Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcına ilişkin resmi açıklama: Sıkıntı yaşamayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalkması gereken bu uygulamaya bide 10 kat zamn haa valla ben bu kadar mantıksız bir şey görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyor ki sen istediğin kadar al ben o günün parası ne is farkını alırım sen de kuzu kuzu ödersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harç = Haraç

Aynı kelime. Kelime oyunlarının sizi kandırmasına izin vermeyin.

• Dünyanın hiçbir yerinde böyle anlamsız bir uygulama yok. Dünyanın her yerinde gelen turist için kaldığı her güne 1 ile 5 Euro arası ücret alınır. Özellikle popüler lokasyonlar için bu yapılır. Gelenden almak yerine gidenden almaya çalışmak nasıl bir psikolojidir anlamak mümkün değil. Ekonomik durumu rezalet olan Arjantin de bile böyle bir şey yok. Dibimizdeki Yunanistan yıllarca memur ve emekli maaşlarını ödeyemedi. Öyle halde bile böyle bir şeye tenezzül etmedi. Helalde etmiyorum, haram zıkkım olsun.

• Allahın yeryüzündeki cehenneminde yaşadığım her güne lanet ediyorum.Diyeceklerim bu kadar.Tüm benim düşüncemdeki kardeşlerimin kurtulması dileğiyle.

• Ekonomik bedellerin faturasını halkın sırtına yüklemek, bunların âdeti haline gelmiş...

• Şöyle bir son 5 yıla bakarak yazıyorum

Ülkeye giren turist sayısı fazla yoksa , ülkemizden yurtdışına çıkan Türk vatandaşı sayısı mı ?

Ülkeye giren turistten giriş para alsan vermeyecek mi ? Bal gibi verecek peki derdimiz paraysa neden almıyoruz ?

Kimisi kapıda vize diyor senden parayı alıyor

Kimisi vize ücreti diyor bir kısmını alıyor paranın

Türkiye, 2023 yılının aynı döneminde ise 49 milyon 209 binini yabancı, 7 milyon 584 bini ise yurt dışı ikametli vatandaşlar olmak üzere toplamda 56 milyon 693 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

2023 yurtdışına çıkıs sayısı 11 milyon 67 bin 359 kişi

• dephyr kullanıcısına yanıt

Yılda bir kere gelip vatan millet Sakarya muhabbeti yapan insanların da oy kullanma hakkı olmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta bu ülkenin yükünü hafifleten yeri geldiğinde çilesini de çeken burda yaşayan insanlar. Kul hakkı önemli tabi bunu anlayacak bir ortamda büyümüş olmak gerekiyor.

• Portraitclub kullanıcısına yanıt
    4 konuda özellikle cifte vatandasligini vurguladi hayattaki tek başarisi sanirim

Genelde yazisi şöyle

Türkler gelmesin
    Umarim gelemezsiniz
    Oturun oturdugunuz yerde Türklerin burada isi yok
    Ama baaak benincifte vatandasligim var he onu unutmayalim önemli nokta. Kalin harflerle yazsa daha kiskanirdik be

Anladik yasi kucuk kardesimiz baya öfkeli Türkiyede yasam suremeyip avrupaya gitmek zorunda kalmis

Ona inat su forumda hollanda belcikadan foto atmazsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Haziran 2024; 13:36:33 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Boşverin forum da böyle boş konuşanlar devamlı var. Hiç sevmediğim insanlar bunlar ucuz konuşuyorlar keyif vermiyor. Sallayın gitsin  

• Bu yakın zamanda telefon harcı gibi 30 bin leri rahat bulur

• Köprüye 3. adamı koyduk sıkıntı yok demek istenmiş.

• Baska bir ulkede boyle bisi yok.

• Ülkeden çıkmak bile bi dert Nasıl bi sistemin içine düştük arkadaş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu çıkışta ödenen çorba parasını, benim memurum işini bilir diyen, rahmetli Özal getirmişti diye hatırlıyorum.

Yakında, dönüşe geçenlerden de ''sakal parası'' istenirse şaşırmamak gerekir.

Unutmayın ödediğiniz vergiler, yol, su, elektrik ve Suriyeli kardeşlerimizin bakımı için size geri dönüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.