|
Bildirim
İphone nun uluslar arası garantisi artık türkiye de geçerli değil 1 haftadır haberini yapmıyorsunuz onuda yapın bilmeyenler öğrensinler. Bu hükümetin halkın yararına bir iş yaptığını görmedim.
|
Milletin hayrına bir iş yapmayın zaten!
|
Biraz faşizanca olacak ama bence tek çıkış yolu, ülkedeki eğitim ve kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelinceye kadar belli bir iq seviyesinin altındaki vatandaşlar oy kullanamasın. Niye kurunun yanında yaşta yansın ki?
|
2. Ci dünya ülkesinden çıkıp, 3.cü dünya ülkesi olduğumuzu kanıtlayan bir uygulama örneği olmuş. Yazık çok yazık... Dünyada eşi benzeri olmayan bir uygulama daha...
|
Fasizanca filan degil. Benim annenin okumasi yazmasi yoktur. Kadin gencliginde peder kime at dese ona atmis. Peder desen ilkokul mezunu, gece bekciliginden emekli. Bu insanlarin sectigi hukumetler iste bizi bu hale getirdi. Kendi ailemden ornek veriyorum ki dagdaki coban deyince alinanlar ziplamasin. Arkadasim, bu insanlar zaten basarili olsalar hayatlarinda bir sey yapabilirlerdi. Maalesef hayat standartlari ortada. Birine iki anahtar vadet oyu kap, digeri esim bilir modunda yasamis hep. Ben bu ailede uni. okuyabilmek icin surekli okurken bir istede calistim. yazlari bazen iki iste calistigim oldu. Bir defa burs cikmadi yandaslara peskes cekilmeden dolayi. Pedere kalsa berbere cirak gitmistik. Ilkokul mezunu olupta fabrika kuran insanlar da var tabii ama milyonda bir. Secme ve secilme kanunu degisip hakeden insanlar belirlenmedikce burnumuz boktan kurtulmaz ulke olarak. Sen egitimsiz olsan da kendini yetistirmek elinde. Acikogretim var, ucretsiz kitaplar var heryerde. Gelistir kendini "vatandas" olabilmek icin, bir sonraki secimde standartlarini sagla sec-secil. |
Yurtdışına giderken kürüstür bir telefon alırım yanıma. Ordan telefonu alınca yanımda getirdiğimi atarım çöpe. Yeni telefonla da gümrükten geçerim
Dh ölücüleri sunar ![]() |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 14 Mart 2017; 11:39:15 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |