Şimdi Ara

Yurda ps4 goturulur mu ve internet baglatilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oda arkadaslarina güveniyosan kesinlikle götür. Laptop ayni zevki vermiyor. Ayrica ps4u çalacak adam laptopuda yürütür. Boyur ve taşınabilirlik olarak aynilar sonuçta. Tek sıkıntı kontrolu kendinde tutmazsan kendin çok sıra bekliyebilirsin. Benim kavga ettiğim adam ben odadayken gelip pes atıyodu böyle yüzsüzler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

3000 tlye beşiktaşta nasıl ev bulamadın? Rezidanslara mı bakıyorsun?

Yav hocam araştırmadan konuşmayın sinirlendirmeyin beni2 ay ev araştırıdım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

allah allah işe bak yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 9 Eylül 2016; 16:26:45 >
  • RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    oyunsuzluğa alışmak zorundasın artık
  • millet götürme diyor sen hala fiyat bölüşeyim mi diyorsun. Hemen götürme bir ortama bak. Duruma göre götürürsün veya götürmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eruhlu_muhdi

millet götürme diyor sen hala fiyat bölüşeyim mi diyorsun. Hemen götürme bir ortama bak. Duruma göre götürürsün veya götürmezsin.

Hocam gittiğimde en erken 1 ay sonra eve dönüp tekrar getirebilirim. Gitmişken yanıma götürüyüm diyorum zaten ilk gün çıkartmam ortaya. Önce bi bakarım elemanlara nasıllar diye ilk günler çok belli olmaz ama az çok anlarsın eğer düzgün sıkıntısız birileriyse oynayan da varsa çıkartırım beraber oynarız
  • quote:

quote:

millet götürme diyor sen hala fiyat bölüşeyim mi diyorsun. Hemen götürme bir ortama bak. Duruma göre götürürsün veya götürmezsin.

Hocam gittiğimde en erken 1 ay sonra eve dönüp tekrar getirebilirim. Gitmişken yanıma götürüyüm diyorum zaten ilk gün çıkartmam ortaya. Önce bi bakarım elemanlara nasıllar diye ilk günler çok belli olmaz ama az çok anlarsın eğer düzgün sıkıntısız birileriyse oynayan da varsa çıkartırım beraber oynarız

Konudaki mesajlarını okudum. Sanırım maddi olarak durumun iyi ve İzmirde oturuyorsun. İlk önce git ortama bak sonra bir hafta sonu uçakla gelip gidersin hemen.

Ayrıca monitörü falan da götürme. Sadece laptopla mouseu götür önce.

• 2. el sayfaları hareketlenir 1-2 ay sonra
  • quote:

quote:

quote:

Konudaki mesajlarını okudum. Sanırım maddi olarak durumun iyi ve İzmirde oturuyorsun. İlk önce git ortama bak sonra bir hafta sonu uçakla gelip gidersin hemen.

Maddi durumum orta halli, zamanında playstation monitor ve laptopu amerikadan aldığım için fiyatları orada çok uygundu, türkiyeye gelince çok pahalı aletler tabi.

Monitor klavyeyle birlikte oynadığım için ilk başlarda monitor klavye ps4ü valizde tutarım kimseye göstermem ya da söylemem? DAha sonra ortam müsaitse çıakrtırım müsait değilse çıkartmam sizce öyle omlaz mı

• quote:

Semt sisli.bir diger sorum da s
    Bn evimde 6000-7000 tl lik laptopu 22inclik bir monitore baglayip kasa olarak kullaniyorum kendime ait klavyem ve mausum var yanii kasasi laptop olan bir masaustu bolgisaysr dusunu

Yurda bunu gotursem calinabilit mi? Yani calan kisi oda disindan biri mi olur yoksa odadan mi ve evden vb cikarken laptopu dolaba falan mi kitlemem lazim?ya da oda arkadaslarimi gorup uzgun insan cikarlarsa mi ps4 ve laptop takimini odaya dizmeliyim

Anasını bile ağlatırlar. Hele elinde ki bilgisayarın piyasasını bilen birisine denk gelirsen hiç öyle bir niyeti yoksa bile çalar. Anlamadığım nokta 6000 TL lik diz üstün var ne diye yurtta kalıyorsun arkadaşım. PS4, diz üstü de monster herhalde. ikinci bir husus okumaya mı gidiyon sabah akşam oyun oynamaya mı? Amacın ne la umarım çalarlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maddi durumum orta halli, zamanında playstation monitor ve laptopu amerikadan aldığım için fiyatları orada çok uygundu, türkiyeye gelince çok pahalı aletler tabi.

Monitor klavyeyle birlikte oynadığım için ilk başlarda monitor klavye ps4ü valizde tutarım kimseye göstermem ya da söylemem? DAha sonra ortam müsaitse çıakrtırım müsait değilse çıkartmam sizce öyle omlaz mı

Ezik bir tipsen mahvederler onları. Eğer 33 kiloluk protein tozu kullanan birisiysen ortada bıraksan bile kimse cesaret edemez. Çömezin tekiysen işin çok zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kozmoslu

Yuhh eve çık o kadar paran varsa. Eşyalı evler 800-900 tl falan.

Arkadaslar bilginiz olmadan bos yorumlar yapmayin yaklasik 2 ay besiktas ve kadikoyde 2+1 3000 tl ye ev bulamadim neden bahsediyonuz siz

Dövseydin bide adami goturde calsinlar gor o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

quote:

Bn evimde 6000-7000 tl lik laptopu 22inclik bir monitore baglayip kasa olarak kullaniyorum kendime ait klavyem ve mausum var yanii kasasi laptop olan bir masaustu bolgisaysr dusunu

Yurda bunu gotursem calinabilit mi? Yani calan kisi oda disindan biri mi olur yoksa odadan mi ve evden vb cikarken laptopu dolaba falan mi kitlemem lazim?ya da oda arkadaslarimi gorup uzgun insan cikarlarsa mi ps4 ve laptop takimini odaya dizmeliyim

Anasını bile ağlatırlar. Hele elinde ki bilgisayarın piyasasını bilen birisine denk gelirsen hiç öyle bir niyeti yoksa bile çalar. Anlamadığım nokta 6000 TL lik diz üstün var ne diye yurtta kalıyorsun arkadaşım. PS4, diz üstü de monster herhalde. ikinci bir husus okumaya mı gidiyon sabah akşam oyun oynamaya mı? Amacın ne la umarım çalarlar.

Hocam inan bunları açıklamak bana çok saçma geliyor ama zamanında 1100$ a aldığım laptopun bugün türkiyedeki satın alınabilme değeri 6000-7000 civarına denk geliyor. Yani türkiyeden 7000 tl ye laptop alan biri değilim de 3000tl ye alan biri olarak düşünürsen beni daha mantıkllı olur çünkü bugün oyun laptopu alan herkes en az 3000-4000 tl ödüyor.

2.si Bilgisayar mühendisliği okumaya gidiyorum bilgisayar lazım olucak, monitoru ve klavyeyi götürme sebebim dizüstü bilgisayarımın klavyesi amerikan klavyesi olduğu için bütün karakterlerin yerleri değişik. Kodlama çalışmaları yapacağım için sıkıntı olucak çünkü laptop klavyesinde soru işareti olan yerde biz nokta olarak kullanıyoruz. Ben de klavyemi götürüp o sorunu ortadan kaldırıcam. Klavye takınca da monitorun ekranı uzaklaşacağı için hazır monitorum varken monitorumu de götürüyüm diyorum olay bundan ibaret.

PS4 götürme sebebim de evde bomboş duruyor 3 aydır yüzünü bile açmadım hem yurtta sıkılırsam 4 kişi yapabileceğimiz bir şey mevcut. Elbette ilk gittiğim gün hadi beyler ps4 var fifa turnuvası yapalım diycek halim yok önce bi ortamı görmem lazım insan tipleri nasıl odadakiler uysal mı yoksa keko tipler mi eğer istemediğim gibilerse monitorude alırım ps4ü de alırım hiç valizden çıkarmam ilk fırsatta izmire gidip evime geri götürürüm ve bir daha götürmem.

• RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    ilk başta konsolu götürmeyip ortamı görsen olmaz mı? Elemanlar iyiyse evden birisine kargolatırsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence yapma. Benim dediğimi yap. İnternetten cuma gidiş pazar dönüş uçak bileti fiyatına baktım 145 lira. Hiç bir şey. Belki ortamı beğenmeyeceksin? Çok para veriyorum orası düzgündür diye bakma. Ne tipler çıkar karşına.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

quote:

Hocam inan bunları açıklamak bana çok saçma geliyor ama zamanında 1100$ a aldığım laptopun bugün türkiyedeki satın alınabilme değeri 6000-7000 civarına denk geliyor. Yani türkiyeden 7000 tl ye laptop alan biri değilim de 3000tl ye alan biri olarak düşünürsen beni daha mantıkllı olur çünkü bugün oyun laptopu alan herkes en az 3000-4000 tl ödüyor.

2.si Bilgisayar mühendisliği okumaya gidiyorum bilgisayar lazım olucak, monitoru ve klavyeyi götürme sebebim dizüstü bilgisayarımın klavyesi amerikan klavyesi olduğu için bütün karakterlerin yerleri değişik. Kodlama çalışmaları yapacağım için sıkıntı olucak çünkü laptop klavyesinde soru işareti olan yerde biz nokta olarak kullanıyoruz. Ben de klavyemi götürüp o sorunu ortadan kaldırıcam. Klavye takınca da monitorun ekranı uzaklaşacağı için hazır monitorum varken monitorumu de götürüyüm diyorum olay bundan ibaret.

PS4 götürme sebebim de evde bomboş duruyor 3 aydır yüzünü bile açmadım hem yurtta sıkılırsam 4 kişi yapabileceğimiz bir şey mevcut. Elbette ilk gittiğim gün hadi beyler ps4 var fifa turnuvası yapalım diycek halim yok önce bi ortamı görmem lazım insan tipleri nasıl odadakiler uysal mı yoksa keko tipler mi eğer istemediğim gibilerse monitorude alırım ps4ü de alırım hiç valizden çıkarmam ilk fırsatta izmire gidip evime geri götürürüm ve bir daha götürmem.

kodlama çalışmaları
    yahu hocam istanbulda okuyosun bunlarla uğraşacağına sadece bilgisayarını götür ilk senen galiba gez toz bence daha çok keyif alırsın

• quote:

quote:

Oncelikle sakin ol Robin hood. Bende internet isini düşünüyorum 100 kisi wifi giricek yurdun netinde oyun zor olur. Koy gibi yerde birde yurdun yeri napsam bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatağın altına koy, yurtta değilken de müdüre bırak çalınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

quote:

quote:

Oncelikle sakin ol Robin hood. Bende internet isini düşünüyorum 100 kisi wifi giricek yurdun netinde oyun zor olur. Koy gibi yerde birde yurdun yeri napsam bilemedim

Hocam aylarca ev bakıp bütün siteleri bütnü emlakçıları aradaım ve sadece oturduğu yerden yorum yapan böyle saçma insanları görünce sinirden duramıyorum çünkü yurtta değil de evde kalmak için yapabileceğim her şeyi yapmayı denedim ama fiyatlar bunlar.

Ayrıca internet işinde şöyle bir sıkıntı var büyük ihtimalle wifi vericekler bu wifide internet hızı 20mbit vb sabit olabilir ancak oyunlarda ping sorunu çok yüksek olucak, ethernet kablosu ile bağlmayı denesem ethernet girişi bulabilicek miyim acaba öyle bir sorun var

• özel yurtta çalınma olmaz ama diğer odalardan duyan gelecektir hatta versene kardeşim bu gece takılalım falan diyenler olacaktır kısaca ortalık malı olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.