|
Yurt dışı çıkış harcına ilişkin resmi açıklama: Sıkıntı yaşamayın
-
-
Yurt dışı çıkış harcının varolma NEDENİ nedir?
-
Ayak çekti parası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelir elde etmek... Başka ne olabilir?
Bankacılıktan bir örnek vereyim. Biz ikimiz bir iş için anlaştık, sözleşme yaptık diyelim. Sonra sözleşmeden vaz geçtik, anlaşarak fesh ettik.
Devlete damga vergisi ödemek zorunda kalırız. Şimdi devlet burada nerede? Niye bu vergiyi alır?
Cevabı aynı, gelir elde etmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suriye'li ye Afgana Pakistanlı ya ve diğer tüm kaçaklara bakacaksın başka neden olacak.
Akpliler gelsin açıklasın dicem de onlar işleri olmayan konulara girmiyor bile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ba ba ba, sen burada alın terin ile para kazanacaksın, burada aslanlar gibi kendi esnafımız dururken gidip gavur esnaftan alışveriş yapacaksın. Yok öyle
problem alması değil aldığını nerelere ve kimlere harcaması yoksa vergiler ülkenin kalkınması için verilecekse kimse itiraz etmez.
Şuan geldiğimiz noktada kimsenin toplanan vergilerin yerli yerinde harcandığına dair inancı kalmadı. Malesef verdiğin verginin nerelere gittiğini bile soramıyorsun.
-
Kendi seçmen kitlesinin hayatı çoğunlukla sabah işe git akşam eve gel ekmek makarna ye atv izle ve uyu döngüsünde,
İstiyorlar ki herkes öyle olsun, makarnacı tayfada alkış tutuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şair burada yani her türlü Zeki Müren de sizi görecek boşuna çırpınmayın demek istiyor.
-
1 milyon 114 bin adisyon kesen işletmelerden de vergi alıyor mu devlet? bir de bunları araştırın bunlar ufak hesaplar... adamlar "deveyi hamudu ile götürüyor" haberiniz yok. "emekli maaş promosyon" konusuna bir göz atın arkadaşlar türkiyenin gerçekleri orada
-
Ya 20 küsür sene sonunda geldiğimiz nokta bitik bir ekonomi, milyonlarca mülteci, cemaat ve tarikatların her yeri sarması, giderek bozulan devlet yapısı, eğitimin bitirilmesi, laikliğin her yerden silinmesi vs. Bunların bu ülkeye verebilecekleri artık olumlu hiç bir şey yok.
-
Geçmişte 100 dolarmış.
-
Aldıkları her kuruşuna kadar HARAM olsun.
-
Devlet: Bu yurtdışına çıkanlar kesin zengindir. yok öyle yağma, biraz da bana ver!
-
Açıklamanın şerefsizliğine bak. 1500? olursa 10 tane 150TL'lik alırım. Merak etme diyor. Telefonu kaçak getriyorlar diye 10 katına çıkarttın. Bahanen vardı.
Buradaki bahanen ne. Otellerin müşterileri yurtdışına mı gidiyor.
Birilerinin hunharca harcadığı paraları vatandaşa vergi diye ödetiyorlar.
Hepsi o bilmem ne turcuların başının altından çıkıyor. Booking kapattıran da onlar. 40 Euro dediniz verdiler. 1500 Tl desen yine verecekler. Sizin o ayrımcı, ırkçı otellerine yine gitmeyecekler.
Ülkeye yol köprü yapıp, Otellerde ırkçılık yapanlar. Havalimanlarında bana zorunlusunuz. Hamburger-su faiş fiyattan satan hep aynı zihniyet.
Sonra derler esnaf faiş fiyatçı. Resmi belgede faiş fiyattan öğreniyorlar bunları.
Mercedes Audi bile Havalimanında yolun kenarında bekletip ceza yazan Hepsi aynı zihniyet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 16 Haziran 2024; 14:44:49 >
-
Yedik içtik kalkamadık hesabı siz ödeyin.
-
Yurt dışına çıkış harcının, yurt dışına çıkış tarihinde yürürlükte bulunan tutarlar üzerinden ödenmesi gerekir.
Dolayısıyla çıkan haberler nedeniyle bugünden harç pulu satın almak veya diğer yollarla harcı ödemek, çıkış tarihinde geçerli tutarın ödenmeyeceği anlamına gelmez.
kısaca her türlü öperim diyor.
-
Ekonominin batmasında kimin parmağı varsa hepsinin Allah belasını versin. Bu har(a)ç onlardan kimin cebine gidiyorsa haram zıkkım olsun.
Yurtdışına çıkıyorum diye niye devlete para ödüyorum? Bana karşılığında ne sağlıyorsunuz? Min. 6,25Euro’ya zorunlu sağlık sigortası yaptırıyorum gittiğim yerde. Burada giderken verdiğim parayla bana ne hizmet sunuyorsunuz? Resmen haraç alıyorlar be hiçbirimizin gıkı çıkmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Suriye'li ye Afgana Pakistanlı ya ve diğer tüm kaçaklara bakacaksın başka neden olacak. |
Ayak çekti parası
|
Gelir elde etmek... Başka ne olabilir? Bankacılıktan bir örnek vereyim. Biz ikimiz bir iş için anlaştık, sözleşme yaptık diyelim. Sonra sözleşmeden vaz geçtik, anlaşarak fesh ettik. Devlete damga vergisi ödemek zorunda kalırız. Şimdi devlet burada nerede? Niye bu vergiyi alır? Cevabı aynı, gelir elde etmek. |
Akpliler gelsin açıklasın dicem de onlar işleri olmayan konulara girmiyor bile
|
Kendi seçmen kitlesinin hayatı çoğunlukla sabah işe git akşam eve gel ekmek makarna ye atv izle ve uyu döngüsünde,
İstiyorlar ki herkes öyle olsun, makarnacı tayfada alkış tutuyor |
Yurtdışına çıkıyorum diye niye devlete para ödüyorum? Bana karşılığında ne sağlıyorsunuz? Min. 6,25Euro’ya zorunlu sağlık sigortası yaptırıyorum gittiğim yerde. Burada giderken verdiğim parayla bana ne hizmet sunuyorsunuz? Resmen haraç alıyorlar be hiçbirimizin gıkı çıkmıyor.
|
problem alması değil aldığını nerelere ve kimlere harcaması yoksa vergiler ülkenin kalkınması için verilecekse kimse itiraz etmez.
Şuan geldiğimiz noktada kimsenin toplanan vergilerin yerli yerinde harcandığına dair inancı kalmadı. Malesef verdiğin verginin nerelere gittiğini bile soramıyorsun. |
Ekonominin batmasında kimin parmağı varsa hepsinin Allah belasını versin. Bu har(a)ç onlardan kimin cebine gidiyorsa haram zıkkım olsun.
|
Yedik içtik kalkamadık hesabı siz ödeyin. |
Benzer içerikler
- instagram takip isteği attıklarım
- instagram takipçi hilesi
- whatsapp kendine mesaj atma
- gizli hesaplara bakma
- en çok abonesi olan youtuber
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X