Şimdi Ara

Yuri Lipski (18 yaşından küçüklerin girmesi sakıncalıdır) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
13.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olay çok enteresan. bu adam profestonel dalgıç ama video açıklamasında da belirtildiği gibi istem dışı derinliğe gidiyor. burası mısır açıklarında bir bölge ve "Blue Hole " diye tabir edilen olay var. Yani mavi delik. bu da sanıyorum bilinmeyen bir sebepten, denizin sizi derine çekmesi olayı. açıklamada burada 100 den fazla dalgıcın öldüğünü söylüyor.
    ben de şunu ankamıyorum, madem belalı diye bilinen bir yer, niye dalıyorsun ki ? işte denildiği gibi anca meraktan, yok yere ölüyor..
  • bağlıcan ip i teknene yatına neyse artık oldumu ole çekicen çekicekler seni one oyle
  • intiharmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

Orijinalden alıntı: PowerofTheMoney

beyler bende normalde acemi olarak tüpsüz dalış yapıyorum yaşım 18.Denizde büyüdüm diyebiliriz.Bazen balığın arkasından kendimi kaptırıyorum 11 metreye flan iniyorum ( bana göre çok ) Tüpsüz sonuçta. Nefesim bitince aniden yüzeye fırlıyoruma am birgün vurgun yiyecem

Kamerasız dalma panpa

koyun can kasap et misali panpa

• Opps.İlginç konuymuş pcye oturunca incelicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

google a dalış kazası yazıp ilk linki izleyin asıl.

offffff o neydi öyle yaaa adamın yüzü ikiye yarılmış
  • şunun marifeti ne?
    mekan aynı blue hole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpazivagabundus -- 21 Mayıs 2011; 23:42:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

şunun marifeti ne?
    mekan aynı blue hole

Bu tüpsüz dalıyor bide

• m.buunsun
  • quote:

Bitirdin gece gece..
  • izledim bende kötü cidden ama daha kötü görüntüler görmüştüm
  • quote:

beyler bende normalde acemi olarak tüpsüz dalış yapıyorum yaşım 18.Denizde büyüdüm diyebiliriz.Bazen balığın arkasından kendimi kaptırıyorum 11 metreye flan iniyorum ( bana göre çok ) Tüpsüz sonuçta. Nefesim bitince aniden yüzeye fırlıyoruma am birgün vurgun yiyecem

tüpsüz dalışlarda vurgun olmaz hemşerim sadece havasızlıktan ölürsün::)
  • arkadaşlar kızmayın ama ben bunlara zerre üzülmedim. bilerek ölüme giden insanlar yani. durduk yere kendini zevkin için hayati tehlikeye sokuyorsun varmı böyle aptallık. dersiniz ki araba sürerken de trafik kazası riski var çıkma dışarı ozaman. ama bu senin normal gerekliğiğin. burda ise durduk yere iş çıkartıosun başına. aynı şeyler paraşütle atlama vs de de var. neymiş adrenalin. hepsinde asıl heyecanı veren ölüm riski.
  • quote:

Yapma bunu, yapma bunu
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozennn

quote:

tüpsüz dalışlarda vurgun olmaz hemşerim sadece havasızlıktan ölürsün::)

Hocam yukarıya doğru hızla çıkarken böyle acayip bişiler oluyor hafif? Korkuyorum Havasızlıkda olabilir zaten dipte nefesim bitmiş oluyo yukarıya çıkana kadar biraz zaman alıyor.

• Kolunu kendi isteğiyle gösteriyor bence ama ondan sonra nefes alma çabaları sıklaşıyor ve son saniyelerde birşeyler göstermeye çalışıyor. Sanırım derinlik sarhoşluğu denen o şey.
  • Yok mu böyle ölmeli videolar felan. İzliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khorne
     Yuri Lipski (18 yaşından küçüklerin girmesi sakıncalıdır)

Daldığı yer.

bu blue hole denen yer heralde. Sanki denizin altında kalmış yanardağ gibi görünüşü
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.