Şimdi Ara

YURT DIŞI ALIŞVERİŞ SİTELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YRUTDIŞINDA PAYPAL İLE ÖDEME YAPABİLECEĞİMİZ ÖZELLİKLE FRESHİPPİNG ÜCRETSİ KARGO İLE GÖNDERİM YAPAN UCUZ ALIŞVERİŞ SİTELERİ VARMI.

BENİM ŞİMDİYE KADAR ALIŞ VERİŞ YAPTIĞIM SÜREKLİ VE SORUN YAŞAMADIĞIM SİTELERİ YAZIYORUM SİZLERİNDE ÖZELLİKLE ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ VE GÜVENLİ BULDUĞUNUZ SİTELERİ YAZALIM LÜTFEN HERKES İÇİN FAYDALI BİR KONU OLACAĞINA İNANIYORUM.

DAHA ÖNCE BENZER KONULAR AÇILMIŞ AMA SÜREKLİLİĞİ YADA ALIŞ VERİŞ SİTESİ İSMİ KISTLI KALMIŞ

www.dealextreme.com ÜCRETSİZ KARGO
    www.focalprice.com ÜCRETSİZ KARGO
    bu 2 siteden sürekli alışveriş yapmaktayım ama 100 dolar üstünde hiç alışveriş yapmadım.gümrük sorunuda yaşamadım hiçbirşekilde.ayırca ürün ellerinde varsa 10-14 gun içerisinde teslim oluyor.ellerinde yoksa 1 aya yakın bekleyebilirsiniz ama sonucda geliyor
    www.7daysget.com ÜCRETSİZ KARGO
    burdan gecen hafta alışveriş yaptım bakalım gelsin ürün yorumumu yazarım

www.tradestead.com NORMAL POSTA YOLU İLE 2 DOLAR FELAN GİBİ UYGUN BİR KARGO ÜCRETİ VAR
    VE TABİKİ
    www.ebay.com

özlellikle ücretsiz kargosu olan ve paypal ile ödemesi olan alış veriş siteleri adını yazarsak sevinirim

• sitelere baktm fiyatları görnce ağzım açık kaldı resmen.
  • ebaydaki ürünler sıfır mı? diğer sitelerde pahalı ürünler yok nedense
  • focalprice ve dealextreme güvenilir siteler. ama focaldeki yorumlara aldanmayın alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: eka02

ebaydaki ürünler sıfır mı? diğer sitelerde pahalı ürünler yok nedense

Hepsi çakma diye tabir edilen ürünlerden çünkü.
  • mesajım bulunsun sonra bakarım.
  • Adresinize kadar ucretsiz kargo mu? istersem sadece 2 dolarlik birsey alsamda getirirler mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞI KREDİLER HAKKINDA
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ebay'dan direkt kredi kartı kullanarak alışveriş yapamazmıyız
  • Focalprice ürünleri orginal mi acaba. kulaklık almayı düşünüyorumda sennheiser orginalliğinden şüpliyin açıkçası o fiyata?
  • mesajım bulunsun
  • Bendewww.mymemory.co.uk sitesinden daha yeni mp3 aldım hiçbir sorun yaşamadım ama adresinizi bir fatura felan göndererek doğrulamanız gerekiyor.
  • mesajım bulunsun
  • mesaj için
  • peki arkadaşlar buralardan telefon falan aldığımızda türkiyede kayıt yaptırabiliyormuyuz? Bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

peki arkadaşlar buralardan telefon falan aldığımızda türkiyede kayıt yaptırabiliyormuyuz? Bilginiz var mı?

ALAMAZSIN.YANI ALIRSINDA PTT DEN GERI GIDER TELEFON YASAK
  • askerlik için saat telefon alsam nasıl olur acaba
  • dealextremeden 107 dolarlık navigasyon almıştım daha ilk alış verişimde.. stoktan temin edilmesi biraz fazla uzun sürmüştü sonuçta 25 gün kadar bir sürede gümrüğe falanda takılmadan evime kadar ücretsiz geldi.. Ebayden cep telefonu için 2 dolarlık bile yedek parça almıştım o kadar ucuz bir ürün bile ücretsiz posta ile evime kadar sorunsuz bir şekilde geldi.. yine ebayden aldığım 32 dolarlık bir telefon ekranı kayıtlı posta ile tam 8 günde elime ulaştı şaşırdım gerçekten. Aradığınızı en uyguna bulabileceğiniz tek site bana göre Ebaydir. Ebaydede bir çin çılgınlığı aldı başını gidiyor. çinden gelen bütün ürünleri ücretsiz posta ile alabilirsiniz.. Çinde olsa bir çok ürününde orjinalini bulabilirsiniz tabiki aşırı bir fiyat farkı varsa orjinalliğine pek aldanmayın. Ebayde kredi kartı ile alış veriş kabul eden bir satıcıya daha rastlamadım hepsi PayPal kabul etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firozat -- 5 Kasım 2010; 1:04:13 >

• Benim hep merak ettiğim bir şey var. Hergün 50$ değerinde alışveriş yapsam gümrüğe takılır mı?
    Bu gümrüğe takılma olayı tek seferde mi oluyor? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
  • He bir de bunlar var tabi. Adam Anadolu'nun bilmem neresinde. Pat! Bir bakıyorsun parfüm satıyor! Ne kadar? Çok ucuz! 99USD. Ama pat! Bir bakıyorsun. Aynı parfüm -tabi çakma- 19USD E Bay'de. ::Alkışlar::
  • ARKADAŞLARwww.alibaba.com dan bi navigasyon almayı düşünüyorum 120 olar civarı gümrük sorun olur mu?veya başka sieden de olabilir mesela deal extreme .bu gümrük sınırı tam olarak nedir?bugün alış veriş yapsam ne kadara kadar yapabilirim.birde gümrükle uğraşmayayım.astarı yüzünden pahalıya gelmesin.yardımcı olursanız memnun olurum.tşkler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.