Bildirim
Yurdun internetinden giriyorum cok ping var [SS'li]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
genius.jpg -
Komik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtta 83 pingi gordugumde seviniyorum. 1300 civarina cikiyor bu aralar..
25 dakikada 150 farmi sansürlemeyi unutmuşsun
farm müthiş.
Bronzdan selamlar yazsaydın bi keşke o farm ne
Herkes farma sallamış herkes pro xd
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi yurt bu bende geliyim -
Farma sallayan elemanlar tr de değilse bilemem ama tr mastera kadar bunu her maç görmeniz mümkün.Ayrıca alınan skorları göz önüne alinca durağan bir oyun olmadığı da ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alborjon -- 18 Mart 2016; 17:23:33 >
25 dakikada 16 kill'i var adamın. Oradan gelen goldlarla zaten full build'e yaklaşmıştır adam daha ne farm yapsın, şampiyon farmlamış yeteri kadar -
maç geçmişine baktım adam soraka support oynamış helal olsun kardeşim farmına laf edenler soraka ile 100 dakikada o farmı yapamaz -
Evet Farm yapamadim az malim da. Pek iyi degilim lig bronze 7 filandi en son.
Bu arada mesaj atan bir kac kisi var yurttan nasil girdin diye. Direkt girdim bir sorun olmadi. Arada 21 oluyor goz gozu gormuyor.
tamam -
1997 gafası -
Farma laf atanlar lütfen kr chall maçlarına spec atsın
Her şey sizin o haftasonu izlediğiniz lig maçları gibi değil
Soloq farmı farklı bişey, kore soloqda bile dia+ adamlar dkx10 farmı görmesi gereken 6 kişiden sadece 2 si anca görüyor
Soloq da insanlar farma değil kille oynuyor.O dk da o farmı her ligde görebilirsin.Tabi yüksek liglerde 150 olmazda 200 olur.Çok da kötü bir şey değil. -
Soloq da 20 dakkada 120-130 farm normal olandir. Lanede geri dusersin surekli gank yersin bot feedlemistir mid kulen gitmistir falan farmlayamazsin. Lcs maclari gibi olmaz soloq sizde biliyosunuz bunu.
Bu arada 2 yil yurtta kaldim internetten cok cektim bu sene eve ciktim kafam rahat.
-
Benzer içerikler
- yonca yeşili malphite
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- lol troll nickler
- lol kite ayarları
- valorant pre isimleri
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X