Rum kürdü ne abi. Combo yapmışsın. |
Yunanistan, “Demir Kubbe” için İsrail ile görüşüyor (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu kadar saçma yorumların sebebi belli yani, şaşırtmadı
-
amerikada ne varsa yunanistanda o var nükleer bomba atom bombası iha siha f35 hepsi var hadi bekliyoruz savaşı
-
Ukranya’da hem S-400’ler hem Patriot’lar Siha’lar ile vuruldu görüntüleri var iki tarafta imha ediyor.
Bu radar ve füzeler çok yüksek irtifadan gelen saldırılara hızlı uçan uçaklar için optimize edilmiş yavaş alçaktan uçan küçük şeyleri tarayamıyorlar.
Bu yüzden katmanlı sistem gerek yani bu füzeleri koruyan başka sistemler gerekli bunu yapan İsrail var işte ona yanaşmışlar.
Yok aksiyon filminden ziyade savunma sanayi videoları izliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 16 Kasım 2024; 13:37:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkimizde NATO’da olduğumuz sürece savaşamayız. Anca böyle birbirimize güç gösterip diplomatik koz elde etmeye çalışıyoruz.
Bizim işimize geliyor kendi silahımıza yatırım yapıyoruz, batının işine geliyor Yunanistan’a ABD, Fransa ve İsrail silah satıyorlar.
çok boş konuşuyorsun gerçekten tb2 övücem diye , sen hiç taklacı güvercin diye birşey duydun mu ?
-
hayal dünyanda yaşamaya devam et
1996 Türk F-16 uçağının düşürülmesi
Muavenet zırhlısı vurulması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 16 Kasım 2024; 13:45:30 >
-
Savaşa girdikte ben mi bilmiyorum ?
Ufak tefek çatışmalar olabilir ABD asla izin vermez durdurur.
Kardak krizinde gemiler göndermişler dijital bozma yapacaklarmış.
Kaynak Türk Amiraline, Abd Amirali krizden aylar sonra söylemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 16 Kasım 2024; 14:29:5 >
TB-2 ile vurmadılar S-400’ü Ukrayna savaşında. Kendi geliştirdikleri ile vurdular.
Aynı şekilde Rusya, patriot’ların bazılarını imha etti başka iha’lar ile.
Bence yakın gelecekte en yararlı SİHA’mız Anka 3 olacak.
Sizin gözünüzü siyaset öyle kapatmış ki normal bilgi veremiyoruz. İlla siyasi bir şey zannediyorsunuz.
Birde çok boş konuyorsun diyerek eğitim seviyenizi belli ettiniz üzüldüm sizin adınıza.
İlla her konuşma siyasi mi olmak zorunda sizin gözünüzde.
Ben ülkenin işine gelecek şeylerden bahsediyorum kim yaparsa yapsın diye konuşuyorum bilgi veriyorum kamuoyu oluşturmaya çalışıyorum siz hemen siyasi zannediyorsunuz.
Sizin boş saçma parti takıntılarınızı beni ilgilendirmiyor. Partileri futbol takımı gibi tutuyorsunuz demokrasi böyle olmaz.
Bu şekilde ayrımcılık olur tartışma düzeyli olmaz bir yere varılmaz. Siyaset anca seçim öncesi konuşulur yoksa böyle boş boş vakitiniz gider.
Yunanistan’ın birilerinin kucağına oturmuş olması askeri alanda Türkiye’nin önüne geçmeye başladıkları gerçeğini değiştirmiyor. Bizim başımızdaki tipler antika uçaklar için batı ülkelerine yalvarırken adamlar gıcır gıcır son model uçaklara sahip oluyor. Sen ise boş atar yapıyorsun sonra yine batının kapısına gidip yalvarıyorsun zaten. Ekonomik olarak Türkiye zaten iflas etmiş bunu söyleyemeyen saray aparatları Yunan ekonomisinden dem vuruyor haha. Oğlum sen kendi olmayan ekonomine baksana şaşkın. Neyse ki şu amatör çöl bedevileri yakın zamanda yıkılacaklar da aklı selim tekrardan iktidar olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Savaştan kaçmamamızı saymazsak aramızdaki tek fark onlar satın alır, biz üretiriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen çok mu aldın arap
-
demir kubbe obüs atışlarına karşıda çok etkiliymiş, bir tane bile top mermisini kaçırmıyormuş, yunan için çok hayırlı bir seçim, bütün adalara bir sistem kursun. ne olur ne olmaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X