Şimdi Ara

Yurt Dışı Galaxy s2...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Günümüzde bazı insanların en son çıkan (galaxy s3 - iphone 5) telefonlara hevesi bir eski model'in fiyatının düşmesi ile hayalimizde yer almış telefonlara ulaşmamızda çok işe yarıyor. Yurt dışından çok uygun fiyata Galaxy s2 telefon alacağım.. fakat önce forum da paylaşarak bilgi sahibi olmak daha mantıklı geldi. Sorum, sorunum şu: şu anda gevey li ipohe4 kullanıcısıyım ve cihazımın versiyonu 4.1 artık çoğu APP 4.3 versiyon gerektiriyor. Su anda bu sorunumu çözememiş iken yeni alacağım Galaxy s2 de bu tur işler nasıl yürüyor onu bilmek isterim. Acaba Galaxy s2 cihaz ne tür işlem ile Türkiye de sorunsuz çalışır?

• Ya pasaport kaydı yapacaksın ya da sağlam bir imei attıracaksın.
  • PASAPORT KAYIT YAPILMASA ZATEN 15 AYDIR KULLANAMAZDIM. SORUN SADECE SU İPHONE4 UM VAR VE SURUMU (4.1) BASE BANDIM 02.10.04 SÜRÜM YÜKSELTMEM GEREK. BENDE YUKLÜ GEVEY (4.1) BİR TELEFONCU ARKADASIM BUNUN MUMKUN OLMADIGINI, BASEBAND'I ILE ILGILI OYNAMA YAPTIGINDA COK DAHA FARKLI SORUNLAR CIKABILECEGINI SOYLEDI.
  • iphone bölümüne neden açmıyorsun nerden bilsin burdakiler, s2 ile ilgili başlık açıp iphone hakkında soru soruyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

iphone bölümüne neden açmıyorsun nerden bilsin burdakiler, s2 ile ilgili başlık açıp iphone hakkında soru soruyorsun

haklısın birde iphone ile ilgili konu acmıstım yanlıs yerde paylasım yapmısım :)
    durumu duzeltelim hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.