Şimdi Ara

YURT DIŞI İPHONE 7 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ingiltereden iphone 7 aldım vergisini ödedim imei kaydettirdim ama telefon sim kartı kabul etmiyor, açılmıyor.BTK ile görüştüm telefonunuz kayıtlı diyor.Aldığım mağaza ile görüştüm Bizim hiç bir telefonumuz sim kilitli değil diyor.Bu telefonu nasıl açabilirim.

• sim kilitli değil diyorlar ama şurada bir anlaşmazlık oluyor ingilterede. carphonewarehouse diye bir sitede unlock cihazların altında uk sim only benzeri bir not var. sim kilitli değil ama ülke kilitli aslında
  • Starbury8 S kullanıcısına yanıt
    Bu telefon da ordan alınma nasıl açılacak bilmiyorum kimi arasam topu baskasına atıyor acamıyorum:D
  • bursacity kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla bunun çözümü apple'da. apple destekle online chat üzerinden konuş. faturaya da ihtiyacın olabilir.
    şöyle bi ayrıntıya rastladım webde. diyor ki buradan alınan telefonlar, telefona takılan ilk UK sim kartına kilitlenir. sonrasında bu cihazın kilidinin açılması da operatörün insiyatifindedir.
    bir yerde de operatörlerin unlock detayları verilmiş nasıl yapılır kaça mal olur falan ama bu operatör kilidini mi kaldırır yoksa operatör kilidi ile birlikte ülke kilidini de kaldırır mı pek açık değil

http://kenstechtips.com/index.php/apple-iphone-when-sim-free-doesnt-mean-unlocked
    burda da vodafone çözmüş. tabi telefonun vodafone uk sim kartı takılıp önce o operatöre kilitlenmesi gerekebilir çünkü buradaki kullanıcı halihazırda vodafone ile telefonu aktif etmiş ve vodafone uk müşterisi
    https://forum.vodafone.co.uk/t5/iOS/iPhone-4S-bought-from-Carphone-Warehouse-wont-unlock-PLEASE-HELP/m-p/1696780#M38710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starbury8 -- 9 Kasım 2016; 2:10:20 >
    Apple telefonda görüştüm operatörle görüşün diyor,online chati bulamadım😊 aldığım yer sim kilitli değil diyor kilitliyse hangi operatöre kilitli bilgim yok.nasıl açıcakmı onuda bilmiyorum para verip telefon alıyoruz kullanamıyoruz 😄😄 ortada kaldık kardeş 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışı İphone
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    valla hocam dediğim gibi. önce bi ingiliz sim kartı bulup onu takacaksın. o hatta sim kilitli olacak. sonrası o operatöre kalıyor artık
    Eyvallah kardeş yardımların için ama burda İngiliz hattını nerde bulucaksak😄 apple Servisi'ne götürücem cihazı bakalım ordada çözülmezse iade edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet ya sıkıntılı iş
    bol şans :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.