Bildirim
Yurt dışı siteler çöktü - Superonline fiber
Razer Kitsune - PS5 ve PC için optik tüm düğmeli arcade kontrol cihazı (4 hassas hareket tuşlu düzen, düz doğrusal optik anahtarlar, ince, taşınabilir gövde) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8MRB3XK
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 2 pc var.arkadaştada 2 pc var ve sadece 1 pcmiz her yere giriyor. ötekindede sizinki gibi sorun var. noluyo yine ya -
Bir problem var ama anlamadım şimdi facebook açılıyor ama onda da resimler yok -
Evet... Bazı sitelere girmiyor... -
Ve normale döndü şu an itibariyle. İlginç ama -
quote:
Orijinalden alıntı: SorrowOcean
Bir kaç dakika önce google facebook başta olmak üzere tüm yabancı kaynaklı sitelere erişimim çöktü. Donanım haber ve benzeri yerli sitelere girebiliyorum herkeste durum aynımı ?
düzeldi sanırım... -
aynen düzeldi garip -
Selam;
DNS üzerinde problem oluştu, TSOL dns'leri haricinde kullanıldığında erişim mevcuttu. Şuan TSOL'de düzeldi -
Dün öğleden sonra da benzer bir sorun olmuştu.şuanda düzeldi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filitre sorunudur :) -
uzun zamandır yurt dışı kötü ... yetmiyor. -
bende uplaod hızı test edilemiyor neden :S -
benim de upload test edilemiyor.download sorun yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X