Arkadaşlar Haziran ayında yurt dışına tatile gitmeyi düşünüyorum. Siz hangi ülkelere gittiniz? Hangi ülkeleri tavsiye edersiniz? Ucuz, vizesiz veya vize alması kolay, gezilip görülecek güzel yerleri olan tavsiyeleriniz hangi ülkelerdir? Merakla bekliyorum.. Ben Sırbistan Belgrada gitmeyi planlıyorum gideniniz varmı? Rusya'yıda düşünüyorum ama vize falan çok karmaşık ve pahalı ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YURT DIŞINDA HANGİ ÜLKELERE GİTTİNİZ? NERELERİ TAVSİYE EDERSİNİZ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İtalya, Ukrayna (2 kez), Polonya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Macaristan, Slovakya, Bulgaristan, Amerika'da bulundum. Ukrayna 2017 paramız bu kadar değer kaybetmemişken çok ucuz geliyordu maalesef çok değer kaybettik şimdi kafa kafa gelmeye başladı ama maliyetli olmasın diye düşünüyorsan Kiev ve Lviv uygun sayılır, Lviv bir tık daha ucuz Kieve göre, vize derdi de yok, hazirana kadar umarım korona etkisini yitirir aksi takdirde pcr testleri alınan önlemler biraz gezinin tadını kaçırabilir. Belgrada ben de gitmek istiyorum sonbaharda bir ihtimal ama işimin durumuna göre emin değilim. Vizesiz ve diğer ülkelere göre fiyat fayda dengesi etken oluyor, bakalım :)
-
Ben şöyle düşünüyorum hocam;
-27 Hazirana Belgrad uçak bileti alacağım. Orada 2-3 gün konakladıktan sonra Belgrad'tan Kiev'e geçeceğim. Sonra Kiev'den trenle Lviv'e Lviv'dende İstanbula. Sizin içinde tarihler uygunsa beraber gidebiliriz aklınızda bulunsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, zaman ters, turizmciyim haziran yoğun işler 😅 -
Tek başına mı seyahate çıkıcaksın başkan?
-
Sevgilimle
Nereye mesela
St. Petersburg önerebilirim, romanlarda anlatıldığı kadar güzel bir şehir.
-
Ben umre için Suudi Arabistan’a gitmiştim. Tabi amacına göre değişir. Eğer work and travel yapabilirsem kültür turu için İran’a falan gitmeyi düşünüyorum. Eğer tatil beldesi vb. istersen Tayland, Bali(Endonezya) vb. iyidir. Yani kısacası şartlar ve isteklere göre değişir -
gürcistana kimlikle gidebilirsin sırbistanda euro kullanıyorlar 1 euro 9 tl çok sıkıntı yaşarsın orda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 3 Şubat 2021; 10:14:47 > -
Italyaya gittim, geçen yaz ingitereye gidecektim ama korona yüzünden gidemedim sorun olmazsa bu yaz gideceğim, umarım sorun olmaz
Italyada güzel ülkeydi ama başka ülkeleri görsem yine beğenir miydim bilmiyorum kıyaslamak için ülkem yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuzey Irak'a gittim, operasyon için.
Başka da gitmedim.
Kuzey Irak'ı tavsiye etmiyorum.
Amerika (2 kere), Fransa, Hollanda, Japonya.
uzak dogu olabilir ama pahalı uçak biletleri. bir de korona varken zevki çıkmaz bence gezmenin
-
yunanistana gitmiştim hergun kalamar midye tava paatats kızartması yemekten ishal olmuştum 5 gün ishal gezdim
-
Sanırım erzuruma gittim oda rüyamda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Romanya tavsiye ederim gelmisken yakin mesafede brasov Sinaia Bukres vs gezebilirsin 2-3 gunde. Hem diger avrupa ulkelerine gore ucuz. TR deger kaybetmese Lirayi doalr gibi bozdurup harcardik eskiden ama simdi onlar bizim ulkede zengin oldu. Rumen maasimla zenginim KYK odemeye basldim.
2013 1 Lira:2 lei 2019 1 Lei:2 Lira
-
İrlanda ve Pakistan a gittim;
İrlanda'yı kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem ölmeden önce görülecek ülkelerden birisi, hemde yaşam güzel. Şu dönemlerde; euro bu kadar yüksekken imkansız gibi.
DH ÖZEL YORUM: Kızları anlatmaya gerek yok
Pakistan'ı görmeye gerek yok, ama bizim paramız orada değerli. Çok abartı değeri yok; ama ülkedeki herşey de çok ucuz.
Yani 5-6k TL ye 2 hafta tek başınıza tüm ülkeyi görebilirsiniz (bilet paraları dahil, 2021 şubat)
DH ÖZEL YORUM: Kızları çok farklı, cidden farklı
Kısaca:
-İrlanda insanı genel olarak soğuk, özellikle solo ve gençken gidilecek ülke
-Pakistan insanı Türklerin hastası, Ertuğrul gazi destanları, filmleri izleyip duruyorlar. Onun dışında şeriatle yönetilen çöp bir ülke işte
*Ukrayna ya gitmek istiyorum bende, vizesiz olması cazip, ucuz olması daha da cazip; ayrıca orada arkadaşlarım da var. Gittiğiniz ülkede arkadaşınızın olması büyük +
-
Belgrad kapıları açık mı şu an Türkiyeye? Korona ötürüyle şartları neler yani test aşı falan? Açıkta biletim var yazın gideceğim eğer koronadan bir yamuk çıkmazsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 3 Şubat 2021; 17:59:39 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Kuzey Irak'a gittim, operasyon için.
Başka da gitmedim. Kuzey Irak'ı tavsiye etmiyorum. |
Benzer içerikler
- aştiden mamak"a nasıl gidilir
- arabaya isim önerileri
- sağ kaburga altında damar atması
- aras bulut iynemli boyu
- citoles kilo aldırır mı
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X