Şimdi Ara

Yunanistan’a yardım TIR’ları İpsala’dan döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yunanistan’da meydana gelen yangın sonrası, Kızılay’a ait 2 yardım TIR’ı hazırlanarak İpsala Sınır Kapısı’nda bekletilmeye başlandı, ancak Yunanistan’dan talep gelmemesi üzerine TIR’lar geri çekildi.

TIR’larda battaniye, çadır ve mutfak gereçlerinin olduğunu ifade edilirken, tırların yangından hemen sonra yola çıkarıldığı ve İpsala Sınır Kapısı’nda 48 saat bekletildiği kaydedildi.

yakında da şu suçlamayı yaparlarsa şaşmayın.... yunan ormanlarını türkler yaktı diye...

• YAPTILARKİ YAKALANAN ŞAHISLAR ARASINDA 2-3 TANE DE TÜRK VARMIŞ VE EN ÇOK ONLARDAN ŞÜPHELENİYOLARMIŞ
  • birde birşey daha duydum doğrumu bilmiyorum ama bizim gönderdiğimiz yangın uçağını bir yunanlu kullanıyormuş.... doğruysa kötü bence..... bu kadar da olmaz.
  • İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara.Biz insanlık vazifemizi yapmışız keyifleri bilir.
  • Hâlâ şu soyu bozuklara yardım ediyoruz ya. aptallık bizde. her fırsatta bizi ve ATA'mızı aşağılıyorlar. Oysa ki bizim ATA'mız onların bayrağına basmamıştır. En güncel örneklerden birisi Survivor'daki o yunanlı. adını unuttum şimdi. açık açık dile getirmişti kinini. Sanki onlara birşey yaptık. Kadın ve çocuklarımıza neler yaptıklarını biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 30 Ağustos 2007; 17:45:04 >
  • 99 depremi sırasında Yunanistan'dan gelen yardımları geri çevirmiştik biz de...
  • görürsünüz bu işin sonunda yangını yakan türkler denecek.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizi yönetenler yardım konularında gerçekten çok saçmalıyolar..Dünyada ne oplsa hemen kosuyoruz ama bizde bişey oldumu kimsenin umrunda deil..Örnegin PKK ile mücadelede bize kim destek veriyo..Destegi bırakın herkes köstek..En basta kendi elimizle besledigimiz barzani köpegi yardım ediyo..Bizde ona ödül olarak elektriginden suyuna yiyecegine kadar herseyi veriyoruz...Türk askeride dünyadaki tüm sorunlu bölgelerde huzuru saglamaya çalışıyo..Diger bir örnek ise özellikle benim çok sinir oldugum bişey bu GÜYA TÜRK olan asya devletlerinin öghrencillerini okutmamız..Ulan biz kendi evletlarımızı okutyamıyoruz ama o herifler ülkelerinde kıytırık bir sınava girip burda bizim en ii üniversitelerimzde paşa gibi okuyup buradada rus ajanlıgı yapıyolar...Onların bize naptıgı malum geççen sene türkmeistrandaki şerefsizler 1000'e yakın türk işçisinin agzını burnunu kırdılar...Ben artık umudumu kestim bizi yönetenler adam olmuyacak..Bizde böle yardım edipedip salaklıgımıza doymuyacagız....

• quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

Bizi yönetenler yardım konularında gerçekten çok saçmalıyolar..Dünyada ne oplsa hemen kosuyoruz ama bizde bişey oldumu kimsenin umrunda deil..Örnegin PKK ile mücadelede bize kim destek veriyo..Destegi bırakın herkes köstek..En basta kendi elimizle besledigimiz barzani köpegi yardım ediyo..Bizde ona ödül olarak elektriginden suyuna yiyecegine kadar herseyi veriyoruz...Türk askeride dünyadaki tüm sorunlu bölgelerde huzuru saglamaya çalışıyo..Diger bir örnek ise özellikle benim çok sinir oldugum bişey bu GÜYA TÜRK olan asya devletlerinin öghrencillerini okutmamız..Ulan biz kendi evletlarımızı okutyamıyoruz ama o herifler ülkelerinde kıytırık bir sınava girip burda bizim en ii üniversitelerimzde paşa gibi okuyup buradada rus ajanlıgı yapıyolar...Onların bize naptıgı malum geççen sene türkmeistrandaki şerefsizler 1000'e yakın türk işçisinin agzını burnunu kırdılar...Ben artık umudumu kestim bizi yönetenler adam olmuyacak..Bizde böle yardım edipedip salaklıgımıza doymuyacagız....

Doğru söze ne denir. Dünya'da hemen her devletin bizden yana bir kuyruk acısı var. Kanuni ve Fatih zamanında neredeyse dünyanın 3'te 1'i Osmanlı'nındı. Zamanında Osmanlı çökmeseydi şimdi dünyadaki tek dil Türkçe tek para birimi de Lira olabilirdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: netmaster80

görürsünüz bu işin sonunda yangını yakan türkler denecek.......

İlk önce suçu bize attılar.Basın hikayeyi beyenmeyince senaryoyu geri çektiler.
  • Asıl ben şüpheleniyorum bizde çıkan yangınları yunanlıların çıkardığından. biz hiç onlara suç atmadık bugüne kadar. tüm dünya ile iyi geçinmeye çalıştık. Dedim ya herkesin kuyruk acısı var. daha çok çıkar Türk düşmanları. İçeride de var dışarıda da. ATAM, Gençliğe Hitabe'sinde çok önceden görmüştü bunları. Yazık ki bizim ileri görüşlülüğümüz 3-5 yıl kadar. amerika 30-40 yıl önce başlattığı planlarının meyvelerini topluyor şimdilerde. (Bkn. Afganistan, Irak yakında İran sonra sıra nered acaba?)
  • bizim kızılay da sağolsun alışmış felaketin türüne bakmadan yüklüyor battaniyeyi çadırı hayddaaa sefere.....

yani nükleer sızıntı olsa yine battaniye yolluycak....

adamlar nappsın 2 tır battaniyeyi ...45 derece sıcakta....

bence yunanlılar haklı ama daha kibar olabilirler tabiiii....

en azından kabul et çöpe at bari dimi kullanmıcaksan....
  • biz insanlığımızı yapmışız bu onların bileceği iş....
  • Ayıp sadece ayıp.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.