|
Bildirim
Aktrol mode on
"Sakın bu haber ile ilgili olumsuz birşeyler yazmayın, siz devlet düşmanısınız mı la, demek ki gerekliymiş, olumsuz fikirlerinizi belirterek teknoloji sitesinde siyaset yapmayın, herşeyi siyasete bağlamayın" Aktrol mode off |
Günlük zam dozum nerde diyordum ben de
|
Yurtici giris harci ne zaman gelir?
|
Benim tek kızdığım nokta neden hala nefes alma verme vergisi gelmedi ona çok sinirleniyorum
|
Evet hatta 500'ü TL olarak değil dolar olarak almaları lazım
|
"Harç bedeli 1 Nisan 2007'de 15 Türk lirası, 1 Ağustos 2019'da 50 Türk lirası ve 18 Mart 2022'de 150 Türk lirası olmuştu." 12 Ağustos 2024 500 Türk lirası. Adeta ekonomik şahlanışın gurur tablosu. |
bu harç 2001 yılında 50 Dolar olarak çıktı. tekrar 50 dolar yapılmalıydı. iktidar hata yaptı. zaten yurt dışına çıkanların %80 den oy alamıyorsun bari paralarını al.
Not: %80 şeklindeki ifadem herhangi bir istatistiğe dayanmıyor. sadece kişisel tahminim. |
aktroller zam - pardon fiyat güncellemesi haberleri altına gelmezler, genelde yerli ve milli postlar ve sansür haberleri altında görürüz onları.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 12 Ağustos 2024; 21:50:08 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 12 Ağustos 2024; 22:54:41 > |
Hatta dolar enflasyonunu da katmalıydılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dolar az gelir sterlin olarak almaları lazım |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İsme takilma hemserim. Nerdeyse cima vergisi bile aliyorlar ama ismi farkli.. Cunku hesaplayinca onu bile katmak zorunda kaliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
"Harç bedeli 1 Nisan 2007'de 15 Türk lirası, 1 Ağustos 2019'da 50 Türk lirası ve 18 Mart 2022'de 150 Türk lirası olmuştu." 12 Ağustos 2024 500 Türk lirası. Adeta ekonomik şahlanışın gurur tablosu. |
500 liraya dandik bir pizza yiyebiliyorsun. Bir zahmet öde bu parayı. |
|
Yurt dışında 8-10 euro ödeyerek de yiyebilirsiniz. |