Şimdi Ara

Yunanistan ve İsrail Saldırdı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
13.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ofis

Bugün çalıştınız. 'Çalışkan İşçi' Nişanı almak için 29 gün daha çalışmanız gerekmektedir.

yazıyor tekrar geldiğimde oraya. Hiç ellemiyim 29 gün çalışsınmı yoksa istifa edip başka yerleride çalışayımmı?
  • Bilet yollıcak olan var mı? Akdenizdeyim Marmaraya kaçıcam

nick : Ahmet&D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

bu ne ya , adamlar site reklami yapmis , bizim cahil millet gaza gelmis.

gidin kitap okuyun , gazte okuyun. Bugun meclisten gecen yasalari elestirin veya destekleyin. boyle ot gibi yasayip gitmeyin.

israil ve yunan saldirmis . komedi ya . vallahi aglanacak halimize gulmemek icin kendimi zor tututoyrum.

bir matematik formulu ogren , ileride muhendis ,mimar olup devlete bir yararin olur desek, "devleti bizmi kurtaricaz " derler . yorumlara bak

gece şakasımısın sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

Bi yerde işe girdim
    Ofis

Bugün çalıştınız. 'Çalışkan İşçi' Nişanı almak için 29 gün daha çalışmanız gerekmektedir.

yazıyor tekrar geldiğimde oraya. Hiç ellemiyim 29 gün çalışsınmı yoksa istifa edip başka yerleride çalışayımmı?

Sorun olmaz 29 gününü başka şirketlerdede geçirebilirsin, bir gün herhangi bir şirkette çalışmazsan tekrar sıfırlanır 30 güne

bu arada ref linkimhttp://www.erepublik.com/en/referrer/mehmettr1907
    Üye olursanız sevinirim elimden geldiğincede yardım ederim

• akdeniz gidici
  • http://www.erepublik.com/tr/citizen/profile/3231520 yardımcı olurmusunuz arkadaşlar banada bilet lazım marmaraya
  • quote:

gidin kitap okuyun , gazte okuyun. Bugun meclisten gecen yasalari elestirin veya destekleyin. boyle ot gibi yasayip gitmeyin.

israil ve yunan saldirmis . komedi ya . vallahi aglanacak halimize gulmemek icin kendimi zor tututoyrum.

bir matematik formulu ogren , ileride muhendis ,mimar olup devlete bir yararin olur desek, "devleti bizmi kurtaricaz " derler . yorumlara bak

Hem bu oyunu oynayıp hemde gündemle ilgili olamaz mıyız?
    Günde 100-150 sayfa arası düzenli kitap okuyan, ayrıcı her gün bir gazeteyi takip eden(reklam olmaması için adını vermiyorum) biriyim.Emin ol bu ülkeye de sende çok daha fazla yararım var.
    Klavye den öyle tanımadığın adamlara gülmek kolay.Acıyorum sana dostum,ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 27 Nisan 2010; 2:14:36 >

• quote:

Böyle konuşur konuşur gider Call of Duty oynar, Medal of Honor oynar Amerikan askeri olarak Rusları bilmemneleri biçer

Not: Oyunu oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 27 Nisan 2010; 2:17:27 >

• Oyuna kayıt oldum,
    12 müttefiğimiz varmış yanımızda heralde,Onlar akdenizi değil 3 harfliyi alırlar
  • Emre DH fena saldırdı.
  • Dh den arkadaşlar bir parti kurunda oy verelim ülkeyi biz yönetelim
  • Kayıt oldum oynuyorum güzel bir oyuna benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Dh den arkadaşlar bir parti kurunda oy verelim ülkeyi biz yönetelim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: vires

Dh den arkadaşlar bir parti kurunda oy verelim ülkeyi biz yönetelim

+1

+2
    Oylarınızı bekliyorum..
  • cephenin düşüp düşmediğini son 50 dk içinde anlayacağız.
  • marmarada hastane yokmu yahu? inşaat olarak gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

Hem bu oyunu oynayıp hemde gündemle ilgili olamaz mıyız?
    Günde 100-150 sayfa arası düzenli kitap okuyan, ayrıcı her gün bir gazeteyi takip eden(reklam olmaması için adını vermiyorum) biriyim.Emin ol bu ülkeye de sende çok daha fazla yararım var.
    Klavye den öyle tanımadığın adamlara gülmek kolay.Acıyorum sana dostum,ciddiyim

duyda inan .

Turklukle dalga gecip , metal dinliyen zaati muhterem.

Apachi deriz ama boyleleride var.

( mesajinda gormustum turklukle dalga geciyordun ) . senin gibilerinin bu vatana neler verebilecegini tahmin ediyorum ...

aman kalsin ...

• Chat odası çöktü herhalde açılmıyor şuan...
  • akdeniz yunanlıların oldu
  • ya ben iyileşip 1 günde 2 kere savaşa girdim sağlığımı nasıl tamamlarım?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.