Şimdi Ara

YUNAN SHENGENİ RED YEDİM ACİL YARDIM BEKLİYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA ÖNCE YUNANAİSTANA BİR COK KEZ GİRİP CIKTIM (DENİZCİ OLDUGUM İÇİN SIK SIK GİRİP CIKIYORUM) FAKAT 8.MADDEDEN RED ALDIM TUTANAGIN ALTINDA 90 GÜN İÇİNDE İTİRAZ EDEBİLİRSİNİZ YAZIYO FAKAT KONSOLOSLUGU ARADAN İTİRAZ EDEMEZSİNİZ YAZIYO BU KONUDA NEYAPMALAYIM PASAPORTUMDAN REDİ NASIL KALDIRMALIYIM NASIL OLUMLU BİR ŞEKİLDE VİZE ALABİLİRİM

• Vize reddine itiraz edemezsin. Bilgi doğru.

8. madde ngörülen seyahatin amacı ve şartlarını gösteren kanıtlayıcı belgeler inandırıcı değildir"

2 sebebi var, ya otel rezervasyonunu ön rezervasyon olarak gösterdin, oteli aradılar rezervasyon yok dediler,

ya da ulaşım biletlerine baktılar, öyle bir durum yok.

veya Yunan vizenin kalış süresini Yunanistan'dan çok başka ülkelerde kullandın

Birde Caps locvk'u kapatta yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 25 Ocak 2018; 9:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Vize reddine itiraz edemezsin. Bilgi doğru.

8. madde ngörülen seyahatin amacı ve şartlarını gösteren kanıtlayıcı belgeler inandırıcı değildir"

2 sebebi var, ya otel rezervasyonunu ön rezervasyon olarak gösterdin, oteli aradılar rezervasyon yok dediler,

ya da ulaşım biletlerine baktılar, öyle bir durum yok.

veya Yunan vizenin kalış süresini Yunanistan'dan çok başka ülkelerde kullandın

Birde Caps locvk'u kapatta yaz

başka ülkeden hemen basvurabilirmiym peki ?
  • feyzicaptain F kullanıcısına yanıt
    en az 3 ay beklemeni tavsiye ederim.

Çünkü ret aldıktan sonra diğer ülkeye başvurduğunda şu kanaati oluşturmuş oluyorsun;

Yunan olmadı diye bende deniyor, aradan 1 ay geçmemiş. Şüphe teşkil eder.

Ayrıca pasaporttan ret kaşesini, reddi vuran ülke kaldırabilir. Mesela ilkinde ret verdi Yunan, 2. sinde vize verirse, vizeyi ret kaşesi vurduğu sayfaya yapıştırır, sistemden düşümünü yapar.

Ama bir başka ülkeye başvurursan, hem o ülke Yunan reddini görecek, hem sürenin çok kısıtlı olduğunu görecek. diğer kanaatlerle de (reddi var, reddin sebebi inandırıcı olmayan belgeler, kaçma ihtimali var tek bay seyahat ediyor vs) göz önünde bulundurarak o da yüksek ihtimal ret verir, olur sana 2 ret.

3. yü aldığında zaten, 3 sene yurt dışını unut.
  • Muhtemel seyahat amacını belirten deliller uygun değil. Fake reservation da buna rastlanıyor. Biraz bekleyip başvurmakta yarar var. İtiraza gerek yok, sonuç değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtalya Vizesi İçin Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.