Şimdi Ara

Yurt Dışı Alışveriş Rehberiniz [Alışveriş Yapmak İsteyenler İçeri]##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba; bende sıkı bir yurt dışı alışveriş hayranıyım diğer alışveriş sitelerini kullansam da genellikle AE'yi tercih ediyorum.Sizlere aldığım bir kaç ürünü paylaşmak ve incelemesini yapmak istedim.

New Balance (Mavi ):Aldığım ilk ayakkabıydı, ölçüler her ne kadar standart olsa da Çinden aldığınız ürünlerde yarım numara büyük almanızı öneriyorum.

Kablosuz Kulaklık:Aslında ihtiyacım olan bir şey olmasa da fiyatına aldanıp aldığım bir ürün, maalesef satıcı adaptörünü yollamadığı için pillerle idare ediyorum ama fiyatına göre inanın beni çok tatmin etti.Hem kablosuz hem de kablolu kullanımı mevcut.Evin diğer odalarına geçtiğimde bile rahatlıkla çekim sağlayabiliyor.

2+1 Ses sistemi: Hali hazırda ses sistemi olarak Logitech kullanmaktayım fakat okuldaki sunumlarımda ve dışarıda bir usb ses sistemine ihtiyaç duyuyordum.Ürün geldikten sonra ilk işim satıcıya en iyi feedback 'i vermek oldu USB ses sitemlerine göre o kadar iyi ki, gerçekten çok memnun etti beni.

Slim Armor: Türkiye ' den alışverişlerin çoğu telefon kılıfları oluyor nedense ben aradığım kılıfı hala bulamadım Slim Armor kılıfı bana aşırı ağır, satıcı ve sitede satış rekorları kırsada bana göre değil.

Stepwolves Cüzdan: Alışverişlerim arasında merak edip aldığım bir ürün, böyle suni deri içerikli ürünler ilk başta biraz koku yapıyor ama gün geçtikçe o kokudan bir iz kalmıyor bu üründe en memnun olduğum ürünler arasında
    .

EL WİRE CHARGER: Bu ürün yurt dışından aldığım ve merakla beklediğim tek üründü el-wire teknolojisi hakkında yazıları okumuştum ürün geldiğin de akşam olmasını bekledim ve gece olduğunda taktığım da veri akışını o kadar güzel bir görüntü çıktı ki ortaya , şarj hızı harika.Kesinlikle öneriyorum

S3 Kılıf: Ürünü bir arkadaşıma hediye ettim onun söylemlerine göre kullanımı koruması gayet güzel.Size de öneriyorum.

(New Balance Kırmızı): 2. ayakkabı siparişim en memnun olduğum ayakkabıda bu fotoğraflar kullanıldıktan sonra çekildi bu yüzden biraz kirli lütfen mazur görün :) 1 senedir giyiyorum ne bi açılma ne de başka bir şey oldu.

New Balance Bayan: Bu ayakkabıyı da kız arkadaşıma aldım kargo geliş kutusunu falan da paylaşmak istedim.

Nike Mont :Baharlık bir ürün ben biraz daha kalın sanıp aldım ama beklediğim gibi çıkmadı ama kalite olarak diyecek hiç birşey yok. A+.

Adidas Mont : Bu kış bana yoldaşlık eden en büyük hazinem diyebilirim. Üründen o kadar memnunum ki ürünü kullandıktan sonra satıcıya bir teşekkür mesajı daha attım gerçekten size kesinlikle öneriyorum şimdi alın ki kışa yetişsin :)

Fred Perry Tshirt: Bu ürünlerden 4 tane aldık her rengini beden olarak biraz sorun yaşadım ölçüm almadan almanızı önermiyorum.

Yakın zamanda bir yurt dışı alışveriş merkezi ve başucu rehberiniz olacak forumumuzdaki yerinizi şimdiden alın! Konularında bilgili yöneticilerimiz, yurt dışı alışveriş tecrübelerini paylaşmakla kalmayıp, sorularınıza yanıt buluyorlar. Ayrıca tanıtım promosyonumuz dahilinde sürpriz hediyelerimizi kazanmak için yine tek yapmanız gereken, hemen şimdi kayıtlı üyelerimiz arasına katılmak!

İlk defa alışveriş yapacak arkadaşların kafasında ki yargıları kaldırmak adına kısa bir süre sonra promosyon ürün dağıtımı başlayacaktır..

geektr.com

Site Görselleri;

Anasayfamızda Haftanın Ürünleri (TOP 10) ürün görselleri mevcuttur.

Aldığınız Ürünler Kısmında, yapılan alışveriş ve incelemelerini bulabilirsiniz.

Bir çok ünlü alışveriş sitesi, siteye özel indirim kuponları tahsis eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geek.tr -- 3 Aralık 2013; 16:03:53 >

• Konu güncel, destek için buradayız.
  • Yurt dışı ürün yollama promosyonlarımız yakında başlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.