Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple'ın değil hukumetın kararı turkıye den alsınlar dıye yapıldı.
  • cruel53 kullanıcısına yanıt
    Dostum apple ın satış polıtıkasıyla bır alakası yok adamlar her turlu satıyor ha yurt ıcı ha yurt dısı fark eden bırsey yok. Bunu hukumet turkıyeden alınsın dıye yapıyor %54 vergı alıyorlar telefonlara. Daha once ekran kartı alıyorduk evga sıtesınden sonra turkıyedekı satıcılar ızın vermedıler yasakladılar garantıyıde ıptal ettırdıler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

İphone nun uluslar arası garantisi artık türkiye de geçerli değil 1 haftadır haberini yapmıyorsunuz onuda yapın bilmeyenler öğrensinler. Bu hükümetin halkın yararına bir iş yaptığını görmedim.

Sözünü geri al lütfen. Yol yapıyorlar

hemde 4 şeritli maks hız 55 km/s tedes güvencesiyle
  • taksitle telefon yasak yurtdışından yasak haberleşmeyin
  • Bu yasanın yürürlüğe girmesinde, devlet tek başına karar vermiş değildir.
    Türkiye'ye telefon ithal eden ve halkımızı soyup soğana çeviren firmaların yani kocabaşların da sorumluluğu büyük.

Onlar da görüyor, halk yurtdışından telefonu ucuza alıyor kullanıyor.
    Sonra biz nereden para kazanacağız diye fellik fellik dertlendikleri için, hükümete de bunu bildiriyorlar.

Yani büyük sorun para para para...

Evga nın ekran kartlarını satın alabiliyorduk, ama sırf Türkiye deki kocabaşlar buna izin verdirmediler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

İphone nun uluslar arası garantisi artık türkiye de geçerli değil 1 haftadır haberini yapmıyorsunuz onuda yapın bilmeyenler öğrensinler. Bu hükümetin halkın yararına bir iş yaptığını görmedim.

iyide bu appleın almış olduğu karar, hükümetle ne alakası var?

Btk uyarısı sonrası karar almış Apple yani devlet ile ters düşmemek, sim kart takılamayan cihazlarına yine garanti verecek

Edit: Kısacası devlet benim vergi alamadığım cihaza ülkemde garanti veremezsin demiş

devlet, dışarda bir yıl garanti veriyorsun ama benim ülkende satarsan 2 yıl garanti vereceksin diyor, bunlarıda konuşmak lazım, her yerde iphonelar 1 yıl garantilidir

Kardeşim sen anlamadın ya da anlamak istemiyorsun, zaten yıllardır Türkiyede elektronik cihazlarda 2 yıl garanti sağlanıyor fakat burada Türkiye cihazlarını bahsetmiyoruz yurt dışından gelen cihazları bahsediyoruz, devlet benim vergi alamadığım telefona destek veremezsin diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BullCock

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

iyide bu appleın almış olduğu karar, hükümetle ne alakası var?

Btk uyarısı sonrası karar almış Apple yani devlet ile ters düşmemek, sim kart takılamayan cihazlarına yine garanti verecek

Edit: Kısacası devlet benim vergi alamadığım cihaza ülkemde garanti veremezsin demiş

devlet, dışarda bir yıl garanti veriyorsun ama benim ülkende satarsan 2 yıl garanti vereceksin diyor, bunlarıda konuşmak lazım, her yerde iphonelar 1 yıl garantilidir

İPhone başı 1000 TL'ye yakın vergi alıyor vatandaştan. Bunun haricinde ithalatçıdan da ayrıca alıyor. E bi zahmet 2 sene olsun değil mi?

vergileri düşsen bile avrupa-abd fiyatının çok üzerinde kalıyor, apple kendisi fiyat şişiriyor

Hesaplayıp yazar mısın? Madem öyle öğrenelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte bunlar hep Hollanda yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Biraz faşizanca olacak ama bence tek çıkış yolu, ülkedeki eğitim ve kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelinceye kadar belli bir iq seviyesinin altındaki vatandaşlar oy kullanamasın. Niye kurunun yanında yaşta yansın ki?

biraz değil oldukça faşizan bir yaklaşım öjeni politikasına kadar gidebilir kendini akıllı ak partiye oy verenleri düşük iq ve öteki olarak gören zavallı zihniyetin ta kendisisin
  • şu konu üzerinden bile faşizan yaklaşım yapanlara yazıklar olsun

• evdeki eski telefonla cikarim yurtdisina. Alirim bi tel. havaalaninda cope atarim cope eskiyi tek telefonla gecerim gumrukren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar işim gereği ayda 5-6 kere yurt dısına gidip geliyorum gümrük polisi sık kontrol yapmıyor. ayrıca üzerinizi arama hakları yok. 2-3 tane telefon alıp getiren varsa büyük cepli mont giyip üzerine koysun öyle geçsin.
  • Vatandaşın garantili ürün kullanmasını engellemekten başka hiçbir işe yaramayacak uygulama.

Suriye'den, Irak'tan kaçak HTC, Samsung getirene laf yok ama:) Dimi onlar elektrik faturası da ödemiyordu pardon.

Paypal'ı engelle, yurtdışı alışverişlerdeki limiti düşür, adil kullanım kotası denen saçmalığı 2017'de halen kaldırma, en göz önündeki firmalar bile beleş yazılım kullansın ses etme, sonra modern ülke olacam de, güçlü olacam de, olursun bekle. Bu ülkedeki yazılımcılar, mühendisler, hep işsiz ulan, hepsi Kanada'ya İsveç'e kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 14 Mart 2017; 13:19:53 >
  • Almanya ,hollanda vb. tum dis gucler bizi kiskaniyor,o yuzden cok HAYIRLI bir icraat olmus....

• müs-te-hak
  • valla bende öyle anladım hocam hiç şaşırmadım ama beklerim muz cumhuriyetine hoşgeldiniz
  • bu ulkenın tadı tuzu kalmadı donanımhaber adasına tasınma hazırlıklarına baslayam ben
  • Faşist Almanya !!!
    Gavurun işi bunlar hep inanmayın arkadaşlar

Kendimi Sürmeye kadar verdim Haritadan yer bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 14 Mart 2017; 14:24:6 >
  • Fiyatlar burda çok fazla olduğu için millet yurt dışından telefon getirtiyor sen ülkende deli gibi vergi alıp 500$'lık telefonu 4000tl satmazsan kimse yurt dışından telefon getirtmez
  • USA dan telefon siparişi vermiştim, iptal edeyim mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.