Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuvalet kağıtlarının kalınlığına kadar gider bu iş demedi demeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

İphone nun uluslar arası garantisi artık türkiye de geçerli değil 1 haftadır haberini yapmıyorsunuz onuda yapın bilmeyenler öğrensinler. Bu hükümetin halkın yararına bir iş yaptığını görmedim.

dostum hükümet apple ye sen yurt dısından gelen cıhazları tamır edemezsın mi dedi. bunun hukumetle alakası ne ? bu apple nın satıs politikasi geregi yaptıgı bir hamle

Hocam bilmeden sallamayın. Bunu yapan devlet. Yurt dışından getirilen iPhone'lar için kayıt başı 100 küsür, içeriden alınan her telefon için aldığı miktar ise 1000 küsür. Tamamiyle devlet eliyle yapılan bir hamle bu. Apple yurt dışı cihazlarına kayıt olmadan bike bakıyordu bir aralar. Kime ne anlatıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canskru

vay arkadaş vallaha bıktık billaha bıktık arkadaş yaaa.. ulan dolar fazla ötv var kdv var trt vergisi var... insaf beeeeee insaff.. ötv neymiş ya.. ötv diye vergi mi olur ulan. kdv ni al alıyosan ona lafımız yok ötv nedir ya.. satıcılardan alamadığın kdv nin cezasını niye bize yüklüyosun kardeşim. zamanında çıkardıkları saçma sapan bi vergiyi hala devam ettiriyorlar. bir de çıkmışlar insanları Türkiye'den almaya zorluyorlar. arkadaş yapmayın etmeyin artık yaaaa.. 4000 lira mı verelim bi telefona yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yaa.. şunlara oy veren kitle artık görsün şu durumu ya. iyi telefon kullanmak iyi laptop kullanmak ülkede lüks haline geldi yazıktır ya. 3. dünya ülkesi olduk resmen ya. bunlar olması gereken ulaşılması bu kadar zor olmamalı. bir yerlerde bir hata var artık düzeltelim şu hatayı ya. yetti valla yemin ediyorum elimde olsa bir saniye durmam şurda. rezil ettiler ya. iki gün sonra diğer elektronik ürünlere de ambargo gelecek. offf ki ne offf yaaa.. her geçen gün daha da köleleştiriyorlar bizi farkında değil mi bunlara oy verenler ya. şu haberi okudum tansiyonum çıktı yeminle yaa.. valla bıktım arkadaş ya....

TÜM SORU ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ

https://www.turkiye.gov.tr/cumhurbaskanina-yazin

#EVET BURADA YAŞAMAK İSTEMEMENİZE GELİRSEK DE DİLEDİĞİNİZ YERE SEVE SEVE GÖNDERBİLİRİZ YUNANİSTAN FALAN UYGUN MU SİZİN İÇİN ?

Geri bas birader kimsin de millete gider yapıyosun bu forum sana göre değil

SAKİN OL ŞAMPİYON NEDEN ÜZERİNE ALINIYORSUN Kİ SİZ BURADA HÜKÜMETİME DEVLETİME LİDERİME HER TÜRLÜ HAKARETİ YAPARKEN BİZLER SUSACAK DEĞİLİZ NEYMİŞ '' yetti valla yemin ediyorum elimde olsa bir saniye durmam şurda.'' DİYEN BİRİSİNE AZ BİLE CEVAP VERDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Hükümetin her kararını savunmak zorunda mı ? Bu yeni sınırlama da insanları %92832883 vergiye zorluyor adam sitem etmesin de ne yapsın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akp ye oy vermicem
    Vestel almicam
  • bu olayın en büyük nedeni doların ydışına çıkışını engellemek. yani türkiye'den para çıkışını önlemeye çalışıyorlar. açık daha da büyümesin diye. bence yakında araba v.b. diğer şeylere de gelir bu olay. görürsünüz. ( araba için vergi arttırımı olabilir )

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Şimdi ben yurt dışına çıkarken zaten kullanmakta olduğum telefonla çıkıyorum. Yurt dışından kendi telefonumun haricinde satın aldığım 2. Telefon mu yasak yoksa kendi telefonumun haricinde satın aldığım 2 tane telefondan biri mi yasak? İlk durumdaki gibiyse çıkarken yanımızda 3310 götürüp yurt dışında kartımızı yeni aldığımız telefona takar 3310 u atarız Tuna nehrine. 2. Durumdaki gibiyse çok da sıkıntı yok. Kendimize alırız başkasından sipariş almayız. Kafalar karıştı. Bilen anlatsın da kamuoyu aydınlansın. (Akşam akşam kafalar dolu olduğu için algı sıkıntısı çekiyorum. )

kendi telefonunu niye isin içine soktun ki ? yurt dışından gelirken 2 yılda 1 telefon getirme hakkın var demi ? bunu ilk duydugundada yurt dışına tel götürmek yasak mı diye sormadın umarım :) adamlar, bu iki yılda 1 den fazla telefon getirirsen 2. ve sonrakilere bindiririm diyor. ayrıyetten imei sini kara listeye alırım, kullandırmam. buraya satmak için telefon getirtmem. ha ese dosta getircem desende kurunun yanında yaşta yanmış oluyor.

• Vatandaş olarak biz bu yasaklara HAYIR diyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bu cezayı desteklerim. Doğayı kirleten ve insan sağlığını bozan her türlü olaya en ağır ceza verilmeli bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaaydemir kullanıcısına yanıt
    Yapılan yerli üretime kimse bir şey demiyor, tabii ki iyi bir şey. Ancak Xiaomi vs. Çinli üreticiler elalemin işini yapa yapa teknolojiyi öğrenmesini geçtim, fiyat performans ürünü üretiyorlar. Zaten Çin'de olduklarına ucuz üretim yapıyorlar ama ürettikleri telefonlara da iyi donanımlar koyuyorlar. Bizim yerli üretimlerimiz en dandik parçaları alınıp birleştirilip üst seviye olarak satılan cihazlar. Bir telafisi piyasaya çıkıp beş ay geçince gerçek piyasa fiyatlarına ulaşmaya başlıyor bu ürünler; çünkü pahalı olarak satamıyor üretici.
    Hani el ucuza satarken, senin kendi vatandaşın sana kazık atıyor. Birinin biraz parça kalitesini düşürüp Snapdragon 820 ile sattığı telefon varken, bizimkiler daha pahalısına Snapdragon 435 koymaya niyetleniyor. Tamam aynı fiyata satmasın ama, parasını da eklesin üzerine 820'sini, güzel bir ekranını koysun. 3 de istese, 4 de istese veren çıkar ki parasını hakeden bir kalitede olsun telefon. Dandik telefona tonla para istemesinler, olay o. Çok zor değil, zaten devre şemalarını vs. de hazır alıyorlar, biraz da kendileri uğraşsın, adam gibi bir şey çıkarsınlar ortaya. Her yıl dandik bir tane yerli alacağıma, iki üç yılda bir değiştireceğim bir üst sınıf almak benim daha işime geliyor. Benden sonra da evdekiler kullanıyor o telefonu. Üst sınıf düşük işlemcili telefonu alıp üç yıl ben, üç yıl da aileme işkence çektiremem ben.

• koskoca devletin ugrastigi islere bak hele

• Bence bir tanesi bile yasak olmalı...
  • Bir de bu adamların referandundan sonra tam yetkili halini düşünün. Meclis devre dışı kalacak. Rte kendi başına kanun çıkarabilecek. Hakimi savcıyı da kendisi seçeceği için de mahkemeler de onun sözünden dışarı çıkamayacaklar.

• muhtemelen bu uygulamanında altınca merdiven altı üretilen ucuz çinli telefonların üzerine marka basılarak ve yüksek kar ekleyerek malı götürme düşüncesi olanlar olabileceğini tahmin ediyorum.bu cümle biraz karışık oldu sanırım :)

önce uygulamanın kimin işine yaradığını düşünmek gerekiyor.bir yasa falan değişince.sonra acaba buna benzer uygulamalar daha önce yapılmışmıydı diye sormak gerekiyor? ipucu:venüs :)

türkiyede telefon pazarında son dönemde sadece markasını yapıştırıp satanlar çoğaldı.dikkat etmediniz mi?

ve bu arkadaşlar gm6 konusunda da yazdım acayip yüksek kar koyuyorlar telefon birim başına.misal yurt dışında 100 dolara satılan çinli merdiven altı telefon türkiyede 320 dolara satılıyor.

eee sen yurt dışına gidip hesaplı telefon getirirsen yada getirtirsen bu arkadaşlar ne satacak?
  • bu kanunla yurt dışında yanımızda 1 adet bile telefon getiremiyecek miyiz tam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

bu kanunla yurt dışında yanımızda 1 adet bile telefon getiremiyecek miyiz tam anlamadım

Bende bu konuyu merak ediyorum, çantamıza 1 adet telefon koyup getirebiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vay arkadaş vallaha bıktık billaha bıktık arkadaş yaaa.. ulan dolar fazla ötv var kdv var trt vergisi var... insaf beeeeee insaff.. ötv neymiş ya.. ötv diye vergi mi olur ulan. kdv ni al alıyosan ona lafımız yok ötv nedir ya.. satıcılardan alamadığın kdv nin cezasını niye bize yüklüyosun kardeşim. zamanında çıkardıkları saçma sapan bi vergiyi hala devam ettiriyorlar. bir de çıkmışlar insanları Türkiye'den almaya zorluyorlar. arkadaş yapmayın etmeyin artık yaaaa.. 4000 lira mı verelim bi telefona yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yaa.. şunlara oy veren kitle artık görsün şu durumu ya. iyi telefon kullanmak iyi laptop kullanmak ülkede lüks haline geldi yazıktır ya. 3. dünya ülkesi olduk resmen ya. bunlar olması gereken ulaşılması bu kadar zor olmamalı. bir yerlerde bir hata var artık düzeltelim şu hatayı ya. yetti valla yemin ediyorum elimde olsa bir saniye durmam şurda. rezil ettiler ya. iki gün sonra diğer elektronik ürünlere de ambargo gelecek. offf ki ne offf yaaa.. her geçen gün daha da köleleştiriyorlar bizi farkında değil mi bunlara oy verenler ya. şu haberi okudum tansiyonum çıktı yeminle yaa.. valla bıktım arkadaş ya....

#EVET BURADA YAŞAMAK İSTEMEMENİZE GELİRSEK DE DİLEDİĞİNİZ YERE SEVE SEVE GÖNDERBİLİRİZ YUNANİSTAN FALAN UYGUN MU SİZİN İÇİN ?

SAKİN OL ŞAMPİYON NEDEN ÜZERİNE ALINIYORSUN Kİ SİZ BURADA HÜKÜMETİME DEVLETİME LİDERİME HER TÜRLÜ HAKARETİ YAPARKEN BİZLER SUSACAK DEĞİLİZ NEYMİŞ '' yetti valla yemin ediyorum elimde olsa bir saniye durmam şurda.'' DİYEN BİRİSİNE AZ BİLE CEVAP VERDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Hükümetin her kararını savunmak zorunda mı ? Bu yeni sınırlama da insanları %92832883 vergiye zorluyor adam sitem etmesin de ne yapsın ?

HÜKÜMETİNİN HER KARARINI SAVUNMAYACAK TABİİ Kİ FAKAT HER KIZMASINDA ÜLKEYİ TERK EDECEĞİM DİYEN YA DA HÜKEMETİNE AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLER YAPAN BİRİLERİNİN VATAN SEVDASI GÖZLERİMİZİ YAŞARTIYOR BÖYLE KİŞİLERİN BU ÜLKE DE YAŞAMASI BİLE ZÛLDÜR
    İKTİDARDAKİ HÜKÜMETE SAYGILI OLACAKSIN(SEVİN DEMİYORUM) VATANINI SEVECEK VE AYRIMCILIKTAN UZAK DURACAKSIN O ZAMAN BU ÜLKEYİ HEP BERABER YAŞANABİLİR BİR HALE GETİREBİLİRİZ FAKAT SİZLER %50 İLE BAŞA GELMİŞ İKTİDARA SAYGISIZLIK YAPMAYA DEVAM EDERSENİZ ÇOMARLAR BİLMEM NELER DEMEYE DEVAM EDERSENİZ BU ÜLKE DE AYRIMCILIĞIN FİTİLİNİ ATEŞLERSİNİZ FAKAT BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLURSAK YANLIŞ BİR UYGULAMA VARSA HEP BERABER İTİRAZ EDERİZ SİZLER HER ŞEYE BİRDEN KARŞI OLURSANIZ VE HAKARETLERE DEVAM EDERSENSENİZ OTOMATİK OLARAK BİR KORUMA İÇ GÜDÜSÜYLE BİZDE SİZLERE VE FİKİRLERİNİZE KARŞI OLURUZ VE BİRLİK OLAMAYIZ BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM ?
    SAYGI SEVGİ İÇİNDE BİR GÜNE ULAŞMAK ÜMİDİYLE

• Soyguncu ibişler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HÜKÜMETİNİN HER KARARINI SAVUNMAYACAK TABİİ Kİ FAKAT HER KIZMASINDA ÜLKEYİ TERK EDECEĞİM DİYEN YA DA HÜKEMETİNE AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLER YAPAN BİRİLERİNİN VATAN SEVDASI GÖZLERİMİZİ YAŞARTIYOR BÖYLE KİŞİLERİN BU ÜLKE DE YAŞAMASI BİLE ZÛLDÜR
    İKTİDARDAKİ HÜKÜMETE SAYGILI OLACAKSIN(SEVİN DEMİYORUM) VATANINI SEVECEK VE AYRIMCILIKTAN UZAK DURACAKSIN O ZAMAN BU ÜLKEYİ HEP BERABER YAŞANABİLİR BİR HALE GETİREBİLİRİZ FAKAT SİZLER %50 İLE BAŞA GELMİŞ İKTİDARA SAYGISIZLIK YAPMAYA DEVAM EDERSENİZ ÇOMARLAR BİLMEM NELER DEMEYE DEVAM EDERSENİZ BU ÜLKE DE AYRIMCILIĞIN FİTİLİNİ ATEŞLERSİNİZ FAKAT BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLURSAK YANLIŞ BİR UYGULAMA VARSA HEP BERABER İTİRAZ EDERİZ SİZLER HER ŞEYE BİRDEN KARŞI OLURSANIZ VE HAKARETLERE DEVAM EDERSENSENİZ OTOMATİK OLARAK BİR KORUMA İÇ GÜDÜSÜYLE BİZDE SİZLERE VE FİKİRLERİNİZE KARŞI OLURUZ VE BİRLİK OLAMAYIZ BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM ?

iyi güzel yazmışsın da şöyle de bir şey var, sen sana saygısı olmayan birisine saygı duyar mısın? ben duymam arkadaş. kimse kusura bakmasın.

• Bence internet bilgisayar ceptelefonu tamamen yasaklanmalı televizyonda sadece a haber trt ülke tv akit tv kalmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi güzel yazmışsın da şöyle de bir şey var, sen sana saygısı olmayan birisine saygı duyar mısın? ben duymam arkadaş. kimse kusura bakmasın.

ATALARIMIZIN BİR LAFI VAR ''İĞNEYİ KENDİNE, ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIR'' DİYE SEN SAYGILI OL KARŞINDA Kİ OLMAZSA KONUŞURSUN FAKAT SEN(DERKEN KENDİMİ DE KASTEDİYORUM) SAYGILI OLMADAN BAŞKASINDAN SAYGI BEKLEYEMEZSİN. SELAMETLE KALIN HAYIRLI GÜNLERE #EVETLİ YARINLARA

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.