Şimdi Ara

yurt dısı sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağlantım Telekom ADSL 1MB Sınırsız Ankara-Berlin Hız Testi:D

Tarih:19 Kasım 2008 Saat:19:30 :D

Sonuç:
     yurt dısı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 19 Kasım 2008; 19:35:02 >

• saol lubuoğuz.
    ilginç, bende 4096/1024 sınırsız var; DL de ping de 1MB lıktan daha az, başka yok mu test yapan? özellikle quiknetçiler....

http://www.speedtest.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 19:48:46 >
  • bende o sayfa bile acıllmıyo:)
  • Burnumuzun dibindeki site açılmıyoki yurtdışı neyimize
  • bendede speedtest acilmiyor.

buradan yaptim http://www.my-speedtest.com/speedtest.htm

1 MB kullaniyorum adsl

Download Speed: 156 kbps (19.5 KB/sec transfer rate)
    Upload Speed: 210 kbps (26.3 KB/sec transfer rate)
    Latency: 178 ms
  • Test sayfasını açabilsek emin ol yazacazda o da açılmıyo :D sinirlerim altüst oldu gülüyorum.
  • Download Speed: 183 kbps (22.9 KB/sec transfer rate)
    Upload Speed: 201 kbps (25.1 KB/sec transfer rate)
    Latency: 191 ms

bendede boyle
  • http://www.speedtest.net/ sayfasına bende gıremıyorum. Lanet olsun bu telekoma! Hayatın her anında, her köşesinde enayi konumuna düşürülüp duruyoruz halk olarak, Şu güzel ülkenin içine ettiler yaa, bizde trene bakar gibi izliyoruz anca

• http://www.my-speedtest.com/tr/speedtest.htm
    Ewet burası açıldı biraz daha iyi gibi linki veren arkadaşın verilerine göre

20:22
    Download 330 kbps
    upload 188 kbps
    ping 188 ms
  • 20:26
    Download 464 kbps
    upload 188 kbps
    ping 184 ms

Ankara çukurambar
    bu arada hala msn filan acılmıyo
  • Download Speed: 258 kbps (32.3 KB/sec transfer rate)
    Upload Speed: 400 kbps (50 KB/sec transfer rate)
    Latency: 167 ms

Eskisehirdeyim
  • parise 3k ping atıyorum. nerdenmi biliyorum? wow
  • quote:

Orjinalden alıntı: lubuoguz

Bu ülkeyi bu hale getirip telekomu özelleştiermler utansın

tabii canım eskiden çok hızlı internet kullanıyoduk da şimdi yavaşladı demi. Eskiden adsl diye bir şey bilmiyodu Türkiye. Boş boş konuşursunuz anca her olaydan hemen siyasi rand elde edersiniz. Sizin gibiler fazlalık bu ülkede. Tek bayrak tek millet beğenmeyen çeken gider. O KADAR !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: siriusb

quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Acaip kötü durum şu anda ne zaman düzelecek merak ediyorum.

İnşallah hiç düzelmez. biz de abonelikleri iptal ederiz. netsiz metsiz kalırız ama en azından bu araplar da para kazanamaz. sonunda quiknet veya gelecekteki bir türevi 2-3 yıl içinde yaygınlaşır, tekrar nete kavuşuruz... (Başka yolu kalmadı,CİDDİYİM)

Araplar para kazanmasın dersin evindeki eşyaları saysan tamamı yabancı malıdır. Müslümanlara karşı bir alerjin var galiba beğenmiyosan kullanma işte Araplarda para kazanmaz. Burda dırdır etmene gerek yok.

• Download Speed: 296 kbps (37 KB/sec transfer rate)
    Upload Speed: 163 kbps (20.4 KB/sec transfer rate)
    Latency: 186 ms

Niğde
  • arapla bilmemneyle ilgisi yok..özelleşmeden önce pek farklı deildi..256k sürünüyoduk
    ottomans1453 beğenmeyen çeksin gitsin diye birşey yok adam tabiki eleştirecek..parasıyla rezil oluyor sonuçta..senin bizle bi sorunun varsa sen gitmekte özgürsün.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottomans1453

quote:

Orjinalden alıntı: siriusb

quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Acaip kötü durum şu anda ne zaman düzelecek merak ediyorum.

İnşallah hiç düzelmez. biz de abonelikleri iptal ederiz. netsiz metsiz kalırız ama en azından bu araplar da para kazanamaz. sonunda quiknet veya gelecekteki bir türevi 2-3 yıl içinde yaygınlaşır, tekrar nete kavuşuruz... (Başka yolu kalmadı,CİDDİYİM)

Araplar para kazanmasın dersin evindeki eşyaları saysan tamamı yabancı malıdır. Müslümanlara karşı bir alerjin var galiba beğenmiyosan kullanma işte Araplarda para kazanmaz. Burda dırdır etmene gerek yok.

lafına dikkat et! müslümanlık sadece arapların tekelinde mi? yoksa sen telekomdan mısın? türk olmadığın kesin de neredenn olduğun şüpheli. amerikan da olabilirsin....
    ayrıca konu lanet olası telekom ve onun kopmuş yurtdışı çıkışları. saptırma, saptırtmam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 20:52:46 >

• Ülkenin neyi düzgün ki, interneti olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalakın

arapla bilmemneyle ilgisi yok..özelleşmeden önce pek farklı deildi..256k sürünüyoduk
    ottomans1453 beğenmeyen çeksin gitsin diye birşey yok adam tabiki eleştirecek..parasıyla rezil oluyor sonuçta..senin bizle bi sorunun varsa sen gitmekte özgürsün.......

paranla rezil oluyosan kullanma işte. Alternatiflere yönel. 5 yıl öncesine kadar 56 k kullanıyodun ozaman niye hesap sormuyodun Avrupada adsl var biz de niye yok diye. Niye biliyomusun o zaman hükümette senin siyasi görüşüne uygun kişiler vardı. Bunlar hep siyasi işler ben inanıyorumki burda bir çoğu sırf hükümet karşıtı olduğu için ban yok lanet olsun yok telekom senin bilmem ne gibi şeyler yazıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Ülkenin neyi düzgün ki, interneti olsun.

Herkes görmek istediğini görür. Bende sizin gibi hükümet karşıtı olsam bende hep kötü şeyleri görürdüm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.