Şimdi Ara

Yurda-Üniversiteye giderken kaç tane kıyafet/pantolon götürmeliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 Tane kot pantolon + 5 tane diğer tip pantolonlardan(kargo,keten vs.) = 10 pantolon
    3 eşorfman altı
    2 tane pijama

15 tane çorap
    10 tane askılı atlet
    5 tane fanila tarzı atlet
    2 ayakkabı
    3 tane terlik

10 tane sweet
    5 tane kazak

2 tane ceket
    1 tane mont

hangileri yetersiz? Eklemem gereken veya daha fazla alıp götürmem gereken şeyler neler

İlk defa şehir dışında olucam da. Giyim olarak nasıl ayarlamam lazım?

• cidden soruyonmu bunu :S ne lazımsa götür ağrıda okucaksan kazak al antalyada okucaksan tshirt ne bilelim bazısı 2çift elbiseyle 1ay idare eder bazısı 10çift
  • bi beni almamışsın
  • 3 tane terlik neyin nesi ya
  • hocam gideceğin bölgeye göre kıyafet alsan daha iyi olur şimdi antalyaya gidiyon kot falan alıyosun sonradan pişersin :D bekle bi tercih yapmadık daha sen kıyafet diyosun :D allah bilirde belki kazanamıcan bilemezsin onu :D
  • acele etme hocam daha var şimdiden bavul hazırlıyon
  • kıyafetçi dükkanın var heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam konuyu hortlatmışsın yine
  • ilginiz için teşekkürler en iyisi şehire göre hazırlık yapmak. benim üstümde durduğum nokta sayı. yani üniversitede hep serbest kıyafet giyicez falan o yüzden
  • ya bbugune kdr ne giydiysen ordada oyle giyincen bi farkı yok mrk etme uninin..azsa goturduklerin zaten nerdeyse 2 ayda bir evine gelecen alırsınD:
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

İlk defa yurrta kalıcam.

5 Tane kot pantolon + 5 tane diğer tip pantolonlardan(kargo,keten vs.) = 10 pantolon
    3 eşorfman altı
    2 tane pijama

15 tane çorap
    10 tane askılı atlet
    5 tane fanila tarzı atlet
    2 ayakkabı
    3 tane terlik

10 tane sweet
    5 tane kazak

2 tane ceket
    1 tane mont

hangileri yetersiz? Eklemem gereken veya daha fazla alıp götürmem gereken şeyler neler

İlk defa şehir dışında olucam da. Giyim olarak nasıl ayarlamam lazım?

sakin ol şampiyon tercihler 25 temmuz-5 ağustos arasında yapılacak

tercihlerden sonra genel başlık yapalım bu konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

hocam gideceğin bölgeye göre kıyafet alsan daha iyi olur şimdi antalyaya gidiyon kot falan alıyosun sonradan pişersin :D bekle bi tercih yapmadık daha sen kıyafet diyosun :D allah bilirde belki kazanamıcan bilemezsin onu :D

Ne giyiyoruz Antalya'da?
  • yaza doğru kot giyebilrsinde kazak tercihe bakar valla. şahsen benkapri tarzı giyerim seni bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

yaza doğru kot giyebilrsinde kazak tercihe bakar valla. şahsen benkapri tarzı giyerim seni bilemem

Kapri ofsayt hocam. Bizde doğal pantolon var. Rezil oluruz mazallah.
  • niye rezil olalım kardeş :D sonuçta totomuzu açmıyoruz en fazla ayaklarımız görülür. bakmayan ş..zdir :D
  • adam heyecan yapmiş şimdiden xD
  • en önemli çorap(15 az bence) , iççamaşırı ,askı ve yeterince sweet.
    çamaşır yıkamak dert yani onu bil.
  • ilginiz için tekrardan teşekkür ederim ya şimdi ben normalde hep eşorman altı-don falan giyerim. üniversitede artık hep eşorfman altı giyemem. yani o yüzden biraz stres yaptım..

zamanı gelince tekrardan konuşuruz
  • Bence bu kadar stres yapmaya gerek yok.

Ben okulda haftada en fazla 3 kere kıyafet değiştiriyorum. Hafta sonları da yurdun çamaşırhanesine iniyordum. Kaç tane öğrencinin "her gün farklı giyinmek" olanağı var Allah aşkına? Zaten çok ilgi çeken, popülarite manyağı biri değilsen ve arkadaş çevren tarafından sadece "iyi arkadaş" olarak tanınıyorsan, kimse senin kılığını kıyafetini dikkatle inceleyip onlara puan vermeyecek. Tabii senin derdin üniversitede ortam ve "şekil" yapmak için uğraşmaksa illa, başka...

Yanlış hatırlamıyorsam, büyük ihtimalle İstanbul'a gidecektin. Anormal bir iklimi yok işte. Yazları sıcak, kışları soğuk ve kar yağışlı, bahar ayları yağmurlu.

Listede de bana eksik bir şey pek gözüme çarpmadı. Ancak kazak sayısını biraz daha arttırabilirsin. Bunun dışında, gayet yeterli ve hatta fazla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Ağustos 2011; 23:01:56 >

• yuh ben2 tane pantolonla idare ediorum bu ne la model falan misin.nesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.