Şimdi Ara

YURT DIŞI İMKANI: ODTU MAKINA VS ITU BILGISAYAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dh2dhy2

itüden yilda 200 kisi mezun oluyo, ituden alsinlar biraz..

ayrica diger universitelerden mezun olan makine muh. de o kadar fazla ki elini sallasan ellisi zaten...

ulkede makina muhendisi patlamasi var, ama celik uretimi yapacak adam yok ki dolar hemen oynuyo sonra..

Alıntıları Göster
    İtüden alsınlar biraz demek çok saçma.

İtü boun nerde istanbulda . Aselsan odtü nerde ankarada. İstanbulda olan bir adam istisnalar hariç ankarada falan ÇALIŞMAZ. Şunu bi anlayamadınız gitti. Türkiyedeki tüm şehirleri topla bir tane İstanbul etmez.

Dahası aselsan kurucusu itü elektrik mezunu. Odtü ankarada ve savunma sanayiinden başka gözde çalışma yeri yok istanbula kıyasla. İstanbul iş olarak çok başka bir yerde.

Aselsanda neden odtüluler demek komik oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Hocam odtü mezunu biri istanbulda çalışamaz mı. Ben en başından beri kafamda bunu çözemedim. İstanbuldaki şirketler bu ankaradan geliyor bunu alamayız mı diyorlar ya da tam tersi itülü biri neden gerekli şartları sağlıyorsa savunma sanayide çalışamasın ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikisi de ortalaman yüksekse ve dilin iyiyse cok rahat gidebilecegin bölümler. bakalim biz ytü makinadan gidebilecek miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

Hocam odtü mezunu biri istanbulda çalışamaz mı. Ben en başından beri kafamda bunu çözemedim. İstanbuldaki şirketler bu ankaradan geliyor bunu alamayız mı diyorlar ya da tam tersi itülü biri neden gerekli şartları sağlıyorsa savunma sanayide çalışamasın ki?
    Çalışamaz demedim çalışmaz dedim. Çünkü nerde okursan orda staj yapıyorsun oraya alışıyorsun 5 sene geçiriyor şehri ezberliyorsun ordaki şirketlere giriyorsun o yüzden. Ankarada yaşayıp itü de okursan doğal olarak şehirine dönüp ankarada çalışırsın. Ama küçük ilden falan gelince istanbul ankarada çalışanlar geri dönmüyor.

Yani itü yada odtüye özel bir şey yok. Yanlış anladı sanırım herkes.

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Siz nerde okuyosunuz hocam

• quote:

Neresi geldi hocam?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 12:41:9 >
  • İkisi de çöp sıradan bir mühendis olarak hayal kırıklığına uğrayacaksın hayatında

• Acaba tobb bilgisayar yazsa mıydım diyorum da sevemedim okulu

• eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    :D

• Hayırlı olsun hocam zerre tıp isteğim yoktu ben yazmadım ya.

• Hocam tanıdığım var boğaziçi ee mezunu çok iyi bir 3.9 küsür ortalam ile bitirmiş. Şuan silikon vadisinde yazılımcı. Bilkent mezunu bilgisayar mezunı tanıdığımvar türkiye de ilk 100e girerek girmişti. Şuan silikom vadisinde yıllık 200k dolar alıyor, kendisi burda her şeyin pahalı olduğunu ama her gün çoğu yerden daha fazla maaşla çağırdıklarını söyledi. Kariyer için duruyormuş.

• momik M kullanıcısına yanıt
    Ve 2012 veya 2011 mezunu

Maalesef sıralamanız yetmiyor. 3.6k dan 0.02 puanla itü bilg kaçtı. Odtü makinaya yerleştim.

• Neyse hocam sıkıntı olmaz. Diyosanki ben makinelerin anasını silkcem. İlgili adama her yerde iş var. Bu arada bende odtü cengteyim görüşürüz

Yerinde olmak isterdim hocam görüşürüz inşallah. İlgimi çeken alanlar var tabiki yoksa yazmazdım. Normalde itü bilg altında itü ehm vardı son 3dk kala falan değiştirdim. Bilmiyorum iyi mi yaptım içime böyle bişi doğdu ondan yaptım.

• İlgili değilsen boşver hocam benim arkadaşım vardı. Baştan beri itü ehm dedi boğaziçi gelse bile gitmem dedi. Töderde 5. falan olmuştu bi ara. 4k oldu okul 1.liği ile girdi bu sene.

Eşit uzaklıktaydım makina ile ehm ye. Umarım doğru bir şey yapmışımdır.

• quote:

Acaba tobb bilgisayar yazsa mıydım diyorum da sevemedim okulu
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 12:40:55 >
  • quote:

Hayırlı olsun hocam zerre tıp isteğim yoktu ben yazmadım ya.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 12:41:0 >
  • Artık odtu makinanın esamesi bile okunmuyor itü bilgisayarin yanında

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.