Bildirim
Yurt dışı siteler çöktü - Superonline fiber
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende 2 pc var.arkadaştada 2 pc var ve sadece 1 pcmiz her yere giriyor. ötekindede sizinki gibi sorun var. noluyo yine ya -
Bir problem var ama anlamadım şimdi facebook açılıyor ama onda da resimler yok -
Evet... Bazı sitelere girmiyor... -
Ve normale döndü şu an itibariyle. İlginç ama -
quote:
Orijinalden alıntı: SorrowOcean
Bir kaç dakika önce google facebook başta olmak üzere tüm yabancı kaynaklı sitelere erişimim çöktü. Donanım haber ve benzeri yerli sitelere girebiliyorum herkeste durum aynımı ?
düzeldi sanırım... -
aynen düzeldi garip -
Selam;
DNS üzerinde problem oluştu, TSOL dns'leri haricinde kullanıldığında erişim mevcuttu. Şuan TSOL'de düzeldi -
Dün öğleden sonra da benzer bir sorun olmuştu.şuanda düzeldi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filitre sorunudur :) -
uzun zamandır yurt dışı kötü ... yetmiyor. -
bende uplaod hızı test edilemiyor neden :S -
benim de upload test edilemiyor.download sorun yok
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 24 mbps internet hızı nasıl
- internet wan bağlı değil ne demek
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- onnet nedir
- superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X