Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen telefonları kayıtsız kullanma süresi 120 günden 365 güne çıkarıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından telefon getirenlerle ilgili yeni bir değişiklik yapıldı.Yurtdışından gelen yolcuların yanlarında getirdikleri telefonları kayıt ettirmek için verilen süre 120 günden 365 gün yani bir yıla uzatıldı. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 20 Şubat 2021; 17:4:0 >

• "Yerli marka"yı satın alıp MCKS'de imeisi kayıtdışı çıkınca üretici firma ve satıcının çözüm sunamadığı cihazlara aylarca hakem heyetinin kararını bekletmeyecek bir düzenlemede yapsalar keşke... CASPER...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel haber, teşekkürler

• baya güzel haber, teşekkürler.

• Kullan at devri baslamis olur böylelikle :)

• Uzun zamandan beri
    İlk defa vatandaş adına alınmış iyi bir karar gördüm:)
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Resmi gazetedeki içerikte benim anladığım 120 gün sonunda cihaz kapanıyor, ama pasaporta kayıt için yurda girişten sonra 365 gün süre var, normal simlileri yılda bir, esimi olan cihazlarıda düşünürsek 2 yılda bir cihazı yenile gibi bir şey yapmak mümkün değil diye yorumluyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maaart M kullanıcısına yanıt

Valla bilmiyorum içerigi ama kacak gelen için 1 yil ise kullan at devri net olur , çunki 3k lik telefon 1.5k ya filan denk gelir. Dolar 8.50 ikende şuanki fiyattalardi 7 lirayken de ayni fiyattalar. Tam tersi olsaydi dolar artmadan zam yaparlardi.

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Bizim hayrımıza bir şey olacağı için kesin öyle bir şey yapmazlar bence 🤓
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4Ş4R

Uzun zamandan beri
    İlk defa vatandaş adına alınmış iyi bir karar gördüm:)
    ya yanlışlikla yapıldı, ya da bilmediğimiz bir kar durumu var, çıkar kokusu yakında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada dip not olarak belirtelim. Telefonun yurt içindeki kullanım süresi hala 120 gün. Yani burada bahsedilen telefonu kayıt ettirmeniz için sahip olduğunuz süre diyebiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.