Şimdi Ara

Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
82
Favori
51.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu biletleme firması maalesef işlem yapamıyorlar.

bu rezalet firmadan sakın tur bilet vs almayın, 1 aydır neredeyse her gün arıyorum 2-3 kez telefon açıldı not aldım ilgili kişiye ilettim bugün gönderiyorum vs diyorlar ancak hiçbir şey yapmıyorlar. instagram yorumlarını da siliyorlar kimsenin işlemini yaptıkları yok.

• hanibene H kullanıcısına yanıt

Hayatı boyunca yurtdışı girmemiş adam yorum atmış ben görmemişim ama cevap verecek birşey yok ..şu an sen antartikali ben mozambikli o kadar uzagız ve birbirimizin dilini anlamayız ..anlamak zorunda da değiliz ..çav Bella

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

Sana gülüyorum 😁 bulgaristan vatandaşıyım, yunanistan, bulgaristan, fransa, almanya ve rusya ya gittim kaldım gördüm.

• efeer E kullanıcısına yanıt

Bu yüzden Dünya Seyahatimde uçak biletlerimi kendim satın alıp Booking üzerinden otel ayarlarım.

Acapulco' da Emporio Acapulco Oteli' ne vardığımda "Rezervasyonumun iptal edildiğini ve boş odalarının olmadığını" söyleyince sesimi yükselterek "Bunun bir bedeli olur ve beni bu gece dışarıda bırakamazsınız" dedim.

Hemen ardından tek gece konaklamam için aynı özellikle başka bir oda açmışlardı.

3 gece yerine 1 gece kalıp dönmek zorunda kalmıştım ama tadı damağımda kaldı...

• Yani genelde biz de kendimiz ayarlariz

Ayarlamaya usendigimizde tura katilip kendimiz gezeriz

Ama bazen ugrasmadan çerçevesi çizili tatil istiyor insan

Malesef boyle bir animizda kampanyayla birlesince yakalandik

Neyse en son ihtimal patlatirim bir hacama itirazi alirim parami

• hanibene H kullanıcısına yanıt

Bende çifte vatandaşım ...seni gördüğünden çok daha fazla ülke gördüğüme eminim 4 ülke ile olmamış iş daha fazla gezmen lazım ..O 4 u 10 ile carparsan bana yaklaşırsın ..sofyayi bile görmediğine eminim koca muhacir seni ...

Edit : şu tip muhabbetlere girmeyi hiç sevmiyorum ,bilip bilmeden karşısındaki ne satasan dolu forum ..benim ilk yazdigimi saçma sapan bir yere çekmişsin ,ben senin bahsettiğin konuyu düşünmedim bile ..bunun dışında 4 ülkeyi tur ile gezmek ile olmaz ,kaldım ne komik bir kelime yok gectigin ülkelerin de tanıdığın ülkeler olarak anlat bari ..bir ülkede kalmak konaklamak veya tur rehberi ile gezmek senin o ülke insanını ve kültürünü tanımama yetmez .okuman ,izlemen ,ve uzun süre takip etmen gerekir ..ben bu ülkede kaldım tanıdım bitti ..yok öyle birşey ...yukarıda bir arkadaş anlattıklarıma tercüman olmuş Balkan ülkeleri insanı soğuk ve kabadir demis bitti ...benim anlatmak istediğim de buydu ..cevap yazma gerek yok hakketen zaman kaybettirdin bana başka yazmam sana ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 13 Mayıs 2023; 10:0:58 >

• bayguru B kullanıcısına yanıt

Eskilerin bi lafı var şöyle diyolar: yav he he!!

• Merhabalar, Yunan adaları için tatil planım var. Vize yok. Önerebileceğiniz tur firması var mıdır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyadan faydalanıp sakız adasına giden oldu mu?

9-11 haziran için sakız turu satın aldım firmayı aradığımda turdan 4 gün önce aranacağım söylendi. şikayetvar sitesi midilli turu ile ilgili birçok yeni girdi dolu. vakit yaklaştı ayarlamam gereken birçok konu var. Belirsizlikte kaldık. 

• Ben sadece feribot bileti almıştım onu da açığa aldım sonradan, şu an içi plan haftaya cumartesi gidip pazar dönmek. Ama dediğim gibi sadece feribot bileti, gerçekleşince haber veririm.

• Sağolun hocam haber bekliyorum umarım problem çıkmaz.

@bluerdem @evereve sizlerin de sakız Adası bileti vardı galiba ne yaptınız aksama oldu mu?

• hogokce kullanıcısına yanıt

Biletleri açığa almışlardı. Sonra biz bi plan yapıp 7-9 Eylül olarak belirledik. Yolcu360’ın yurtdışı %40 indirim kampanyasından araç da kiraladım. Şimdi tarihi bekliyoruz 😊

benim durum sıkıntı maalesef.

en sonunda ofislerine arkadaşımı gönderdim. 2021 black friday'den alınan biletler eski sistemde kalmış göremedikleri için işlem yapamıyorlarmış. sistemlerini düzeltmelerini bekleyeceğiz artık.

• bluerdem kullanıcısına yanıt

Sizin tur neresi

Guleceksin de Fark istediler.mi

Iptal diye Beni arayan arkadas o konuda bilgim yok diyorda

• efeer E kullanıcısına yanıt

Tur değil, sadece feribot bileti almıştım Sakız için. Daha önce Midilli için tur almıştık ve sorunsuz gerçekleşmişti.

Açığa alınan bileti dün hafta sonu için tekrar yeniledim, 3 saat sonra onay geldi. Pazar akşam gideceğim bakalım bir problem olacağını sanmıyorum ama buradan bilgi veririm..

Edit: Bu arada Kasım ayında o zamanki kur ile 15 Euro'ya aldığım bileti ( ki o zaman 25 euroydu bilet), aynı anda beraber gitmek için aynı feribota arkadaşıma 40 euro 860 TL ödeyerek aldık. Nereden nereyeee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 25 Mayıs 2023; 9:36:57 >
  • Ever arkadaşlar son kampanyadan 15 euro ödeyerek aldığım bilet için maalesef 12 EURO liman vergisi zammını istediler. Bunun tek sorumlusu feribotlines bence çünkü anladığım kadarıyla bunlar paraları toplayıp bilet almadılar ve liman vergisi artıca da bahane olarak liman vergisi hariç bahanesi yarattılar. Çünkü daha önce de aldığımda ek ücret ödememiştim hiç..

• Vize işleri çok çok zor artık, kasmayın hiç.

• İki farklı dostum, benim bilet aldığım tarihte eşleriyle birlikte bilet almışlardı. 1.5 aydır vize randevusu alabilmek için uğraşıyorlar.

Üstelik çalıştıkları şirket, uluslararası çok büyük bir firma ve herhangi bir ülkeye vize işlemini çalıştıkları şirketin ilgili departmanı yapıyor. Yani demem o ki bireysel vize başvurusunda bulunmadıkları halde yine sorun yaşıyorlar. Üstelik bu kişiler defalarca şengen alan kişiler. Temmuz ayında tatile çıkacağız ama hala randevu bile alamadılar ve zaten de umudu kestiler.

Bu yıl Yunan adalarına rekor talep var. Konaklama ve yemek fiyatları Türkiye'den daha ucuz olduğu için herkes adaları tercih ediyor. Fiyatlar Türkiye ile yakın bile olsa, Türkiye de kalmaktansa aynı fiyata yurt dışı tatili yaparım diye tatilci yine adaları seçiyor. Bu sebeple şu an randevu almak çok zorlaştı. Kaldı ki randevu alsanız bile, malum sebeplerle vize almanız zaten çok çok zorlaştı.

• Uygun şartları taşıyan kişiler için vize almak zor değil ama yaz sezonu başlamak üzere o yüzden bu saaten sonra randevu almak tabi ki uzuyor. Ayrıca aile vizesi randevusu şahsi başvuruya göre daha uzak tarihe veriliyor bilginiz olsun..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.