Şimdi Ara

Yunanistan ve İsrail Saldırdı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
13.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sunset...

quote:

oyunu opynamak istiyorum ama ülkede bir asker siyasetçi değil de bilim adamı olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı?

kimse var mı?

oyunun öyle bir özelliği yok malesef

@oktayd oyunda sorun yok tekrar deneyin

@Xreleave tamam abisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 26 Nisan 2010; 23:54:48 >
  • haritayı açamayanlar oyundan çıkıp ingilizceyi seçsinler ardından tekrar giriş yapıp haritayı açsınlar
  • quote:

quote:

oyunu opynamak istiyorum ama ülkede bir asker siyasetçi değil de bilim adamı olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı?

kimse var mı?

Maalesef böyle şeyler oyunda yok.
  • İsrail i savuruoz beyler yada ben öyle anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

İsrail i savuruoz beyler yada ben öyle anladım.

Hayır.İsrail ve yunanistan akdeniz'e saldırdı onlara karşı savunuyoruz.
  • Dostlar üye oldum önce çalıştım lvl 2 oldum.Sonra eğitim yaptım ve avatar yükledim lvl 3 oldum.Bir ekmek aldım, envantere şimdi ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Dostlar üye oldum önce çalıştım lvl 2 oldum.Sonra eğitim yaptım ve avatar yükledim lvl 3 oldum.Bir ekmek aldım, envantere şimdi ne yapacağım?

5 kere savaş sonra hastaneye git
  • quote:

Dostlar üye oldum önce çalıştım lvl 2 oldum.Sonra eğitim yaptım ve avatar yükledim lvl 3 oldum.Bir ekmek aldım, envantere şimdi ne yapacağım?

sağlığını yüksek tutmaya çalış şimdilik levelin artana kadar hergün aynılarını yapıcaksın. ekmeği hergün al. günde 1 ekmek tüketiliyor. ekmeğin kalitesine göre kazanacağın sağlık artıyor. hergün işte çalış mutlaka ve askeri eğitim yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

İsrail i savuruoz beyler yada ben öyle anladım.

Hayır.İsrail ve yunanistan akdeniz'e saldırdı onlara karşı savunuyoruz.

Yani bende onu demek istedim ama yazım yanlışı yaptım herhalde.
  • Ben de geldim.

İlk önce kendime iş buldum, ekmeğimi aldım, askerî eğitimimi aldım ve askerî eğitimden sonra "savaşa gireyim, ülkemizi koruyalım " dedim ama devamlı %-57-60 gibi rakamlar çıkıyordu ve gittikçe düşüyordu, çıktım hemen.

Nedir bunlar ?

Not: Nickim BmCpRo827

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 27 Nisan 2010; 0:16:06 >
  • 3 aydır bakmıyorum adamım ölmüş canlandırdım . Nick felloguz39 silah atabilecek varsa atsın , birde oyunda yenigün tr saatiyle kaçta başlıyordu (saat 10 gibiydi heralde)

edit: Akdenizde hastane 5 yıldızdı kaça düştü alışkanlıktan gittik 10 can verdi ,1 günüm boşa gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1989 -- 27 Nisan 2010; 0:20:36 >
  • Ülken için savaş yazısını görünce duramadım girdim enerjim iyice düştü hastaneye de almadılar bugun zaten iyileştirildiniz diye Ne yapmalıyım şimdi ben
  • Ben mi anlamıyorum? Savaşa tıklayınca bizim taraf yeşil 10.000 küsür onlar sol tarafta eksilerde. Şu an kazanmıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

sağlığını yüksek tutmaya çalış şimdilik levelin artana kadar hergün aynılarını yapıcaksın. ekmeği hergün al. günde 1 ekmek tüketiliyor. ekmeğin kalitesine göre kazanacağın sağlık artıyor. hergün işte çalış mutlaka ve askeri eğitim yap.

5 defa savaştım canım 38 e düştü.Hastaneye nasıl gideceğim?

ekleme:buldum iyileştim sağlık şu an 88

Şimdi başka yapabileceğimiz bir şey var mı?yoksa bu günlük oyun bitti mi?

ekleme:bu arada Yunan cehpesinde millet bıraktı sanırım kimse savaşmıyor zaten yeraltına ulaşmalarına az kaldı.İsrail cehpesinde de durum parlak değil ama hiç olmazsa orda savaşanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 27 Nisan 2010; 0:34:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

5 defa savaştım canım 38 e düştü.Hastaneye nasıl gideceğim?

ekleme:buldum tamam
    Şimdi başka yapabileceğimiz bir şey var mı?

Nickine tıkladıkdan sonra hangi bölgede olduğunu yazıyor türk bayrağının orada. marmaraya tıkla hastane orada

eğer başka bir bölgede isen oralarda hastane yok. link ver bilet atalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Ben mi anlamıyorum? Savaşa tıklayınca bizim taraf yeşil 10.000 küsür onlar sol tarafta eksilerde. Şu an kazanmıyor muyuz?

Hayır 2 savaşıda kaybediyoruz.
  • saldıran taraf sol taraf savunan taraf sağ taraf, her iki cephe de şu an eksiye düştü.
  • 60.000 nüfuslu polonyaya karşı bu kadar oluyor malesef...
  • Yunan cephesi yarım saate kadar düşecek gibi görünüyor çok hızlı geliyorlar.İsrail cehpesininde en fazla 1 kaç saati var kaybediyoruz.
    Yoksa ben durumu anlamadım savaş 9 saat sonra mı bitecek o duvar tamamen gittiğinde mi bitecek?

Bu arada iş yaptım, eğitim aldım, savaştım, iyileştim, ekmek aldım, lvl 4 oldum.Şu an yapabileceğim başka bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 27 Nisan 2010; 0:45:31 >
  • http://www.erepublik.com/tr/citizen/profile/3231333

yardımlarınızı bekliyorum daha cabuk gelişelim ve saflarda yerlerimizi alalım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.