Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcına ilişkin resmi açıklama: Sıkıntı yaşamayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınırlardan kaçak geçene ücret yok. Sakin olun. Sadece kaçak geçemeyen enayilerden alınacakmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet dediğimin arkasındayım gelmesin bence sizin yüzünüzden trde suriyeliler var diye avrupaya kaçmak istiyorsunuz doktorlar bile kaçıyor

siz trde bize bakarak hayran hayran kalın aldığım euro maaşım ile ile trde bedava tatil yapıyorum sizler sesinizi tepkinizi çıkarmadınız telefon harcına tepkiniz yok 32,000 tl olmuş emre amade ödüyorsunuz yurt dışı harcı 1500 olmuş yine sesiniz gıkınız çıkmadan ÖDEYECEKSİN

tr bu hale getirdiniz kimse sesini çıkarmıyor ne ala memleket deeeemi...

sıkıyorsa gurbetçiden yabancı turistten vergi alsın da göreyim hele bak turizm bıçak gibi kesilir

nasılsa vizeniz yok ayranı içmeye bekleyeceksin 6-7 ay deeemi...

benim avrupada doğmanın avantajım var nokta

• EmreUçaroğlu JBJOK E kullanıcısına yanıt

çıkmasını isteyen kim oturun oturduğunuz yerde

• dephyr kullanıcısına yanıt

Biz telefon harcı ödemiyoruz ki. Kaçak kullanıyoruz. Gurbetçiden harç almaya gerek yok esnaf yeterince tokatlıyor. İtirazda edemezsin ailecek dayak yersiniz. Euro maaşınla türkiye ucuz bir yer değil. Zaten size özel tarife var.

Avrupa doğdun ama oranın insanı değilsin. Senin gibi arkadaşlara zamanında solingende ne yapıldığı ortada. Bir piyanist filmi daha sizinle neden çekilmesin? Tam da avrupa aşırı sağ iktidarlara doğru giderken...

• Giriş beleş çıkış 1.5k

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VS18 kullanıcısına yanıt

Yurt dışına çıkış harcı uygulaması ilk olarak 1 Ağustos 2001'de başladı. O tarihte harç bedeli 50 Amerikan doları karşılığı Türk lirasıydı. 

Akparti 14 Ağustos 2001 de kuruldu. Parti kurulmadan önce başlayan bir uygulama olduğu için işleri olmayan bir konu ,haklısınız  

50 dolar şu an 1600 lira ayrıca  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çıkış harcı 500000 lira olmalı, dönünce 498500 lirası geri ödensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 18 Haziran 2024; 13:6:39 >
  • Vatandaşına düşman bir yönetim vatandaşına zulüm olup yağıyor her kuruş haram olsun

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

AKP kendisinden önce var olan bir uygulamayı devam ettirdiği için eleştiriden muaf mı oluyor? Bu nasıl mantık?

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Eleştiri yapılır tabii ki. İşin mucidi gibi değil ama. Öyle yapılırsa hata olur çünkü öncesinde var olan bir vergi.

Bunu anlamadıysan kusura bakma bloklarım ben.

Kimse bunu AKP icat etti demedi. Bloklayabilirsin, bu dünyada kimse senin tarafından bloklandigi için üzülecek değil.

Ciddi ciddi savunman "bunu akp getirmedi" mi oldu?

• Kimsenin açıklamasına gerek yok diyorum. Vergiyi koyanlar öldü gitti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.