Şimdi Ara

yurt dışından gelen w910i simlock sorunu [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurdışından getirttiğim bir w910i var. pasaporta kaydı yapıldı onda sorun yok internetten sorguluyorum kayıtlı cihaz diyor. Ama sanırım telefon Orange UK GSM ile eşleştirilmiş çünkü 2 haftadır açılmıyor. başka bir sebebi olabilirimi? şimdi bu durum simlock dediğimiz durummu acaba.. İnternette araştırma yaptım. evde kendimin yapabileceği birşey varmı acaba? mesela setool ile gdfs dosyasını değiştirsem komple. yoksa illa telefoncuya gidecekmi onlarda çok para istiyor yav :( geçen 65 demiş biri..Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemolocco -- 9 Temmuz 2009; 2:06:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_gunay

Yurdışından getirttiğim bir w910i var. pasaporta kaydı yapıldı onda sorun yok internetten sorguluyorum kayıtlı cihaz diyor. Ama sanırım telefon Orange UK GSM ile eşleştirilmiş çünkü 2 haftadır açılmıyor. başka bir sebebi olabilirimi? şimdi bu durum simlock dediğimiz durummu acaba.. İnternette araştırma yaptım. evde kendimin yapabileceği birşey varmı acaba? mesela setool ile gdfs dosyasını değiştirsem komple. yoksa illa telefoncuya gidecekmi onlarda çok para istiyor yav :( geçen 65 demiş biri..Yardımcı olursanız sevinirim

Cihazın a2 yani yeni nesil db3150 olduğundan istedikleri mebla doğrudur fakat cihaza atılması gereken tr custom ve simlocktur bunları belirtirseniz zaten cihazınız açılacaktır

• Bir yolu yokmu acaba yaa. para durumu çok sıkışık. veremem o paraları bi süre
  • Kardeş sana önerebileceğim tek bir şey var. W910i ye ait MAİN- FS ve C-ASİA CUSTOM dosyalarını bul netten indir sonra A2 uploader RWF ile telefona at simlock belki iptal olur bunun haricinde patch filan yapmak gerekir ama W910i için öyle bir patch varmı yokmu hiç bilmiyorum yani sen bir yazılım atmayı dene.
  • FİKİRLER İÇİN TEŞEKKÜRLER .. DENEMEYE ÇALIŞAYIM AMA BU BAŞLIĞI OKUYUP BAŞKA BİR FİKRİ OLANLAR DA BELİRTİRLERSE SEVİNİRİM..
  • Durum simlock gibi gözükmekte telefon akıllı bişiolduğundan sim kilidi yapmış demekki kendine. Allah kolaylık versin ama uğraşacan biraz.
    telefondan bir yüzün gülmedi be yau
    Bu arada PM atttım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 6 Temmuz 2009; 14:30:28 >
  • Fikirler için teşekkürler..beşiktaşta bir telefoncuda 2 gün kaldı telefon..ve olmaz denilerek bana iade edildi dönerken aksarayda bir yere sordum, beni bir yere yönlendirdi bi uğrayayım ne kaybederim dedim gittim..cihazı aldılar. çay söylediler ben çayı karıştırdım içmeye başladımki baktım uzattı telefonu moralim bozuldu olmuyo dimi usta dedim yoo ok dir dedi türkçeside tamammış demekki neymiişş ilk gittiğim adam işini bilmiyormuşş işini bilmiyorsan bu işi yapmayacaksın arkadaşş.. Firma ismi vermek sorun olurmu bilmiyorum ondan yazmıyorum eğer merak eden veya benimle aynı sorunu olan varsa pm atsın adres vereyim kesin çözüm valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_gunay

Fikirler için teşekkürler..beşiktaşta bir telefoncuda 2 gün kaldı telefon..ve olmaz denilerek bana iade edildi dönerken aksarayda bir yere sordum, beni bir yere yönlendirdi bi uğrayayım ne kaybederim dedim gittim..cihazı aldılar. çay söylediler ben çayı karıştırdım içmeye başladımki baktım uzattı telefonu moralim bozuldu olmuyo dimi usta dedim yoo ok dir dedi türkçeside tamammış demekki neymiişş ilk gittiğim adam işini bilmiyormuşş işini bilmiyorsan bu işi yapmayacaksın arkadaşş.. Firma ismi vermek sorun olurmu bilmiyorum ondan yazmıyorum eğer merak eden veya benimle aynı sorunu olan varsa pm atsın adres vereyim kesin çözüm valla

geçmiş olsun her yazılım sorununun mutlaka çözümü vardır önemli olan zaman :)) ben g900ümü zamanım olmadıgı için ölü fiyata satmıstım keşke diyorum 1hafcık zaman bulsaydımda suan se g900 kullanıyor olsaydım diyorum ama geçmiş geri gelmedigi gibi o yaptırıcak zamanıda ancaks attıktan 2 ay sonra bulabilidim:D

• sinir bozucu bir durum..yazık olmuş valla. şimdi bide motorola var elimde onun için farklı yerlere soracam biri yapar elbet diye düşünüyorum artık geçen haftaya kadar çok umutsuzdum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.