|
Yurt dışı çıkış harcı 710TL oldu
-
-
Şu haracın hiç bir açıklaması yok, istiyorlar ki kimse yurt dışına gitmesin farklı yerler görmesin kültürlenmesin vs vs
Çünkü o adamı kandırmak zor olur, ama ömründe köyünden çıkmamış adamı kandırıp oyunu almak daha kolay, tek gittiği yer mahalle kahvesi olsun sonra eve dönüp a haber izleyip uyusun ideal vatandaş olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 28 Aralık 2024; 11:4:32 > -
İsteniyor ki sadece zengin olanlar bu hayatı yaşasın. Diğer alt sınıf işçi ayak takmı olarak kalsın.
Bu projeye sıcak bakıyordum fakat sorun şurda. Zengin olan kısım üreten , zeki kısım değil ekstra olarak cahil emeksiz gelen kısım.
Bana kalırsa 20k kira olan asgari ücret 22k böyle bi kişinin evlenmesi onun için sorun
-
Yan başlıklarda şöyle uçuyoruz böyle kaçıyoruz diyenleri sahneye alalım. Resmen Deli Dumrul vergisi.
-
bu hükümetin çok saçma sapan işleri oldu ama bu haraç ilk 3 içerisinde rahat kendine yer bulur
-
Hey yavrum hey ne şahlandık be,
-
@adnansetek
o zaman pkk ve heykel belediyeciliği neden var? -
Bu da imei kaydı gibi katlanarak artıyor . Çift vatandaş olduğum için ödemiyorum ama millete yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Aralık 2024; 16:09:56 > -
Hermes çantali yeni çanta koleksiyonu yapar artik malum özel koleksiyon -
ulan zaten bir çok ülke vize vermiyor. Bir schengen alacaksın 3000 Tl'ye yakın masrafı var. Hadi aldın yetmiyor bir de bizimkiler öpüyor. Arkadaş biz ne talihsiz bir milletiz ya. Yemin ediyorum ülke dışına çıkarmamak için, başka bu kadar çaba sarf eden varsa bir kuzey kore vardır.
-
-
İran kadar tepki göstermeye bile maçamız yemiyor. Öyle bir ülke olduk işte.
-
Her şeye zam yaparak ekonomiyi herkes yönetir, ellerini korkak alıştırdığı tek yer ya asgari ücret yada emekli maaşı. -
Vize isteyen ülkeleri de geçtim, normalde bizden vize istemeyen ülkeler bile duyduğum kadarıyla ya bir güzel sorguya çekiyor ya da ülkeye almıyor artık. Ne de olsa dünyanın en pahalı ve en değersiz pasaportlarından birine sahibiz.
Yurtdışına çıkış haracı, imei kayıt haracı, ötv, telsiz kullanım gibi gereksiz vergiler yetmedi; dış dünyayla olan bağımız gün geçtikçe azaltılıyor. Kuzey Kore’nin Türk versiyonuna döndük iyice.
Hadi kuzey kore’nin halkı dış dünyadan bihaber. Ee biz niye sesimizi çıkarmıyoruz ki? (Lafım size değil) -
Dün gümrük polisi sordu;
“Yurtdışı harcını ne zaman yatırdın?”
“Temmuz 2024 ve hiç kullanmadım”
“500₺ yatırman lazım” deyip kenara ayırdı.
Derhal mobil bankadan 500₺ olarak yeniden yatırdım ve 5 dakika sonra geçtim… -
EYLEM şart. Başka türlü defolup gitmeyecekler. -
Yurtdışına çıkabiliyorsa 710 TL’ yi de verebilir. Gss primi bile neredeyse o kadar, hem de işsiz gençlerden bile zorunlu olarak alınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaragorn -- 29 Aralık 2024; 19:17:50 > -
sovyet artıkları + zenginlerin tatil kaçamakları yaptığı güney amerika ülkeleri hariç zaten tc pasaportunu takan yok bir de üstüne 710tl öpücük vergisi
-
Dünyada eşi benzeri yok şu harç pulu saçmalığının. O sırada kimlik tarihi geçeli yıllar olmuş eski sovyet bloğu ülkelerinden insanlar pasaportsuz şekilde elini kolunu sallayarak ülkemize giriş yapabiliyor. Aynı ülkelere biz vizeyle bile girerken binbir türlü sorguya maruz kalıyoruz. Ülke insanının gururunun üstünde tepiniliyor adeta. AKP seçmeninin yurtdışıyla işi olmadığından ve hayatta kalmayı yaşamak sandığından bu işlere ses çıkarabildiği yok tabi.
Şu haracın hiç bir açıklaması yok, istiyorlar ki kimse yurt dışına gitmesin farklı yerler görmesin kültürlenmesin vs vs
Çünkü o adamı kandırmak zor olur, ama ömründe köyünden çıkmamış adamı kandırıp oyunu almak daha kolay, tek gittiği yer mahalle kahvesi olsun sonra eve dönüp a haber izleyip uyusun ideal vatandaş olur |
ulan zaten bir çok ülke vize vermiyor. Bir schengen alacaksın 3000 Tl'ye yakın masrafı var. Hadi aldın yetmiyor bir de bizimkiler öpüyor. Arkadaş biz ne talihsiz bir milletiz ya. Yemin ediyorum ülke dışına çıkarmamak için, başka bu kadar çaba sarf eden varsa bir kuzey kore vardır. |
İran kadar tepki göstermeye bile maçamız yemiyor. Öyle bir ülke olduk işte. |
Dünyada eşi benzeri yok şu harç pulu saçmalığının. O sırada kimlik tarihi geçeli yıllar olmuş eski sovyet bloğu ülkelerinden insanlar pasaportsuz şekilde elini kolunu sallayarak ülkemize giriş yapabiliyor. Aynı ülkelere biz vizeyle bile girerken binbir türlü sorguya maruz kalıyoruz. Ülke insanının gururunun üstünde tepiniliyor adeta. AKP seçmeninin yurtdışıyla işi olmadığından ve hayatta kalmayı yaşamak sandığından bu işlere ses çıkarabildiği yok tabi. |
bu hükümetin çok saçma sapan işleri oldu ama bu haraç ilk 3 içerisinde rahat kendine yer bulur |
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- instagramda taslaklar nerede
- ses yükseltme programı
- font bulma
- xiaomi whatsapp sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X