Şimdi Ara

Yurt dışı alışverişlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba; bende sıkı bir yurt dışı alışveriş hayranıyım diğer alışveriş sitelerini kullansam da genellikle AE'yi tercih ediyorum.Sizlere aldığım bir kaç ürünü paylaşmak ve incelemesini yapmak istedim.

New Balance (Mavi ):Aldığım ilk ayakkabıydı, ölçüler her ne kadar standart olsa da Çinden aldığınız ürünlerde yarım numara büyük almanızı öneriyorum.

Yurt dışı alışverişlerim

Kablosuz Kulaklık:Aslında ihtiyacım olan bir şey olmasa da fiyatına aldanıp aldığım bir ürün, maalesef satıcı adaptörünü yollamadığı için pillerle idare ediyorum ama fiyatına göre inanın beni çok tatmin etti.Hem kablosuz hem de kablolu kullanımı mevcut.Evin diğer odalarına geçtiğimde bile rahatlıkla çekim sağlayabiliyor.

Yurt dışı alışverişlerim

2+1 Ses sistemi: Hali hazırda ses sistemi olarak Logitech kullanmaktayım fakat okuldaki sunumlarımda ve dışarıda bir usb ses sistemine ihtiyaç duyuyordum.Ürün geldikten sonra ilk işim satıcıya en iyi feedback 'i vermek oldu USB ses sitemlerine göre o kadar iyi ki, gerçekten çok memnun etti beni.

Yurt dışı alışverişlerim

Slim Armor: Türkiye ' den alışverişlerin çoğu telefon kılıfları oluyor nedense ben aradığım kılıfı hala bulamadım Slim Armor kılıfı bana aşırı ağır, satıcı ve sitede satış rekorları kırsada bana göre değil.

Yurt dışı alışverişlerim

Stepwolves Cüzdan: Alışverişlerim arasında merak edip aldığım bir ürün, böyle suni deri içerikli ürünler ilk başta biraz koku yapıyor ama gün geçtikçe o kokudan bir iz kalmıyor bu üründe en memnun olduğum ürünler arasında
    .

Yurt dışı alışverişlerim

EL WİRE CHARGER: Bu ürün yurt dışından aldığım ve merakla beklediğim tek üründü el-wire teknolojisi hakkında yazıları okumuştum ürün geldiğin de akşam olmasını bekledim ve gece olduğunda taktığım da veri akışını o kadar güzel bir görüntü çıktı ki ortaya , şarj hızı harika.Kesinlikle öneriyorum

Yurt dışı alışverişlerim

S3 Kılıf: Ürünü bir arkadaşıma hediye ettim onun söylemlerine göre kullanımı koruması gayet güzel.Size de öneriyorum.

Yurt dışı alışverişlerim

(New Balance Kırmızı): 2. ayakkabı siparişim en memnun olduğum ayakkabıda bu fotoğraflar kullanıldıktan sonra çekildi bu yüzden biraz kirli lütfen mazur görün :) 1 senedir giyiyorum ne bi açılma ne de başka bir şey oldu.

Yurt dışı alışverişlerim
     Yurt dışı alışverişlerim

New Balance Bayan: Bu ayakkabıyı da kız arkadaşıma aldım kargo geliş kutusunu falan da paylaşmak istedim.

Yurt dışı alışverişlerim
     Yurt dışı alışverişlerim
     Yurt dışı alışverişlerim
     Yurt dışı alışverişlerim

Nike Mont :Baharlık bir ürün ben biraz daha kalın sanıp aldım ama beklediğim gibi çıkmadı ama kalite olarak diyecek hiç birşey yok. A+.

Yurt dışı alışverişlerim

Adidas Mont : Bu kış bana yoldaşlık eden en büyük hazinem diyebilirim. Üründen o kadar memnunum ki ürünü kullandıktan sonra satıcıya bir teşekkür mesajı daha attım gerçekten size kesinlikle öneriyorum şimdi alın ki kışa yetişsin :)

Yurt dışı alışverişlerim

Fred Perry Tshirt: Bu ürünlerden 4 tane aldık her rengini beden olarak biraz sorun yaşadım ölçüm almadan almanızı önermiyorum.

Yurt dışı alışverişlerim

• Linklerinide koyarmısınız bu arada ayakkabılar orjinalmi
  • Özgür1616 kullanıcısına yanıt
    Malesef orijinal olduğunu sanmıyorum ama birebir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geek.tr

Malesef orijinal olduğunu sanmıyorum ama birebir.

Ürünlerin linklerini alabilirmiyim
  • Ayakkabılar kaçlira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 48 lira olmalı hocam.
  • hocam kulakl8k ne kadardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞI KREDİLER HAKKINDA
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tylerdurden04 kullanıcısına yanıt
    18 TL olması gerekiyor.
  • Adidas montu kaca aldiniz

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    38 Dolar ama kesinlikle öneriyorum hocam .
  • quote:

18 TL olması gerekiyor.

hocam peki innial kartla falan.alabiliyor muyuz yani paypalla

• tylerdurden04 kullanıcısına yanıt
    AE ' de paypal ile alışveriş imkanı yok diye biliyorum :)
  • quote:

hocan telefon kılıfı ve nike mont için link alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-75E5D0A4D

quote:

hocan telefon kılıfı ve nike mont için link alabilir miyim?

Alıntıları Göster
    Hocam nike ve adidas montların linkini alabilir miyim bir de nasıl ödeme yapabiliyoruz ae'de?
  • Debit yani ininal kartimla alisveris yapabilir miyim

• 2 senedir ae,dealextreme,focalprice,bıyincoins den alışveriş yapıyorum banada sorularınız varsa sorabilirsiniz genşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 29 Kasım 2013; 20:56:51 >
  • Geek.tr kullanıcısına yanıt
    Kulaklık toplam maliyet 18 dolarmı kargo felan

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeley

Debit yani ininal kartimla alisveris yapabilir miyim
    Nike mont bu sanırım ama göğüste nike amblemi yok gibi geldi banahttp://www.aliexpress.com/item/wholesale-2013-spring-brand-men-s-sports-jacket-fashion-with-a-hood-reversible-men-clothing-two/1000810178.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Nike mont bu sanırım ama göğüste nike amblemi yok gibi geldi banahttp://www.aliexpress.com/item/wholesale-2013-spring-brand-men-s-sports-jacket-fashion-with-a-hood-reversible-men-clothing-two/1000810178.html

Alıntıları Göster
    Adidas da bu sanırımhttp://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Men-Double-Side-Wear-Thicken-Winter-Outdoor-Windbreaker-Heavy-Coats-Down-Jacket-Clothes-L/1184656433.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 29 Kasım 2013; 21:11:59 >

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    evet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.