Arkadaşlar Arkadaşım 4 gün önce Royal mail ile bana İngiltere'den kargo yolladı.Ürünün ne kadar sürede elime geçebileceği konusunda bi bilgiye sahip olamadım.Ondan dolayı konu açıyorum burda. . Elime ne zaman geçer?Ve nasıl takip edebilirim bilmiyorum?
PTT Kargo ile ulasacaktir oradan takibi yapilabilmeli.
Teşekkür ederim . .
Başka fikri olan yok mu?
PTT Kargo ile gelir, takip kodu varsa oradan siparişinizin durumunu takip edebilirsiniz.
Royal mail ingilterenin ptt si 1 haftadir tatildeler p.tesi isi basi yapip yollarlar. Gumrukte takilacak bir urun degilse En gec 10 gun icinde elinde olur ve postaci kapina kadar getirir. takip numarasi almamis mi arkadasin?
Posta takip numarası almış Ne Royal mail de ne de PTT de görünmüyor. UK27654623LDN Tracking code bu . . Gümrükte takılacak bişe değil Forma aldı arkadaş bana ingiltereden ve ispanyadan onları yolluyor. .
işin ptt ye kaldıysa gelir ama biraz geç gelir ,panik yapma
gelecek hafta sali gunu gelir.
Bi Barca Bi de Chelsea forması gelecek . .Benim korkum finaller bitmeden gelmeme durumu
Royal Mail'de giriiorm takip kodunu hatalı dior :s arkadaşta bunu verdiler dior :s
Ses Seda yok :(
quote:
Orijinalden alıntı: iso_GS
Başka fikri olan yok mu?
1 Yıllık hort yapmışsın
Demek isterdim fakat olmaz 10-15 Gün içinde elinde olur
Yüreğimi hoplattın :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme