Şimdi Ara

Yurt dısından İnternetten Alınıan İ phone 4 telefon için ACİL yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alibaba.com dan bi satıcıyla anlastım ve telefonu gönderecek bana dediği turkiyede sim free... fakat pasaport kaydı için? satıcının bana dediği biz sana faturasını nerden aldıgını kimden aldıgını göndericez fakat ben daha önce yurt dısına cıkmadım cıkan kimse de yok pasaportumda yok ben bu cihazı alırsam satıcının dediği şekilde kayıt yaptırabilirmiyim ??? lütfen yardım edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_myth

arkadaşlar alibaba.com dan bi satıcıyla anlastım ve telefonu gönderecek bana dediği turkiyede sim free... fakat pasaport kaydı için? satıcının bana dediği biz sana faturasını nerden aldıgını kimden aldıgını göndericez fakat ben daha önce yurt dısına cıkmadım cıkan kimse de yok pasaportumda yok ben bu cihazı alırsam satıcının dediği şekilde kayıt yaptırabilirmiyim ??? lütfen yardım edin...

telefonu yurt disindan gonderecekse gumrukte kalir.
  • kargoyla gonderilecek ama fedex le ?
  • quote:

kargoyla gonderilecek ama fedex le ?

yine de kalir cep telefonlari gumrukten gecmiyor diye biliyorum.
  • Yurtdışından hiç bir sekilde kargo yolu ile telefon gelmiyor. Astarı yüzünden pahalıya gelir.
  • quote:

kargoyla gonderilecek ama fedex le ?

Alamazsınız gümrükten geçmez.
  • kargo olmadan nasıl göndericek ki zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elve

kargo olmadan nasıl göndericek ki zaten ?

Tanıdık aracılığıyla yolcu ile birlikte gönderilebiliyor bunu düşünemiyor musunuzda soruyorsunuz?
  • peki bilginize güvenerek soruyorum var sayalım ki aldım burda pasaport olmadan kayıt yaptırabilirmiyiz ?
  • quote:

peki bilginize güvenerek soruyorum var sayalım ki aldım burda pasaport olmadan kayıt yaptırabilirmiyiz ?

Yaptıramazsın ancak pasaport kayıt hakkı satanlardan alabilirsin onunda ortalama 100tl gibi bir maliyeti olur.
  • 1. alibaba.com daki kullanıcıların golden memberlarda dahil olmak üzere çoğu sahte.
    2. yurtdışından telefon ithalatı kesinlikle yasak vergisini ödesen bile geçiremezsin. Şansına paket açılmadan geçerse anca o şekilde alabilirsin.
    3. En fazla 30 gün önce ülkeye girmiş ve 2 yıl boyunca pasaportuna telefon kayıt ettirmemiş herhangi bir pasaporta kayıt ettirmek zorundasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.