Şimdi Ara

YURT DIŞI ÜNİVERSİTESİ LİSE DİPLOMA APOSTİL İŞLEMİ BİLGİSİ OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben genel bir soru sorucam bilginiz varsa eğer. ben lise diplomama apostil yaptırmak için memleketime gönderdim babam geri gönderdi ama diplomanın arkasında milli eğitim müdürlüğü onayı ve imzası var okul mudurunun imzasını onaylayan. ve valilikte apostili il milli eğitim müdürlüğünün mühür/imza/tasdik işlemini onaylarım yazıyor yani direk xx müdürünün imzasını onaylarım yazmıyor dogru olan hangisidir ? apostilin neyi onaylaması lazım ben yanlışmı yaptım ? babama sordum ama valilik milli eğitim onayı olmadan apostil yapmamış imzanın dogru olup olmadıgını bilmeden o yuzden ilk meb e gidiyormuşuz meb müdürü onaylıyor valilikte meb i. daha önce yapanlar edenler bilgi verebilirmi teşekkürler

• Doğru ilk önce meb e gitmen gerekiyor.sonra apostil yapılıyor.
  • Geç olmuş ancak başka insanlara yardımcı olabilirimbelki. Kaymakamlık veya valilik apostil iciçin milli eğitim onayı olmadan kabul etmjyor. Çünkü müdürün imzası kayıtlı değil. Bu yüzden milli eğitimden yetkili bir kişinin imzasına ihtiyacınız var. Daha sonra apostilinizi yaptırabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim 3 gün önce yaptırdım konularımı gördüyseniz Ukrayna'ya gidiyorum . Okuldan transkribimi , diplomamı aldım . Okul Kadıköy' e bağlı . Kadıköy'e bağlı kaymakamlığa gittiğin an sistemde imzası müdürünün vardır direk apostillettirsin . Hee ben Kartal kaymakamlığına gittim şans ordada varmış imzası ordan apostillettik direk . Okulunun bağlı olduğu kaymakamlığın sisteminde garanti oluyo . Çevre yerlerindede olma ihtimali var . Ayrıca heyet raporu veya sağlık raporu istiyolarsa , sende çekme benim gibi alıp direk kaymakamlığa gittim apostillemek için sağlık kurumu imzası lazım dedi hop ordan çıktım sokak sokak sağlık kurumu aradım . Raporunu hastane dışında bide sağlık kurumlarına imzalatıcaksın . Onun dışında 4. maddelere çok dikkat et apostilde usta , geri teperler valla . Şahsen milli eğitimden birinin imzası hiç mi hiç gerekmedi benim için .
  • Merhaba biraz üstünden zaman geçmiş konuşmaların ama sorum var , ben şimdi yurtdışında üniversiteye başvuracağım onlar da diplomanın aslını apostilli bir şekilde istiyor ama apostil yaptırmaya gittiğimde apostil yapamam bunda mühür yok dedi orada çalışan kişi,ben ilçe milli eğitime gitsem kaymakamlığin içindeki olana ,oradan mühür vururlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.