Şimdi Ara

Yurt Dışı Dil Eğitimi(amerika canada ingiltere malta...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
5.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 ay öncesinde 4 yıllık üniversite eğitimimi tamamladım.Şu anda işe girmek veya yurt dışına dil eğitimine gitmek arasındayım.İş tecrübesine sahip kişilerin tavsiyeleri işe başlamadan önce yurt dışına çıkmam kanısında.İşe başladıktan sonra böyle bir şansı elde edemiyorsun hemde iyi bir dil eğitimi alarak işe başlarsan daha çabuk yükselme durumunda oluyor diyorlar.Bunun sonucunda

1-Yurt dışında 6 aylık bir süre kalmayı düşünüyorum

2-üniversitedeyken hem okuyor hemde çalışıyordum 8000 tl birikimim var.

3-Yurt dışına çıktığımda dil eğitiminin yanında çalışmak isterim yalnız bu durumda yer olarak amerika dışında şeçenek kalmıyor muş

4-Giderken firmalar aracılığıylamı gitmek lazım

O kadar çok soru varki aklımda bide az buz para diil ha diyincede gidemiyorsun.Elbet bu tecrübeyi edinmiş büyüklerim ve arkadaşlarım vardır.Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mow_

quote:

Orijinalden alıntı: maybe.baby.ok

Ben okula gittiğim için iş olanakları konusunda fazla bilgim yok. Ama arkadaşım Las Vegas'ta çalışmıştı pedicab denen bisiklet taksilerde ve günde 600 dolar civarı kazanıyordu. Seattle bence çok hoş olur Amerika'nın kuzeyindeki eyaletler çok güzel doğa bakımından. Ama şunu da unutma hayat Seattle'da diğer eyaletlere oranla biraz daha pahalı.

günde 600 dolar mı? hocam naptın! bu çok ciddi bi meblağ yapar ayda.

Alıntıları Göster
    Evet öyle. Ama hocam değil. Bayanım
  • önce ben de aynen senin gibi işe başlamak ile yurtdışına gitme konusunda kararsız kalmıştım ama yurtdışına gitmeye karar verdim etrafımdakilerin tavsiyesiyle. herkes senin dediğin gibi başka zaman gidemezsin işe başlamadan şimdi git diyorlar. bende bunun üzerine 1-2 aydır araştırıyorum kursları...öncelikle toplam bütçen 8000tl ise aracı bir kurumla gitmen zor, 6 ay iyi bi okul için aşağı yukarı 15000tl civarı paralar söz konusu (konaklama ve sabah akşam yemekleri dahil)+ bunun uçak parası vs. kendi harcamaların olacak...ör. benim amerikada en ucuz bulduğum okul aylık 850 dolar istiyodu ama herkese de ilk gidişinde aracı kurumla git diyorlar ondan dolayı vazgeçtim. şimdi danışmanlık araştırıyorum. danışmanlık olarak ef tavsiye ediyolar ama fiyatları da kazık baya ama ona göre de eğitimi ortamı iyi diyolar. bir arkadaş manchester a gitti 3 aylığına ef ile, memnun kalmış baya şimdi bi daha gitmeyi düşünüyor ama herşeyi öğrendiği için bu sefer danışmanlık olmadan kendisi gidecekmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: kankaleo

önce ben de aynen senin gibi işe başlamak ile yurtdışına gitme konusunda kararsız kalmıştım ama yurtdışına gitmeye karar verdim etrafımdakilerin tavsiyesiyle. herkes senin dediğin gibi başka zaman gidemezsin işe başlamadan şimdi git diyorlar. bende bunun üzerine 1-2 aydır araştırıyorum kursları...öncelikle toplam bütçen 8000tl ise aracı bir kurumla gitmen zor, 6 ay iyi bi okul için aşağı yukarı 15000tl civarı paralar söz konusu (konaklama ve sabah akşam yemekleri dahil)+ bunun uçak parası vs. kendi harcamaların olacak...ör. benim amerikada en ucuz bulduğum okul aylık 850 dolar istiyodu ama herkese de ilk gidişinde aracı kurumla git diyorlar ondan dolayı vazgeçtim. şimdi danışmanlık araştırıyorum. danışmanlık olarak ef tavsiye ediyolar ama fiyatları da kazık baya ama ona göre de eğitimi ortamı iyi diyolar. bir arkadaş manchester a gitti 3 aylığına ef ile, memnun kalmış baya şimdi bi daha gitmeyi düşünüyor ama herşeyi öğrendiği için bu sefer danışmanlık olmadan kendisi gidecekmiş...
    Öncelikle bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim.Burda pek fazla kişiden yararlanma imkanı olmadı ama başka bir forum sitesinde aynı konuyu açtım saolsunlar yardımcı oldular ve ortak kanı work and travel ile gitmem konusunda oldu.Şöyleki ister work and travella gitmeden önce istersen amerikaya gittikten sonra orda kursunu ayarlayabilirsin denildi.Haftada belli bir saat diliminde çalışırsın geri kalan zamanında da kursa gidersin denildi.Hem 3 aylık yaz süresi geçince iş bulman daha kolay olur denildi.Şu anda çok kararsızım çok gitmek istiyorum ama zamanımı haybeye harcamak istemiyorum.Gitsem en kötü tecrübe olur ama 15.000 bı tecrube de istemem :D istersen yararlı olacağını düşünürsen pm den forum sitesini yollarım

• quote:

Orijinalden alıntı: fsm1453

Öncelikle bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim.Burda pek fazla kişiden yararlanma imkanı olmadı ama başka bir forum sitesinde aynı konuyu açtım saolsunlar yardımcı oldular ve ortak kanı work and travel ile gitmem konusunda oldu.Şöyleki ister work and travella gitmeden önce istersen amerikaya gittikten sonra orda kursunu ayarlayabilirsin denildi.Haftada belli bir saat diliminde çalışırsın geri kalan zamanında da kursa gidersin denildi.Hem 3 aylık yaz süresi geçince iş bulman daha kolay olur denildi.Şu anda çok kararsızım çok gitmek istiyorum ama zamanımı haybeye harcamak istemiyorum.Gitsem en kötü tecrübe olur ama 15.000 bı tecrube de istemem :D istersen yararlı olacağını düşünürsen pm den forum sitesini yollarım

rica ederim. adresi yollarsan sevinirim, gerçi ben aşağı yukarı bir karara vardım ama yine de bi incelerim...

• quote:

quote:

rica ederim. adresi yollarsan sevinirim, gerçi ben aşağı yukarı bir karara vardım ama yine de bi incelerim...

Alıntıları Göster
    http://www.turkishwat.com/

• quote:

http://www.turkishwat.com/

Alıntıları Göster
    ef..vs gibi bir kurum aracılığıyla gidersen sana pahalıya patlar. ordaki okullarla kendin de iletişime geçebilirsin ve aylık 300-400-500 okullar bulabilirsin.
    forum mezuna ve usa turk e bak.
  • quote:

ef..vs gibi bir kurum aracılığıyla gidersen sana pahalıya patlar. ordaki okullarla kendin de iletişime geçebilirsin ve aylık 300-400-500 okullar bulabilirsin.
    forum mezuna ve usa turk e bak.

Alıntıları Göster
    Ben yarın 1.5 aylığına ingiltere/bournemouthtaki English 2000 adlı kursa gideceğim. fiyat konusunda 8bin tl birikimin varmış, 1.5 aylık kurs+aile yanında konaklama ücreti 4bin lira, ama uçak parası vize derken bu 6bini buldu. 8binliraya 6 aylık yurt dışında dil kursu eğitimini tamamlaman çok zor üstüne bir 8bin daha ilave etmen gerekiyo benden söylemesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Dil Okulu ile İrlanda
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güney afrikadayim şu an. Cape town öneririm.burada bayağı çok avrupalı var türkte çok az.sürekli konuşma imkanı bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

güney afrikadayim şu an. Cape town öneririm.burada bayağı çok avrupalı var türkte çok az.sürekli konuşma imkanı bulabilirsin.
    cape town da keserler bizi:) tavsıyen ıcın tesekkur ederim ama şartları nedir nasıl gidilir kaca patlar bıraz acabılırsenız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybrkr

Ben yarın 1.5 aylığına ingiltere/bournemouthtaki English 2000 adlı kursa gideceğim. fiyat konusunda 8bin tl birikimin varmış, 1.5 aylık kurs+aile yanında konaklama ücreti 4bin lira, ama uçak parası vize derken bu 6bini buldu. 8binliraya 6 aylık yurt dışında dil kursu eğitimini tamamlaman çok zor üstüne bir 8bin daha ilave etmen gerekiyo benden söylemesi

bende o yuzden ingiltere zor da amerikaya gidip dilin yanında eksik kalan meblağ için çalışmayı dusunuyorum.Burdan gidince cok pahalı oluyor dil kursları oraya gidip de anlaşırsan cok daha uygun
  • cape town da keserler mi hocam pretoria yada johannesburg dan bahsetmiyorum oralar tehlikeli sokağa pek çıkmadım ama.durban ve cape town öyle değil.hele cape town sanki avrupa siyahlar azınlıkta aylık kurslar 2bin rentten başlıyor sanırım yani 4 yüz lira falan 3 aylık falan sana 1500 e patlar kurslar.fakat kalacak yer hakkında fiyat bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

cape town da keserler mi hocam pretoria yada johannesburg dan bahsetmiyorum oralar tehlikeli sokağa pek çıkmadım ama.durban ve cape town öyle değil.hele cape town sanki avrupa siyahlar azınlıkta aylık kurslar 2bin rentten başlıyor sanırım yani 4 yüz lira falan 3 aylık falan sana 1500 e patlar kurslar.fakat kalacak yer hakkında fiyat bilmiyorum.
    Nisan ayının başında Amerikadaki 1 senelik eğitimimi tamamladım. Exchange olarak lise değişim programlarından biriyle lise sonu orada okudum ve geri döndüm. Sorusu olan arkadaşlar olursa özel mesajla iletebilirler. Amerikaya gidecekler için kesinlikle denize kıyısı olan bi eyaleti öneririm

• quote:

Nisan ayının başında Amerikadaki 1 senelik eğitimimi tamamladım. Exchange olarak lise değişim programlarından biriyle lise sonu orada okudum ve geri döndüm. Sorusu olan arkadaşlar olursa özel mesajla iletebilirler. Amerikaya gidecekler için kesinlikle denize kıyısı olan bi eyaleti öneririm

hangi eyalete gittin? ingilizcen 1 senede ne duruma geldi?
  • Colorado. Zorlu ilk 2 ayın ardından dile hakimdim ve İngilizce rüya görmeye bile başlamıştım. Döndüğümde ise birçok okulun hazırlık muhafiyeti için gerekli olan TOEFL, IELTS gibi sınavlarını geçerek akademik alandaki yeterliliğimi ve bu programın katkısını daha iyi gördüm.

• quote:

Colorado. Zorlu ilk 2 ayın ardından dile hakimdim ve İngilizce rüya görmeye bile başlamıştım. Döndüğümde ise birçok okulun hazırlık muhafiyeti için gerekli olan TOEFL, IELTS gibi sınavlarını geçerek akademik alandaki yeterliliğimi ve bu programın katkısını daha iyi gördüm.

hımmm peki bir yandan çalışmak için iş bulma bakımından hangi eyaletleri önerirsin? bu ara aklımda seattle var ama kışın gideceğim için soğuk olmasından ve iş bulma imkanın az olmasından çekiniyorum biraz, bunlar hakkında bilgin var mı?
  • quote:

quote:

Colorado. Zorlu ilk 2 ayın ardından dile hakimdim ve İngilizce rüya görmeye bile başlamıştım. Döndüğümde ise birçok okulun hazırlık muhafiyeti için gerekli olan TOEFL, IELTS gibi sınavlarını geçerek akademik alandaki yeterliliğimi ve bu programın katkısını daha iyi gördüm.

hımmm peki bir yandan çalışmak için iş bulma bakımından hangi eyaletleri önerirsin? bu ara aklımda seattle var ama kışın gideceğim için soğuk olmasından ve iş bulma imkanın az olmasından çekiniyorum biraz, bunlar hakkında bilgin var mı?

Alıntıları Göster
    Ben okula gittiğim için iş olanakları konusunda fazla bilgim yok. Ama arkadaşım Las Vegas'ta çalışmıştı pedicab denen bisiklet taksilerde ve günde 600 dolar civarı kazanıyordu. Seattle bence çok hoş olur Amerika'nın kuzeyindeki eyaletler çok güzel doğa bakımından. Ama şunu da unutma hayat Seattle'da diğer eyaletlere oranla biraz daha pahalı.

• quote:

Alıntıları Göster
    teşekkürler cevap için, seattle ın daha pahalı olacağını hiç düşünmemiştim, tam tersine daha ucuz olur diye tahmin ediyordum...son bir sorum olacak. peki yaşam koşulları bakımdan en ucuz eyaletler hangileri?

• quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Evet öyle. Ama hocam değil. Bayanım

• quote:

Siz nasıl kabul edildiniz değişim programına yardımcı olabilirmisiniz ? Hangi şartlarda gidilebiliyor vs. anlatırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.