Şimdi Ara

yurt dısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskişehirdeyim tüm yurt dısı baglantılarım gitti.Adamları arıyorum ismim osruolar sora bilgielre suan ulasamıyoruz sonra arayın diyolar...

herkeste aynı sorun warmı acaba?

• 16:30 itibariyle yurtdışı pinglerim %200 arttı. bu telekomun allah belasını versin. aldıkları her kuruş zehir zıkkım olsun, beteriyle çıksın.

OHAAAAAA VAR MI BÖLE ŞEY YAW? En az 3000lerde olması gereken download 400lerde, uploaddan bile az. pinge bak çıldırma, sanki koreye ping atıyorum. telekom her geçen gün kendini aşıyor.

yurt dısı sorunu

İZMİR 4096/1024 ttnet!

TELEKOM, SENİN *******************************************************************

boşlukları herkez kendine göre doldurabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 18:05:13 >

• abi salak bunlar adamlara yahoo , hotmail acmıyo diyorum bana google acıyomu diyo.Acıyo diyince o zmn sorun yok diyor.Bende dedim evet yahoo ile hotmailde sourun war
  • bende de ayni sorun var neden bilmiyorum 2-3 gunde bir oluyor ve hep bu saatlerde. bi kac ssat sonra da duzeliyor.
  • eskiden yağmur yağınca elektrikler kesilirdi, şimdi internet kesiliyor

şaka bir yana benim de bağlantı iyice yavaşladı
  • bendede var. 1 saat oldu. süperiz ya

ankara bahçeli evlerdeyim periodik olarak yurtdış gidiyo geliyo son 1 aydır. turbo kesintili internet.

ya bu nasıl bir başarasızlık tır özelleşti pahalı olur dedik o oldu kalitede artar dedik o olmadı süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinhoof -- 19 Kasım 2008; 16:55:18 >
  • tamda oyun oynuyodum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışı İphone
    2 yıl önce açıldı
    Yurt Dışı Swap Cihaz Kaydı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankaradayım aynı sorun bende de var
  • 2 haftadır aynı sorun var.kopmalar, yavaşlama vs... en sonunda lanet ettim ve kabloya geçtim

ttnet aldıgın ücretler zehir zıkkım olsun.
  • ben bi daha telefon edicem:)
  • bomba:)
    Çalışma warmıs bikac gün sürebilirmiş:)
  • Ben zamanında cok aradım.Telefondaki cahil kişi "modem ayarlarınızı haydi beraber yapalım" diyince cok gülmüştüm.yetersiz ttnet
  • quote:

Orjinalden alıntı: scum1907

bomba:)

haber verme, ilgi, ipleme 0 adamlarda.
  • quote:

Sonunda tam anlamıyla düzelecekse bir aya da razıyım. ama eminimki hikaye. 1-2 aydır yurtdışı çıkışlar yerlerde sürünüyor. online oyun oynamak imkansız hale geldi. bir kaç gün tamir ayağına yatarlar sonra eski tas eski hamam. Ama biz layığız bunlara. O kadar para veriyoruz şöyle bir sağlam protesto filan göremedim hala. Varsa aklınızda birşey, izmirden elimden geldiğince yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 18:06:24 >

• Ankara mamak bet yavaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: siriusb

quote:

Sonunda tam anlamıyla düzelecekse bir aya da razıyım. ama eminimki hikaye. 1-2 aydır yurtdışı çıkışlar yerlerde sürünüyor. online oyun oynamak imkansız hale geldi. bir kaç gün tamir ayağına yatarlar sonra eski tas eski hamam. Ama biz layığız bunlara. O kadar para veriyoruz şöyle bir sağlam protesto filan göremedim hala. Varsa aklınızda birşey, izmirden elimden geldiğince yardımcı olurum.

gerçekten rakip lazım. evden ben protesto yapmak zorundamıyım paramı ödediğim şeye. devlet tekel bırakmıcak yada bu durumda denetlicek.deli gibi vergi veriliyolar insanlar yüzlerce işinin başında bide bununla uraşma dürtüsü başladı tam anlamı ile berbat servisten. kesinlikle hükümet çözebilir ama yandaşçılık işi bozuyo

koç sabancı yada dier büyük holdinglerin altyapı kurup bi internet sağlasa işte gerçek protestoyu o zaman yüzbinler yapar. hükümetle arapların danışıklı dövüşü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinhoof -- 19 Kasım 2008; 17:14:15 >

• turkcellin quikneti var tek umudum ama uzun iş. sitede oturmuyorum o yüzden bana ulaşmaları en az 1 yılı bulur. 6 ay diye garanti verseler şu an bırakırım ttneti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 18:07:37 >
  • quote:

zaten ne zaman arasak "çalışma var bi kaç gün sürebilir" diyorlar..
    biz de diyecek başka birşey bulamayıp kapatıyoruz telefonu
  • quiknet kolları sıvadı rakip olarak.1 yıl sonra herşey cok daha farklı olacak buna inanıyorum
  • şimdi bu quiknetin de başına sararlar bir hikaye, telekomu geçmesin diye. bekleyin görün.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.