Şimdi Ara

yurt dısı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Teken

quiknet kolları sıvadı rakip olarak.1 yıl sonra herşey cok daha farklı olacak buna inanıyorum

protestonun kralı gelicek o zaman eminin. en az %30 ilk başta 5 yıl içindede toplamda %50 den fazla ttnet abonesi bırakır boel giderlerse. daha da devam ederlerse tarihte yerlerini alırlar.

Quiknet dürüst iş yapıp müşterileri kparsa ve başına bilinmeyen bi iş gelirse ,Artık o saatten sonrada yanlış oy kullanırsak hakediyoruz demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinhoof -- 19 Kasım 2008; 17:20:57 >
  • quiknetin yaptıgı fiberoptik çalışmayı yapmak cok mu zor ?? quiknet cıkıyor ve "işte fiberoptik yapıyoruz biz kardeşim" diyor ve çatır çatır hattını belirli zaman aralıklarında yaygınlaştırmaya baslıyor..gerçekten cok güzel..(kullanmadım daha beklıyorum bölgeme gelmesini ama kulaga hoş geliyor)

fakat ttnet verdigi hizmete göre fazlasıyla ücretlerini almaya devam etmesine rağmen, hiçbir yatırım yapmıyor.yan gelip yatıyor. ttnet istese yapacagı yatırım ile quiknete 10 basar.para var çünkü kazanıyorlar yıllardır bizden

bu ttnet afedersiniz ama resmen eşek.
  • hala gelmedi ben bunların bütün sülalesini
  • Acaip kötü durum şu anda ne zaman düzelecek merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Acaip kötü durum şu anda ne zaman düzelecek merak ediyorum.

İnşallah hiç düzelmez. biz de abonelikleri iptal ederiz. netsiz metsiz kalırız ama en azından bu araplar da para kazanamaz. sonunda quiknet veya gelecekteki bir türevi 2-3 yıl içinde yaygınlaşır, tekrar nete kavuşuruz... (Başka yolu kalmadı,CİDDİYİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 18:08:25 >
  • ttnetin tekelligi sona ersin, daha iyi hizmet gelsin , ttnete verdigim paranın 2 katını vermeye hazırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teken

ttnetin tekelligi sona ersin, daha iyi hizmet gelsin , ttnete verdigim paranın 2 katını vermeye hazırım

yaw zaten avrupalıların verdiğinin 5 katını veriyoruz, bir de onların aylık maaşlarını hesaba katarsan 50 katını veriyoruz. daha ne verelim. adam olana fazla bile bu verdiğimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 18:01:27 >
  • Dün geceden itibaren bendede mevcut malesef.
  • geldi geri gitti :/
  • scum, online oyun oynuyordum demiştin. ne oynuyordun? ben de online oyuncusuyum da merak ettim yaapiim. u arada ben AA oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 18:22:54 >
  • risingko:)
  • muhahhaha açamıyomki sayfasını bakayım risingkoya, öptüm seni telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 18:24:56 >
  • aynen ben de eskişehirdeyim.. msn bile açmıyor
  • bisim ülke harbiden dandik bi ülke benden soylemesi:)
  • Bu ülkeyi bu hale getirip telekomu özelleştiermler utansın
  • bir zamanlar ((6 gün önce)(ki gene yetersiz, DL en az 3000 olmalıydı, ping de 60!!));

yurt dısı sorunu

iki saat önce;

yurt dısı sorunu

şu an;

yurt dısı sorunu
    downloada bak!!! upladın nerdeyse 1/3ü,ping zaten uçmuş, sanki aya atıyorum pingi!
    telekom senin an***n ****ı ******m!

izmir 4096/1024 dls ttnet !!!!!!!!!!

Hız Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 20:00:34 >

• ben de mersindeyim 2-3 ssatdir yurt dışı gitti msn yede girilmiyor burada pek sorun olmazdı anlamadım acil işlerim var olmazki böyle bıktım usandım bu ttnet den pahalı yavaş internet bizim kaderimiz mi yaw
  • Konuşmalar lafta kalmasın. Sizin test sonuçlarınız ve bağlantınız ne? Bu arada ttnet, uydunet, tellcom, quicknet filan da belirtin lütfen...

http://www.speedtest.net/

Berline atın, avrupa için ortalamayı verir....

(özellikle quickneti merak ediyorum. Hani bağımsızya yurtdışı çıkışları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 19:44:04 >
  • telekomu banlamaktan yoruldum ama yinede
  • Yok mu quiknetten bir test yapan? görelim bakalım farkları neymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 19 Kasım 2008; 19:32:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.