Yaklasik bir hafta önce ilk defa böyle bir sorun yaşadım duzelmeyince musteri hizmetlerini aradım bulundugunuz bolgede genel bir ariza var diye sekreter otomatik bir kayit dönüyordu 2 gun daha bekledm ariza devam ediyordu diyordu daha sonra arıza yapildi dendi ama benim wifi sorunum baki kaldi modemde bütün isiklarim aktif ethernet ile internete baglanabiliyorum ama wifi ile devre disi diyor kapatip aciyorm baglaniyo 10 dakika sonra kopuyo yine ya wifi gormuyor yada boyle devre disi diyor ne yaptiysam cozemedim bir gun duzeldi oh dedim ertesi gun yine ayni sorun kafayi yemek uzereyim m.hizmrtleri sistemde sorun yok ariza kaydi acamam diyor basina boyle bisey gelen var mi yardim edebilecek cok minnet duyarim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Wifi devre dışı sorunu !!
-
-
Önce wifi driverlerinizi güncelleyin tüm internet geçmişinizi sıfırlayın önbellekler dahil sonrada modem ayarlarınızı kontrol edin varsa güncellemesini yapın ve modemi sıfırlamayıda deneyebilirsiniz isterseniz.
Sorun sizin cihazlarınızla alakalı gibi görünüyor çözülmez ise yetkili servisler ile iletişime geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wifi driverim guncel zaten evdeki wifiye bagli olan butun cihazlarim kopuyor modemi resetledim sifirladim hergun duzenli kapat ac yapiyorum yoksa duzelmiyor bir sure kullanabiliyorum yine kopuyor kanal degisikligi yapiyorum bazen çakışma oluyodur diye belki ama yine fayda yok baska odadaki internet bahlantisina takicam modemi eski tip 3 lu telefon prizi var ona baglanti aparati almam lazim tabi teşekkürler yanitiniz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modeminizi başka bir hat üzerinde deneme şansınız var mı yada başka bir modemi sizin hattınızda deneme şansınız var mı.
Zira sorun modeminiz kaynaklı görünüyor ve ethernet ile sorun yaşamadığınıza göre hatta değil modemin wifi ünitesinde bir arıza olabileceği sonucuna işaret ediyor o nedenle modemin teknik servisi ile iletişime geçmenizde iyi olacaktır.
-
Baska modemde denedim ayni sorunu yaşadım boyle 1-2 gün geçti ama sonra kendiliginden duzeldi muhtemelen sistemsel bir sorun vardı yaklasik 1,5 hafta internetten nefret ettirdi beni umarim bu sorunu yasayan olursa duzelir böyle 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X