Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
21.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bendende sen nefes alma aldırtma kampanyası başlatıyorum... ne alaka... saçmalıyorsunuz...
  • Yorumları okudum da, kafalar zehir(!)..

• Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    yıllar önce toplantıda cep telefonu işine girmeme kararı verdiler... hala ne saçmalıyorsun? arçelik ve beko + demirdöküm senin iddia ettiğin gibi cep telefonu işine girmeyecek... anlama özrün yoksa anlarsın... VESTEL düşmanı olamamışsın yazık...
  • iyidir iyi daha beter olsun müstehaktır
  • Dünyada bukadar rezil şekilde yönetilipte bu kadar yönetenini fütursuzca savunan başka bir ırk yoktur.

Tam bir 3. Dünya ülkesiyiz allah bin kere razı olsun bu hale getirenlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

bendende sen nefes alma aldırtma kampanyası başlatıyorum... ne alaka... saçmalıyorsunuz...

zenginin malı züğürdün çenesini yorar Demişler bak☠️👻

• Valla hocam bende öyle anladım. Eğer üzerinde veya çantanda 2 tane telefon bulurlarsa birine hemen el koyacaklar ve vergi öde diyecekler. Ödemezsen el koyacaklar. Yanlış anladıysam düzeltin doğrusunu bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thekanarya -- 13 Mart 2017; 21:29:13 >
  • Kadikoy iphone net üzerinden aldığınız bilgini yani akasya aple net üzerinden yayınlanmış bir bilgim acaba

• Paketi atıp cebinize koyun kim ne diyebilir?

• radko kullanıcısına yanıt
    hala saçmalıyorsun + imzandaki marka bildiğin fakirin markası bak gör her yerde fakirlerin elinde bir tane yada 2 tane iphone var... 10 yılda fakirin hava atma oyuncağı oldu...
  • Ekran 7 değişimi yapilmasi.için pupaya teslim ettim sira gelene kadsr cihazimi gelip alin diyolar ücretli dahi yapmiyolarr gelde isyan etme neymişşş sizler türkiyeyi keriz yerine koyuyosunuz vergiden kaciriyosunuz türkiyeye vergi vermiyorsunız bizde böyle bi kampanya yaptik artik yurtdişi cihazlari kisitliyicaz sıkıysa alin diyolar......cihazim orda beklemede yapmiyolar ...turkiyenin yaptiği saçmalik turist gelicek cihazi arizalanicak applede yapmiyoruz diyip geri göndericek turmppp duyarsa appleyi türkiyeden kaldirirr valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 13 Mart 2017; 21:48:7 >
  • İyice soyguna döndü bu iş. Hayatımda faturasız elektronik eşya almadım. Dert etmeyin hurda bir telefonun imeisini çakar kullanırsınız.

• tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Sen vestel demirdöküm cihazı kullanıyosun belli içerlenmişin

• Valla arkadaşlar bunlar yurtdışından telefon getirilmesini engellemek ve vergi kazığını bize sokmak için her türlü yolu deniyorlar.

Niye ben keriz vergisi ödemek durumundayım?
    Dünya da gayet ucuza satılan bir telefonu neden ülkem de kazık fiyata almak zorundayım?

Ayrıca bu yurtdışından getirilen telefonları yine bir yolunu bulup içeri sokarlar.
    İstanbul'da Kadıköy'de çarşı iletişim var namı diyar Murat cura, bu adam sattığı ürünlerin %80'i yurtdışı telefonları.
    Bu gibi adamlar yine her türlü telefonu yurda sokar, gümrük memuruna yedirir ya da x-ray da duran görevliye yedirir parayı yine sokar...

Bir de şu var; eğer iki ve daha fazla telefonu yurda sokarken eğer gümrükte yakalatmaz isek yine sorun olmaz, ister eşe dosta verir, ister satarız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    ne kullanıyorsun sen hepsini karıştırıp kullanıyosun heralde... VESTEL tamamda demirdöküm klima, kombi, kalorifer v.s. üretir...
  • Beyinler yine pırıl pırıl maşallah !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkusdogan1

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Biraz faşizanca olacak ama bence tek çıkış yolu, ülkedeki eğitim ve kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelinceye kadar belli bir iq seviyesinin altındaki vatandaşlar oy kullanamasın. Niye kurunun yanında yaşta yansın ki?

Böyle bir şey olsaydı sen hiç oy kullanamazdın extreme salak..

Arkadaşın yorumu niye zoruna gitti?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Telefon konusunda resmen sineğin yağını sıkıyorlar

otomobilde de

%200 vergi

dolar euro 4 lira

çarp gel

%800

Hocam yalnız bu çarpma işlemi mantıklı değil. Yanlış anlaşılmasın vergisi az demiyorum ama yüzdeyi birim ile carparsaniz elde ettiğiniz rakam ne ola ki?

Cok mantikli. Ayni araci avrupali ve amerikaliya gore 8 kat daha fazla paraya, yani 8 kat daha fazla calisarak aliyoruz

• Yeter lan yeter Hem muadilini üretecek fabrikalar kurmuyorsunuz, hem de bir şekilde ucuza temin eden insanlara, hayır ucuza alamazsınız diye engel oluyorsunuz.

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Hocam ya 😂 "Keriz vergisi" ifadenize bittim 😂

Etkilenenlerden biri de benim. Sittin sene TR'den Apple ürün almam. Garantisiz bile olsa yurt dışından almaya devam edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.