< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 31 Ekim 2022; 2:14:6 > |
Yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor: Yurt dışından telefon getirme şartı değişiyor
-
-
up -
Yurt dışından 1 kasım tarihinden önce telefon getirsem ve pasaport kayıt süresi sonuna kadar kullanıp 2023 yılına girmeden BTK' ya kayıt etsem 2.750 TL mi öderim?
-
kayıt parasına zam gelecektir büyük ihtimalle. Onunla ilgili de ekstra düzenleme yapılacak. -
Dövlet her yıl başında zaten yapıyor zammı ama bazı söylentiler bu zammın sürpriz bir şekilde 01/11/2022 saat 00:00' dan itibaren geleceğini ifade ediyor...
-
ben de getirecektim telefon ama vazgeçtim , pasaport, harç sorun değil de aynı hat olma zorunluğubiraz sıkıntı. -
Bana kalsa ip14 pro yanına bir de watch 8 ultra da getirirdim ama aynı anda 2 adet simkartı bir kişiye kaydettirmiyor...
-
Bunlar yetmez yurt dışından telefon getirenleri sınır kapısında ıslak odunla bir de dövsünler güzelce
-
Özkan GüleryoutubeErdoğan erdoğan erdoğaaaanhttps://www.youtube.com/shorts/HRcUDOhCqCU?feature=share
-
10.000 TL yapin kurtulalim...
-
Halkı olmayıp (3 yıldan daha kısa sürede imei kaydı varsa hakkı olmuyor) getirenin cihazına el koyulacak: Vergi falan ödeme yok direkt cihaz gidecek yani onların dediğine göre muhafaza edecekler 3 ay
-
yanlış anlamadıysam 3 sene sonra cihaz teslim alınabiliyor -
Rezervasyon tamam, önümüzdeki ay Kopenhagen' a gideceğim. İsveç Kronu Danimarka Kronu' ndan daha ucuz olduğundan Kopenhagen' dan karayolu ile Malmö Apple Store' a uğramayı ve Ip14 Pro 256GB ile Watch 8 Ultra alıp dönmeyi planlıyorum.
İkisinin toplamı 46.000 TL ediyor.
Gümrükten geçirmekte sorun yaşamayacağımı paylaşılan tecrübelerden edindim.
Ama asıl kafamı kurcalayan Apple bana bu alış verişten Tax Free öder mi?
Zira İsveç' ten satın alacağım cihazları Kopenhagen Havalimanı' ndan çıkarmayı planlıyorum.
-
İsveç'teki Apple Store'a bir sorsanız daha iyi olur. Kesin bir şey diyemiyorum . -
Pick up konusunda forum kullanıcısı Amsterdam Apple Store’ dan ne zaman fatura istese görevliler “Tax free alamam zira sen online sipariş verdin” dedikleri halde Apple’ dan refund almış…
-
Yeni gördüm. Birisi şöyle yazmış: "Tax iade tutarını en son çıkış yapılan AB üyesi ülkesinden almanız gerekiyor, prosedür bu şekilde."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 22 Kasım 2022; 18:23:58 > -
Ben farklı AB ülkesinden hep alabildim -
o zaman iyiymiş 👍🏼
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunlar yetmez yurt dışından telefon getirenleri sınır kapısında ıslak odunla bir de dövsünler güzelce |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X