Şimdi Ara

Yurt Dışı İPhone Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt dışından gelen pasaport kayıtlı iphonelar ile yurtiçinde alınan iphonelar arasında ki far nedir acaba ?

yurt dışı kayıtlı cihaz alınır mı sizce ?

• yurt dışı iphone devlet e saçma bir vergiyi ödemeden alınan iphone dur. Kayıtlı yurtdışı iphone alınır.
  • peki telefon pasaport kayıtlı diyelim onu sonsuza dek :) pasaport kayıtlı yapabilirmiyiz yani hiç sorun olmaması için ne yapmalıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byiqqo61

peki telefon pasaport kayıtlı diyelim onu sonsuza dek :) pasaport kayıtlı yapabilirmiyiz yani hiç sorun olmaması için ne yapmalıyız ?

pasaport kayıtı yaparsanız anormal bir durum olmaz ise sıkıntsızı kullanırsınız yalnız garanti durumu şu an belli değil apple store destek verir mi vermez mi ? bilmiyorum.
  • garanti falan önemli değil .. anormal bir durum derken ? ne olabilir ?

imei attırmaya kalkışsak ne olur ?
  • Şu anki kullandığım iPhone 5 i Amsterdam'dan aldım. Tax free ile çok ucuza geldi + kendi pasaportuma kaydettirdim ve 1 yılı aşkın süredir problemsiz kullanıyorum. Türkiye'den alsaydım binen vergiler yüzünden fahiş bir fiyata almış olacaktım. Umarım anlamışsındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byiqqo61

garanti falan önemli değil .. anormal bir durum derken ? ne olabilir ?

imei attırmaya kalkışsak ne olur ?

iPhone cihazlarda imei attırma olayı olmuyor. Alacağınız cihazı bunu göz önünde bulundurarak alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt dışı iphone
    14 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :) lanet olası vergiler bir azalmadı :S benim tek sorunum pasaport kaydı yaptırdığımız zaman kısıtlı süreyi ortadan kaldırabilirmiyiz
  • byiqqo61 kullanıcısına yanıt
    Pasaport kaydı 999999999999999999999999999999 yıl devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • problem yok o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.