Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
21.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Biraz faşizanca olacak ama bence tek çıkış yolu, ülkedeki eğitim ve kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelinceye kadar belli bir iq seviyesinin altındaki vatandaşlar oy kullanamasın. Niye kurunun yanında yaşta yansın ki?

hocam onun olabilmesi için, 2 nesile etki edecek milli bir hükümetin bu ülkeyi yönetmesi gerekiyor.halkın bu kadar kör cahil olması 1950 lerde köy enst. kapatılması ile başladı aradan 60 küsür yıl geçmiş..maalesef çok zor bir süreç tersine çevirmek...

ve baş şeytan abd var bi de
  • Yemiyorlar içmiyorlar taktılar kafayı her gün nasıl cep telefonu alımını zorlaştırırız diye düşünüyorlar. Önce gümrükten cep telefonun geçişini yasakladılar sonra 2 yılda 1 telefon kayıt edebilirsiniz dediler, sonra yetmedi cep telefonu kayıt harcı çıkardılar, Türkiye'de satılan cep telefonlarına yüzde 25 ötv getirdiler, cep telefonuna taksit yapılmasını yasakladılar, Apple'a baskı yapıp yurtdışından getirilen telefonun garantisinin burda geçerli olmamasını sağladılar, şimdi de yolcu yanında 2 telefon getirilmesini yasakladılar.

Yahu bu sigara mı alkol mü uyuşturucu mu, insanı hasta mı ediyor niye bu kadar taktınız cep telefonlarına? Hayır bunu yasaklayanlar kendileri Nokia 3310 mu kullanıyorlar? 15 temmuzda Reis bile FaceTime ile halkı sokaklara davet ederken halkın niye Iphone/FaceTime kullanmasına mani olmak için bu kadar çaba sarfediyorsunuz? Bu yasaklama konusunda gösterdiğiniz çabayı doların düşmesi için gösterseniz bahaneyle dolar düştüğü için telefon fiyatları da düşer insanlar yurtdışından getirmek zorunda kalmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AKP rezillikleri part 55426985526885

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

BİRİLERİNİ KORKU SARMIŞ NEDENDİR BİLMEM AMA HER ŞEY YERLİ TEKNOLOJİLER GELİŞSİN DİYE OLUYOR ABD BİLE KENDİ ÜLKESİNDE ÜETİM YAPMAYANLARA ORASNTISIZ VERİLER UYGULUYOR DAHA FARKLI ADIMLAR ATIYOR YERLİ YATIRIMLARI DESTEKLERSEK ½100 YERLİ ÜRETİMLEİ DE GÖRMEMİZ İÇTEN BİLE DEĞİL FAKAT BİRİLERİ ÇIKMIŞ İSTEMEZÜK DÖVLÖT BÖZÖ SÖRÖNDÖRÖYOR DEMEYE ABD JAPONYAYA ATOM BOMBASI ATARKEN TÜRKİYEYE DE BÖYLE BİR MUHALEFETİ ATMIŞ SİZLER YÜZÜNDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE UÇAK FABRTİKALARI KAPANDI SİZİN YÜZÜNÜZDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE 80 SENE DE SANAYİ ADINA YAPILAN TEK YATIRIM RAHMETLİ ERBAKAN HÜKÜMETİ ZAMANINDA KIBRISA GİRDİĞİMİZDE YAPILDI SİZLEER O ZAMAN DA KIBRIS BARIŞ HAREKATINA KARŞI ÇIKANLARSINIZ HERKES UNUTSA TARİH SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAK SİZE RAĞMEN EVET SİZE RAĞMEN TÜM OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZE RAĞMEN DEVLET MİLLET EL ELE HEDEF 2023

Şu caps lock u kapatırmısın lütfen gözüm kanadı. Niçin dikkat çekmeye çalışıyorsun ?

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ BU KADAR YAZIDA ELEŞTİRECEK NOKTA BULAMAYINCA CAPS LOCK MU SORUN OLDU SİZDE HAKLISINIZ (!) brkylmz19990102

• Şerefsiz politikacılar için yaşamaya başladık, defolun lan başımızdan, sizi mi besliycez bir de!!!

Yamyam sürüsü. Yemeği içmesi ayrı dert, gsm ücretleri ayrı dert, maaşları, emekliliği ayrı dert, sanki atomu parçalıyorsunuz mecliste, yiyip içip uyuyorsunuz, memleketin yararına iki madde bile düşünmüyorsunuz!!

Beyniniz yokmuş gibi parti başkanlarının kuklası olacak şekilde el indirip kaldırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canskru

vay arkadaş vallaha bıktık billaha bıktık arkadaş yaaa.. ulan dolar fazla ötv var kdv var trt vergisi var... insaf beeeeee insaff.. ötv neymiş ya.. ötv diye vergi mi olur ulan. kdv ni al alıyosan ona lafımız yok ötv nedir ya.. satıcılardan alamadığın kdv nin cezasını niye bize yüklüyosun kardeşim. zamanında çıkardıkları saçma sapan bi vergiyi hala devam ettiriyorlar. bir de çıkmışlar insanları Türkiye'den almaya zorluyorlar. arkadaş yapmayın etmeyin artık yaaaa.. 4000 lira mı verelim bi telefona yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yaa.. şunlara oy veren kitle artık görsün şu durumu ya. iyi telefon kullanmak iyi laptop kullanmak ülkede lüks haline geldi yazıktır ya. 3. dünya ülkesi olduk resmen ya. bunlar olması gereken ulaşılması bu kadar zor olmamalı. bir yerlerde bir hata var artık düzeltelim şu hatayı ya. yetti valla yemin ediyorum elimde olsa bir saniye durmam şurda. rezil ettiler ya. iki gün sonra diğer elektronik ürünlere de ambargo gelecek. offf ki ne offf yaaa.. her geçen gün daha da köleleştiriyorlar bizi farkında değil mi bunlara oy verenler ya. şu haberi okudum tansiyonum çıktı yeminle yaa.. valla bıktım arkadaş ya....

TÜM SORU ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ

https://www.turkiye.gov.tr/cumhurbaskanina-yazin

#EVET BURADA YAŞAMAK İSTEMEMENİZE GELİRSEK DE DİLEDİĞİNİZ YERE SEVE SEVE GÖNDERBİLİRİZ YUNANİSTAN FALAN UYGUN MU SİZİN İÇİN ?

• Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Sen millete koyun diyosun ama senin zihniyet daha beter saygısız
  • Apple yurt dışında gelen iPhone'lara servis teknik destek hizmetini kesiyor. Anlaşılan ucuza telefon almanın yolu kapanmış durumda.
  • Çakma, kaçak telefonları temizlesinler önce. Ha o olmaz niye, kaçakcı sermaye izin vermez.

• hükümeti destekliyorum ama bu nedir arkadaş ya başka sektör mü kalmadı perişan ettiler şu telefon zamlar vergiler yetmez gibi şimdi de saçma sapan şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: hhornek

diyecek laf mi kaldı? Onların düşünememesı yüzünden ne hale geldik. Gururumuz 5 paralık oldu. Şu ülkenin haline bak!! Az bile konuşuyorum hatta. Bu ülkeyi bu hale düşürenler utansın!

• quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Ülkenin adını YASAK yapalım. YASAK imPARAtorluğu.

Biz de yasaklı mı oluyoruz o zaman

• Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Ülkenin yüzde 50 si malda sen mi akıllısın ?
  • Bu uygulamanın iyibir uygulama olduğunu anlamayacak kadar küçük bir yaş ortalamasına sahip forumumuz malesef.

Gayette iyi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Biraz faşizanca olacak ama bence tek çıkış yolu, ülkedeki eğitim ve kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelinceye kadar belli bir iq seviyesinin altındaki vatandaşlar oy kullanamasın. Niye kurunun yanında yaşta yansın ki?

Siz oy kullanmayın mesela. Ve sizin gibiler.

• Zaten böyle giderse heryerden ambargo yiyeceğimiz yabancı markalardan çöp bile alamayabiliriz.

Neyse en azından iyi tarafı artık herşeye çöp yorumları azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhornek

Zannetmiyorum. Hiçbirşey bilmeden önce eleştirmeyi öğreniyoruz. Çevreden öyle görerek büyüyoruz. Eskidenden de böyleydi.

• Ben bu şekil uygulamalardan sonra alışverişten dahada soğuyorum. 2 yılda bir telefon değiştiriyorsam bozulana kadar değiştirmemek gibi planlara giriyorum. Alacak olduğu vergidende oluyor devlet. Yasaklar ne kadar katılaşırsa insanların bu yasakları delme isteği o kadar çok artar.

Bir sonraki telefonum kesinlikle yurtdışından getirtilmiş kayıtsız ve imei atılabilir bir telefon olur. Atarım evdeki ucuz imeiyi kullanırım. Kaybeden ben olmam.
  • s7 edge telefonumu birebir gidip amerikadan almıştım. kayıt yapayım diyordum bu hafta içi ama bu haberden sonra imei atmaya karar verdim. bundan sonra böyle.
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Hocam edep önemli kendini ve kendinden düsünenleri ileri gorup digerlerini aşağılamak çok saygısızca birşey bu karakter meselesi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.