Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
21.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Şimdi ben yurt dışına çıkarken zaten kullanmakta olduğum telefonla çıkıyorum. Yurt dışından kendi telefonumun haricinde satın aldığım 2. Telefon mu yasak yoksa kendi telefonumun haricinde satın aldığım 2 tane telefondan biri mi yasak? İlk durumdaki gibiyse çıkarken yanımızda 3310 götürüp yurt dışında kartımızı yeni aldığımız telefona takar 3310 u atarız Tuna nehrine. 2. Durumdaki gibiyse çok da sıkıntı yok. Kendimize alırız başkasından sipariş almayız. Kafalar karıştı. Bilen anlatsın da kamuoyu aydınlansın. (Akşam akşam kafalar dolu olduğu için algı sıkıntısı çekiyorum. )

Hocam harbiden ya. Hiç böyle düşünmemiştim. Bilen olursa beni de etiketlesin 😂

Bence kendi cihazımız dışında alacağımız ikinci cihaz için (2 cihaz aldığımız takdirde) bloke olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vestel iphone'la, beko-arçelik-demirdöküm (ve olası telefon işine girecek diğer markalar) samsungla mukayese edilir artık.

• Arkadaşlar imei den bahsetmiş ama apple imei atılmıyor sanırım..

Diğer telefonları bilemem tabi, birde bulunacak imei de 4g li bir cihaz olmalı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye doğru eğiliyorduk onu da söyleselerdi?

• Parasızlıktan nereye saldıracaklarını şaşırdılar.

• Benim bildiğim uçaktan inince çıkmak için herhangi bir xrayden vb geçilmiyor el bagajına atıldığında rahatlıkla çıkılabilir ?

• Cihan Pehlivan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Birçok haber ve teknoloji sitesinde haber yaptılar hocam. Bu arada teşekkur ederım açıklama yaptıgınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 13 Mart 2017; 19:43:28 >
  • ne kadar vergi alınacak yani ?

Almanyadaki arkadaş gelirken benim telefonu da getirecekti. imei nin alınması şimdilik sıkıntı değil.

Tabi ilerde imei değiştirmeye karşı da önlem almaya çalışacaklardır bence ama...
  • şu telefonlarla ilgili taksit taksit saçma sapan kurallar getireceklerine tümden yasaklasınlar telefon kullanmayı onlarda kurtulsun bizde kurtulalım..
  • BU TOPLUM HAK EDIYOR ARKADAS.

• fimeral F kullanıcısına yanıt
    tipik troll mesajı...
  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    çok beklersin troll efendi... arçelik ve beko için telefon işi yeterince kârlı değil... demirdöküm için alakası bile yok...
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Son 10 yıldır tüketici namına 1 tane iyi haber almadım... 1 tane bile !!!!!!!!!!!!! Her geçen gün bir şeyler satın almak dahada zorlaşıyor, dahada kısıtlanıyorum.
  • O bütçe açığı üfleyerek sönmez.

• partiler arasın adam gibi rekabet olmazsa böyle olur. işi futbol maçına çevirdiler. artık halkı ne kadar soya... pardon ne kadar vergi alırız a bakıyolar.

bence millet vekillerinin baikanların en fazla 2 askari maaş alması lazım para kazanmak istiyorlarsa başka iş yapsılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Telefon konusunda resmen sineğin yağını sıkıyorlar

otomobilde de

%200 vergi

dolar euro 4 lira

çarp gel

%800

Hocam yalnız bu çarpma işlemi mantıklı değil. Yanlış anlaşılmasın vergisi az demiyorum ama yüzdeyi birim ile carparsaniz elde ettiğiniz rakam ne ola ki?

• Vestel alma aldırtma diye kampanya başlatıyorum

• Ben hollandaya yerlestigimde turkiyedeki telefonumu kullanabiliyordum. Sonra telefon bozuldu burdan iphone aldim ve turkiyeye tatile gittim.

Bir de baktim telefon bi sure sonra kapandi ve telefonu kayit ettirmem gerektigini soyleyen bir mesaj geldi.

Sonra bir arastirdim adamlar benden 150 lira kayit ucreti istiyor. Ben de yaptirmadim kaydimi tabi ki.
  • Ee adam kendi telefonun la gitti gelirken telefon aldı şimdi bunu vergi ödemeden sokabilecekmi sokamıyacakmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

çok beklersin troll efendi... arçelik ve beko için telefon işi yeterince kârlı değil... demirdöküm için alakası bile yok...

Yaşını ve IQ nu bilmediğim için tartışmayacağım, he hee deyip geçiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.