Şimdi Ara

Yurt basvurusu acil bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diyelim basvurdum cıktı ama kayıt yaptırmadım seneye tekrar basvurabiliyor muyum yoksa kayıt olmadım diye hakkımı alıyolar mı bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melisaminazz

diyelim basvurdum cıktı ama kayıt yaptırmadım seneye tekrar basvurabiliyor muyum yoksa kayıt olmadım diye hakkımı alıyolar mı bilginiz var mı

Seneye tekrar başvurabiliyorsun ama seneye yeni kazanan öğrenci statüsünde değilde arasınıf öğrencisi olarak başvuruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morenset

quote:

Orijinalden alıntı: melisaminazz

diyelim basvurdum cıktı ama kayıt yaptırmadım seneye tekrar basvurabiliyor muyum yoksa kayıt olmadım diye hakkımı alıyolar mı bilginiz var mı

Seneye tekrar başvurabiliyorsun ama seneye yeni kazanan öğrenci statüsünde değilde arasınıf öğrencisi olarak başvuruyorsun.

Onu biliyorum da bu sene çıkarsa kayıt yaptırmayınca hakkım gider mi diye merak ettim bu devletin napcağı belli olmaz

• melisaminazz M kullanıcısına yanıt
    Aynen belirtilen sürede kayıt yaptırmazsan hakkın gider sanırım, çünkü yedeklerden alıyorlar. Ama yedeklerde bitince ne olur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morenset

Aynen belirtilen sürede kayıt yaptırmazsan hakkın gider sanırım, çünkü yedeklerden alıyorlar. Ama yedeklerde bitince ne olur bilmiyorum.

Bu sene için değil bu sene için hakkım gidebilir de seneye için diyorum tekrar basvururken bir önceki sene kazanıp da kayıt yaptırmadığım için tekrar basvuru yapamaz mıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.