Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcı 710TL oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ülkeden ....gitmek için bile para ödüyon. Gelenden alınsa yine anlarım ayak bastı parası lan gidenden niye alıyonuz oğlum. Dünyanın en salakça, en mantıksızca harcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaragorn B kullanıcısına yanıt

Güzel kardeşim verip verememek sorun değil. Evet verebilir. Ama neden?? Yani neden? Zaten zilyon tane vergi ödüyoruz. Elimiz cebimizden çıkmıyor. Senin akıl ve mantığına yatıyorsa, sorma ver vergisi, kabul edeyim. bıktık usandık ya. Dünyada eşi benzeri olmayan şeyleri yaşamaktan bıktık

• Kendi seçmeni sinemaya zor gidiyor zaten kimin umurunda.

• Çıkmayın kardeşim siz de...

Sanki zorla gönderiyorlar.....

Adam memlekette o kadar havalimanı, köprü, duble yol yapmış. Şehir hastaneleri yapmış.... Yurt içinde bunları ziyaret edin, ne pok işiniz var yurtdışıında....

Gidip orada neler gördüğünüzü anlatıp, buradaki halkı mı uyandıracaksınız?

Zaten değersiz pasaportlarınız....

Dünya üzerinde turizm geliriyle geçinen birçok ülke var. Bunlardan Mısır ve Tanzanyaya gitmiştim. Oralarda bile yüzüme bakıp, onay versem mi, vermesem mi tarzı düşünmüşlerdi gümrük memurları....

Avrupayı falan düşünemiyorum....

• Adam koyune gidemiyor yurtdisi harcinin fiyatini napsin bilmiyorki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sirada bizim millet

Milyarları goturen kluplere aslan kesilirler kendi hayatlarina gelince asagidaki video

Anlik bizim millet amann tadimiz bozulmasin 700 mu olmus aman bozulmasinnn

2 3 5 mi olmis amannn bozulmasin elestirmeyeyelim protesto etmeyelim tadimiz kacar

AFRODİT VENÜSyoutube
    Aman Ağzımızın Tadı Bozulmasın (Bozulmasın Anam)
    https://www.youtube.com/watch?si=TvproQxEbre8-0J8&v=56QvcRCSpjU&feature=youtu.be

10 bin tl olmali zaten oduyorlar ses yok enselwri bile hissetmiyor şamari

Ispanyol fransizlarin batili ülkelelerde yasayan insanlarin tirnagi olamazlar

Hayat pahaliligina cikarmamislar bunami cikaricaklar

Fransada millet is birakiyor bizzat gittim gordum otobus soforleri is birakmis o yuzden taksi tuttukta sehir merkezine indik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Aralık 2024; 3:11:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• xxxerman X kullanıcısına yanıt
    Ben devletin lüks olarak değerlendirmediği sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen sade bir vatandaşın bile neredeyse o kadar para ödemesi gerektiğini söylemek istedim, yoksa zaten bıktık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.