Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
21.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz getirmeyin bavulcular getirecek diyorlar artık.
  • EWELANCHE E kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum acaba kaç liralık telefon kullanıyorsun? O dediğin 400-500 liralık telefondan yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Şirket telefonu Samsung Galaxy J2. Ömrümde bu kadar rezil bir telefon görmedim. Şarjı akşam olmadan biter. 8 gb hafızası vardır. 15-20 uygulama yükleyince dolar. SD kart deme bana çünkü bazı uygulamalar ve android işletim sistemi zaten 8 gb'ı dolduruyor. Fotoğraf ve video özellikleri rezalet. Durup dururken internetten kopar, aç kapa yaparsın anca düzelir. Basit bir web sayfasını bazen 1 dakikada açamaz. Daha önce LG G3 vardı. 2015'te 1.100 TL'ye almıştım. Hayatımda gördüğüm en dandik cihazdı. 2 kez ekran kırıldı, şarjı öğlen olmadan bitiyordu, kamerası durup dururken bozuldu, en sonunda anakart arızası verip mefta oldu. 9 yıl iphone kullandıktan sonra ki her sene telefon değiştirmem (sadece 3 iphone kullandım) anladım ki iphone'dan başkası yalan. Şimdi ben 3.150 +250 TL (harç ve kayıt parası) TL'ye iphone 7 plus 128 gb'ı Kuveytten alabilecek imkanım varken burda bu telefona 5.000 TL verecek kadar keriz miyim? Operatör geçirsin, üretici firma geçirsin, devleti zaten Allah'a havale ediyorum. Bana iyi bir telefon lazım, işimi mailler üzerinden yönetiyorum, bankacılık işlemlerimi yapıyorum, piyasayı takip ediyorum. haber okuyorum, şarjının akşama kadar yetmesi lazım. Zaten şu vergi muafiyetinin 30 €'ya inmesi yüzünden sadece alışveriş için yurtdışına çıkma planları yapan beni artık kesinlikle ikna etti. 2 kişi sadece telefonları yurtdışından alsak 3.400 TL kardayız. Aklı olan çıkar yurtdışına telefonunu ordan alır artık. Hem bir ülke görmüş olur. Hem de tüm ihtiyaçlarını ucuza maleder. Göreceğiz bakalım bu yönetmelik dövizi içerde mi tutuyor yoksa millet ma aile yurtdışı seyahatine çıkıp ıvırı-zıvırı ordan getirmeye mi başlıyor? Kendileri kaybeder. 30 € vergi muafiyeti de ülkeye döviz kazandırmaz aksine millet artık sınırı tınlamaz herşeyi ordan getirmeye başlar demiştim. Dediğimde de yanılmadım. Bunda da böyle olacak. Adım gibi eminim.

• Yaw bu kadar cahil hangi ara yetisti bu memlekette..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner11

BEYLER SIKIN DİŞİNİZİ BİRKAÇ AY.ALMAYIN ELEKTRONİK EŞYA ARABA FLN.GÖREYİM VERGİYİ
    PIRLANTAYA YATA ÖTV VERGİ YOK MİLLETİN TELEFONUNA GÖZ DİKTİLER

Yok kardeş olmaz 1 ay sonra bir haber göreceksin, araba satışları rekor kırdı! akıllı telefonlar tüm zamanlardan daha fazla sattı! bizde halk senin dediğin gibi tepki vermiyor ters tepki yapıyor, at gibiyiz mübarek kırbacı vurdukça şahlanıyor, hızlanıyoruz.
  • Eski telefonların imei iyice değerlenecek desenize neyse ki 2014 den beri kullandığım m8 den memnunum 3 yıl daha telefon işleri benden uzak olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 14 Mart 2017; 0:27:26 >
  • Türk vatandaşına her türlü faşistliği yapın bakalım suriyeliye gelinceyse sınırsız özgürlüğü sunun bu ülkede..

Hastanelere arapça bilen tercümanlar görevlendirin.. Elin rusu istediği telefonu postayla getirtsin ama siz bu ülkede Türk vatandaşına herşeyi yasaklayın...

Litresi 5.5 tl den benzini satarken,

Eskinin tarım ülkesi Türkiyede domatesi 3 tl den fasulyeyi kabağı da 4-5 tl den satın..

Milyonlarca liralık Laleyi bile çok kızdığınız Hollanda dan alırken,buhün Hollanda polisini telefonda arayıp mehter marşı, dombra dinleterek eziklediğinizi sanın.. Kendinizi kandırmaya devam edin..

Referandum da bizde verecez cevabımızı elbet merak etmeyin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk vatandaşına her türlü faşistliği yapın bakalım suriyeliye gelinceyse sınırsız özgürlüğü sunun bu ülkede..

Hastanelere arapça bilen tercümanlar görevlendirin.. Elin rusu istediği telefonu postayla getirtsin ama siz bu ülkede Türk vatandaşına herşeyi yasaklayın...

Litresi 5.5 tl den benzini satarken

tarım ülkesi Türkiyede domatesi 3 tl den fasulyeyi kabağı da 4-5 tl den satın..

Milyonlarca liralık Laleyi bile çok kızdığınız Hollanda dan alırken,buhün Hollanda polisini telefonda arayıp mehter marşı, dombra dinleterek eziklediğinizi sanın.. Kendinizi kandırmaya devam edin..

Referandum da bizde verecez cevabımızı elbet merak etmeyin..

• Özellikle telefonlara taktılar.Vergiler , Yurt dışı alışverişin 30 dolara düşmesi ve üstüne 2. telefon yasağı...

• Yasaklar ülkesinde bir gün daha o yeahhhhh.

• ben yakında yurt dışından gelenlerin valizleri kontrol edilecek diye tahmin ediyorum yani valizde extra ayakkabı varsa ona da vergi. belirli sayilardan fazla giysi kiyafet varsa onlarada vergi alınacak... Dimi ne de olsa bu ürünler Türkiyeden alınmadı. haliyle kdv+ötv alınmadıgı için devlet zarara giriyor.
  • Kimler tarafından yönetiliyoruz tanrım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

İphone nun uluslar arası garantisi artık türkiye de geçerli değil 1 haftadır haberini yapmıyorsunuz onuda yapın bilmeyenler öğrensinler. Bu hükümetin halkın yararına bir iş yaptığını görmedim.

dostum hükümet apple ye sen yurt dısından gelen cıhazları tamır edemezsın mi dedi. bunun hukumetle alakası ne ? bu apple nın satıs politikasi geregi yaptıgı bir hamle
  • yani herkezi imei çakma uzmanı yapacaklar zorla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Biraz faşizanca olacak ama bence tek çıkış yolu, ülkedeki eğitim ve kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelinceye kadar belli bir iq seviyesinin altındaki vatandaşlar oy kullanamasın. Niye kurunun yanında yaşta yansın ki?

''da'' ekinin ayrı yazıldığını bileydin iyiydi

• goruyorum ki calacak para kalmamis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

çakma imei patlamasına hazır olun. eski telefonlarınızı atmayın.

hobaa başka iş kapısı açılmış oldu
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    senin ölene kadar beklemen gerekiyor o zaman
  • Kimi arkadaşlar açıkça, kimi arkadaşlar ise dolaylı yoldan hakaret etmiş, buna ne gerek var? Ben fikrimi söyledim, beğenirsin, beğenmezsin sende fikrini söylersin, tartışırız ama hakaret ister gizliden, isterse açıktan olsun, o kişinin aslında acziyet içinde olduğunun, bir fikrinin olmadığının göstergesidir. Bu 2X2=4 ettiği kadar nettir ve şüpheye mahal yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

quote:

Orijinalden alıntı: canskru

vay arkadaş vallaha bıktık billaha bıktık arkadaş yaaa.. ulan dolar fazla ötv var kdv var trt vergisi var... insaf beeeeee insaff.. ötv neymiş ya.. ötv diye vergi mi olur ulan. kdv ni al alıyosan ona lafımız yok ötv nedir ya.. satıcılardan alamadığın kdv nin cezasını niye bize yüklüyosun kardeşim. zamanında çıkardıkları saçma sapan bi vergiyi hala devam ettiriyorlar. bir de çıkmışlar insanları Türkiye'den almaya zorluyorlar. arkadaş yapmayın etmeyin artık yaaaa.. 4000 lira mı verelim bi telefona yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yaa.. şunlara oy veren kitle artık görsün şu durumu ya. iyi telefon kullanmak iyi laptop kullanmak ülkede lüks haline geldi yazıktır ya. 3. dünya ülkesi olduk resmen ya. bunlar olması gereken ulaşılması bu kadar zor olmamalı. bir yerlerde bir hata var artık düzeltelim şu hatayı ya. yetti valla yemin ediyorum elimde olsa bir saniye durmam şurda. rezil ettiler ya. iki gün sonra diğer elektronik ürünlere de ambargo gelecek. offf ki ne offf yaaa.. her geçen gün daha da köleleştiriyorlar bizi farkında değil mi bunlara oy verenler ya. şu haberi okudum tansiyonum çıktı yeminle yaa.. valla bıktım arkadaş ya....

TÜM SORU ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ

https://www.turkiye.gov.tr/cumhurbaskanina-yazin

#EVET BURADA YAŞAMAK İSTEMEMENİZE GELİRSEK DE DİLEDİĞİNİZ YERE SEVE SEVE GÖNDERBİLİRİZ YUNANİSTAN FALAN UYGUN MU SİZİN İÇİN ?

Geri bas birader kimsin de millete gider yapıyosun bu forum sana göre değil

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.