Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
21.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bilezik gibi geçirirm demek oluyor...

• Devlet: insanlar kendi cikarini cok düsünüyor.
    Millet: Devlet Kendi Cebini Cok Düsünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhornek

Hocam edep önemli kendini ve kendinden düsünenleri ileri gorup digerlerini aşağılamak çok saygısızca birşey bu karakter meselesi

Evet.

Meseleye dönecek olursak yurtdışından yanında 2 telefon getirirsen ikincisi için 2 kat vergi ödersin diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen çıkan bu yasayı bizim yararımıza olduğunu inanan vatandaşlar var. Hükümet yanlış yapınca diyeceksin öyle takım tutar gibi deateklemeyeceksin. Gerçi takım taraftarı bile yanlış yaptığında Yönetim istifa diyebiliyor.

• teker teker herkesin bavullarına mı bakacaklar. nasıl olacak bunun kontrolu
  • Şimdi anlamadığım? Yurtdışından telefon getirsem imei kaydı yapamayacakmıyız?

• mustafaaydemir kullanıcısına yanıt
    ''HEDEF 2023'' asdkafglkhgsdasdklşfklsdeaklşfsdşklfalşkfdslşfsd
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhornek

Ülkenin yüzde 50 si malda sen mi akıllısın ?

Isterse %90 olsun. Yanlış olduğunu değiştirir mi?

“Aptalca bir sözü milyonlarca insan söylese bile o söz yine aptalcadır”

Bertrand Russell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 13 Mart 2017; 15:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

BİRİLERİNİ KORKU SARMIŞ NEDENDİR BİLMEM AMA HER ŞEY YERLİ TEKNOLOJİLER GELİŞSİN DİYE OLUYOR ABD BİLE KENDİ ÜLKESİNDE ÜETİM YAPMAYANLARA ORASNTISIZ VERİLER UYGULUYOR DAHA FARKLI ADIMLAR ATIYOR YERLİ YATIRIMLARI DESTEKLERSEK ½100 YERLİ ÜRETİMLEİ DE GÖRMEMİZ İÇTEN BİLE DEĞİL FAKAT BİRİLERİ ÇIKMIŞ İSTEMEZÜK DÖVLÖT BÖZÖ SÖRÖNDÖRÖYOR DEMEYE ABD JAPONYAYA ATOM BOMBASI ATARKEN TÜRKİYEYE DE BÖYLE BİR MUHALEFETİ ATMIŞ SİZLER YÜZÜNDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE UÇAK FABRTİKALARI KAPANDI SİZİN YÜZÜNÜZDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE 80 SENE DE SANAYİ ADINA YAPILAN TEK YATIRIM RAHMETLİ ERBAKAN HÜKÜMETİ ZAMANINDA KIBRISA GİRDİĞİMİZDE YAPILDI SİZLEER O ZAMAN DA KIBRIS BARIŞ HAREKATINA KARŞI ÇIKANLARSINIZ HERKES UNUTSA TARİH SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAK SİZE RAĞMEN EVET SİZE RAĞMEN TÜM OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZE RAĞMEN DEVLET MİLLET EL ELE HEDEF 2023

Şu caps lock u kapatırmısın lütfen gözüm kanadı. Niçin dikkat çekmeye çalışıyorsun ?

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ BU KADAR YAZIDA ELEŞTİRECEK NOKTA BULAMAYINCA CAPS LOCK MU SORUN OLDU SİZDE HAKLISINIZ (!) brkylmz19990102

Ciddi söylüyorum yazdıklarını dikkate alıp okumuyorum prensip meselesi . Sanırım alıntı yapıp caps lock açık yazma çabanıza devam edeceksiniz .

• Bu daha başlangıç, Reis başkan olduktan sonra devamı gelecek !

• quote:

Orijinalden alıntı: mymett

yani hala 2 YILDA BİR 1 TELEFON hakkımız var degil mi ? 2. ve üzeri teller için sorun olur diyor ? yanlış anlamadım de mi ?

Aynen olay ondan ibaret ama bizimkiler fırsat buldu ya hemen hükümete birşeyler yığmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Şimdi anlamadığım? Yurtdışından telefon getirsem imei kaydı yapamayacakmıyız?

Bir taneye yapabilirsin, ikinciye gümrük el koyar

• İphonelarda ve exynoslu samsung modellerinde sorun olur sadece. Mtk ve sd modellerde zaten imei değişiyor.

• elinde toros parası telefnla işsizim diye gezmesin kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Biraz faşizanca olacak ama bence tek çıkış yolu, ülkedeki eğitim ve kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelinceye kadar belli bir iq seviyesinin altındaki vatandaşlar oy kullanamasın. Niye kurunun yanında yaşta yansın ki?

adamın içi boş işi yok para yok araba yok evi atı yok kız tavlama için 128taksitle telefon alıp kahvede kız tavlayacak diye şimdi bu adammı akıllı yoksa senmi akıllısın

benim evlerim var arabalarım var arsam tarlam var işim ortak olduğum işyerlerim var ben kullanmıyorum ipone sizin neyinize
  • üretmeden rekabet etmeye çalışırsan olacağı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

İphone nun uluslar arası garantisi artık türkiye de geçerli değil 1 haftadır haberini yapmıyorsunuz onuda yapın bilmeyenler öğrensinler. Bu hükümetin halkın yararına bir iş yaptığını görmedim.

Merhaba,

Apple'dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Detaylar tam anlamıyla netlik kazanmadığı için resmi açıklamayı bekliyoruz.

Sevgiler.
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Alındın mı
  • Arkadaşlar biri beni aydınlatabilir mi? Bu yaz work and travel a gidiyorum ve kendime telefon alıcam beni etkiliyor mu yoksa ikinci bir telefon alırsam eşe dosta o mu etkiliyor? Giderken kullandığım telefonu ikinci sayarlar mı atayım mı telefonu ya saçmalık... Lütfen biri aydınlatsın.Birde kendime getirebiliyorsam vergisini mi ödeyecem sınırda

• quote:

Orijinalden alıntı: Gömlekli Adam

Alındın mı

Çook alındım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.