Şimdi Ara

Yurt dışı internet çıkışları Ttnet e mi bağlı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende millenicom kullanıyorum turktelekoma ait galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkin58 Y kullanıcısına yanıt
    Müsaitsen google.de adresine traceroute yapabilirmisin.Merak ettim yurtdisi cikislarini milennicom'un.

• Tarif edersen nasıl yapıcamı müsaitim

• sizce nasıl  Yurt dışı internet çıkışları Ttnet e mi bağlı?
     Yurt dışı internet çıkışları Ttnet e mi bağlı?

Hocam sağolun yurtdışı çıkışları Türk Telekom.Gordes yonlendirme noktasinda biraz ping var.Ben milennicom'un kendi yurt dışı çıkışı olduğunu biliyordum ama TT kullaniyormuş.Teşekkür ederim.Bende UyduNet kullandigim icin TT yurtdisi cikislarindan bikmis biri olarak baska iss'lere bakiyorum.

• Dopingden son zamanlarda bende bıktım kurtulmaya çalışıyorum son zamanlarda 700 pingi gördum arıa kaydı olusturdum düzeldi fakat videolarda takılma olmaya basladı

Dostum taahhutun bitince Superonline ADSL ve ya Vodafone ADSL'ye geç.Nedeni Superonline Tellcom/Telia yurtdisi cikisi Vodafone ise Telecom Italia/Sparkle yurtdisi cikisi kullaniyor.4.5g gelmesiyle birlikte Turk Telekom'un uzerine Avea bindi.Uydunet,milenicom ve birkac kucuk olcekli iss'de Turk Telekom cikisilarini kullaniyor.Artik son donemlerde gozle gorulur bir hantallik var TT cikislarinda.

• 12 aylık bi tahüt kaldı heralde bende tam bilmiyorum belkide daha az hat sahibi babam olduğu için hiç bi bilgi vermiyolar bana tahüt bitene kadar vdsl gelmezse baska bi firmaya geçiş yapcam

Peki umarim taahhut bitene kadar internetin duzelir.Superonline ve Vodafone'un VDSL paketleride gayet iyi.Aklinda bulunsun derim.

• Yunusemre mahallesinde oturuyorum dolaba kadar fiber çekilmiş ama 35 40 tane kabin varmıs yatırım yapmıyolar saha görevlisiyle konustum bosuna bekleme gelmez dedi kabin

Evet bende Maltepedeyim benim bir sokak ustumde var kabin ve bir daha hic bir mahallede yok.Fiber optik kablolar döşendi ama kabin yok.VDSL gelse 50mbit superonline VDSL'ye gececeğim ama.2017'ye belki gelir kabinler.

• Madem kablolar döşeniyor hemen kabinler konmuyorsa ara ara kabin koyun ama koyun yanide az da olsa yoğunluk aradan çıkar beklemedeyiz bakalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.