Şimdi Ara

Yurdışında okuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şu anda lise 2. sınıfım ancak hazırlık sınıfı okudum ve hazırlık geçme sınavında 73 puanla B1 düzeyde hazırlık sınıfını tamamladım.
    Kafamda şu anda yavaş yavaş bölüm şekillenmesi gerekiyor,benim şu anda kafamda yurt dışında üniversite okuyup master ile işe başlamak, aklımda uluslararası ticaret var, ancak bu bölümün iş olanakları nelerdir ? master yaptığım takdirde bir şirkette veya kuruluşta iyi bir yerlere gelebilir miyim ? aslında ailemin maddi durumu fena sayılmaz ancak yurt dışı olunca senelik neredeyse 70000tl gibi bir rakamla yıl anca çıkarılıyor, yani burslu güzel bir üniversite olabilir mi istediğim bölümde ?

Şimdiden Teşekkürler

• Hangi ülkeyi istediğinizi belirtseydiniz keşke ama durum şöyle Amerika dışında pek burs veren yok İtalya'da var ama tam burslu değil yani aylık 3000 TL falan yine çıkar cebinizden (700 euro civarı ).Gelelim Amerika'ya eğer ki İvy League okullarından birine kabul alırsanız burs ihtimaliniz olabilir.Çünkü eyalet okullarının çoğu burs vermiyor ama İvy League okullarından alabilirsiniz.Bunlardan almak için de olimpiyat başarısı,spor başarısı,iyi not. ort.,iyi SAT ve TOEFL skoru lazım..Bu arada bölüm hakkında pek bilgim sahibi değilim.

Umudunuzu kaybetmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında polanyada ne denklik ne maddi anlamda zorluk yokmuş, ancak ırkçılık tavan diyorlar ? Amacım aslında denklik olan bir üniversitede okumak . Polonya nasıldır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.