Şimdi Ara

Yurt dışından htc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğru yeremi açtım bilmiyorum ama size bir şey sormak istiyorum. Bizim okuldaki öğretmenler fransaya hizmet pasaportuyla bir haftalık seminer için gidecekler. Acaba yurt dışında htc cihazı alsalar hizmet pasaportuyla burada kayıt ettirmek mümkün olurmu.

Cihaz bu-->http://www.amazon.fr/HTC-PDAphone-Polaris-Bluetooth-m%C3%A9moire/dp/B000Z75I64/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1205438423&sr=8-2

Kayıt ettirebilirmiyim acaba

• Tahminimce kayit edilebilir.

Cihazi getirttin fakat bahsettigin pasaportla,kayit edilememesi durumunda,

Kayit icin ,2 yil icinde yurt disindan telefon getirip kayit ettirmemis,yurt disindan Turkiyeye giris tarihi bir ayi gecmemis herhangi bir pasaport sahibi ile gidip cihazi kayit ettirebilirsin.

Sonucta,yurt disindan yolcu beraberinde bir iki adedi gecmemek kaydi ile,getirdigi veya kullandigi telefonlari,gumruge beyan etmek zorunda degil.

Hal boyle olunca,illaha yurt disindan sana cihazi getiren kisi ve pasaportu ile gidip kayit ettirme zorunlulugun yok.

Yukarida belirttigim gibi ,cihaz geldi ve kayit ettiremedin,onemli olan Turkiye ye giris yaptigi tarih,bir ayi gecmemis bir pasaport bulman.

Boyle bir olumsuzlukta,bahsettgim kriterlere uygun birini buldugun zaman gidip kayit ettirebilirsin cihazi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 13 Mart 2008; 23:51:48 >
  • Fransa da fiyatlar türkiyeden daha ucuz değil uğraşmana değmez.Türkiyeden garantili alman senin için daha hsaplı olacaktır.Dubai Amerika gibi ülkelerde elektronik daha ucuzdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

Fransa da fiyatlar türkiyeden daha ucuz değil uğraşmana değmez.Türkiyeden garantili alman senin için daha hsaplı olacaktır.Dubai Amerika gibi ülkelerde elektronik daha ucuzdur.

Türkiyede satan firma varmı. Ben daha türkiyeye girmedi diye biliyorum. gitti gidiyorda falan fiyatı 1300 ytl civarı idi. Yurt dışında 900 ytl civarına gelecek.
  • Bira bekleyiniz bende bekliyorum TYN 2 fiyatları ufak ufak kırılmaya başladı yakında geleceğini düşünüyorum.Buradan garantili almak daha mantıklı geliyor.Özellikle Almanyada inglizce işletim sistemi ile bulmak bayağı zor ve 20 EUR daha pahallı tahmin ederim aynı şey Fransa içinde geçerli.Fiat olarak 520 EUR civarında % 18 vergi iadesinin büyük kısmını geri alıyorsunuz % 15 deseniz 80 EUR yapar ki telefon 440 EUra malolur.Buda bügünkü kur ile 845 YTL civarına gelir.Buraya geldiğindede bugünkü kurlarla 1050-1100 civarında olacagını düşünüyorum.
  • arkadasim aklinda olsun diye yaziyorum alamamis olursan ben haziranda ikitane getiriyorum istersen sanada getiririm pasaport kaydinida yaparim arti bir para odemene gerek yok expansys.be deki liste fiyatina olur nedir nedegildir ayrinti ogrenmek istersen sor cevapliyim bu isin ticaretini yapan biri degilim sahsima getiriyorum bilgin olsun
  • Haziranın ayı öncesi hatırlatırsanız çok kıymete geçer eğer temin edememişsem sizede zahmet olmayacaksa neden olmasın.Şimdiden ilginize çok teşekkürler ederim.
  • Arkadaşlar ben şu anda fransadayım ve htc touch cruise 485 euro ,bu fiyat nasıl alınırmı
    ikincisi kendi pasaportumla kayıt ettirebilirmiyim
    bir sorum daha olucak sanırım menü gransızca bunu ingilizceye çevirebilirmiyim
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.