Şimdi Ara

Yurda ps4 goturulur mu ve internet baglatilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: malaustası

özel yurtta çalınma olmaz ama diğer odalardan duyan gelecektir hatta versene kardeşim bu gece takılalım falan diyenler olacaktır kısaca ortalık malı olur

Hocam kesinlikle başka odadakilereverme düşüncem yok sorarlarsa size verirsem yarın başkası istiycek onlara davermem gerekicek gibi bir bahane söylerim ya da direk hayır derim onda bir sıkıntı yok ama diğer sıkıntı şu, ps4ü vermesem bile duyan odaya gelince 4 kişilik oda birden ahır gibi 10 kişiye dönmesin, hayır çünkü birgün erken yatmam gerekir oda arkadaşlarımın düzgün insanlar çıktığını söylüyorum, oda arkadaşlarım oynar onda sıkıntı yok ama işte diğer odalardan gelmeye başlayınca bölümü hafif olan ya da geç saatlere kadar ps4 oynama gelen çok kişi olur

• Arkadaş 3000'e ev bulamadım derken sanırım kira+depozito+komisyon falan halinde söylemiş. Yoksa beşiktaşta kiralar 5000den başlıyo da haberimiz mi yok ? Şahsen arkadaşım 3000 lira maaşla bekar haliyle beşiktaşta oturuyo. Yoksa bizi kandırıp ek işe mi çıkıyo bu adam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    Dostum bence ilk hafta kaynaş bi bi ay falan sonra götür arkadas ol sonra laptop falan götür

• Götürme kesinlikle. Arkadaslarinla aran bozulur.

• O Ps folloş olur milletin elinde. Bozulması-çalınması 1 haftayı bulmaz.
  • 3+1 Felan mı bakıyorsunuz internette bile bir dünya 1+1 var 1900 civarında.
  • bizim arkadaşlar yaptık diyordu internet olayını. ama tabi biraz da bina ya bakıyor tabi.
  • Ps4 ü götürme ama laptop u götür.

Laptop herkes getirir büyük olasılıkla.

Ama ps4 gören erkeklerin hepsi sizin odaya doluşur diye düşünüyorum.

Sabaha kadar fifa turnuvası yaparlar senide oyalarlar dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götürürsen mallık yapmıs olursun.2 haftaya kadar orada ps filan kalmaz.Sonrada oturup ağlarsın keşke getirmeseydim diye.Bırak onlar getirsin.Ayrıca nedir bu oyun hastalığı anlamıyorum.Geldiniz 18 inize artık adam akıllı yaşayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 ü bilmiyorum ama laptop sıkıntı olmuyor. Bende güzel bir laptop aldım ama çoğu oyunu kaldırdığı halde yüklemiyorum dışarıda gezmek sosyalleşmek varken üniversitede niye yurda tıkılayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

3000 tlye beşiktaşta nasıl ev bulamadın? Rezidanslara mı bakıyorsun?

Yav hocam araştırmadan konuşmayın sinirlendirmeyin beni2 ay ev araştırıdım yok

3000 TL'ye Kadıköy'de öyle evlere çıkarsın ki yarısını yurt olarak bile işletebilirsin o kadar söyleyeyim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.