Herkese iyi günler sayın forum sakinleri :) Uzun araştırmalarım sonucunda almak istedigim laptop konusunda bir sonuca varmak yerine kafam daha da cok karıstı.
1.Söyleki alacagım laptop yurt dısından (ispanyadan) olacak. Bu ülkeden laptop almak fiyat acısından avantajlı mıdır acaba? Ayrıca uluslararası garantisi var mıdır? Bilen ilgilenen yada daha önce duyan varsa bu soruları cevaplarsa sevinirim :)
2. Alacagım laptop sayısı 2 olacagından acaba 2'sine birden extra ücret ödeyecek miyim? Eger 1 kisi 2 laptop sokamıcaksa gümrükten sorun degil bir arkadasım da benimle birlikte olacak kendisi yardımcı olabilir.
3. Alacagım laptopların özelliklerine gelince: İlki oyun oynayabilecegim kadar iyi bir sisteme sahip bir notebook:
İşlemci Intel Santa Rosa T8300 İşlemci (2 veya 2.4 Ghz arasında değişebilir) Bellek MB 3076 MB DDR2 667Mhz Bellek Disk GB 250 GB 5400 RPM SATA Disk Ekran 15.4” (1280-800) Video RAM MB NV Geforce 8600M GS 256 MB(Paylaşımsız) Grafik Kartı Extralar Bluetooth, Kamera CD/DVD 8xSuper Multi-Dual Yazıcı
Yukarıdaki sisteme sahip bir bilgisayarı en iyi hangi markadan temin edebilirim? Acer konusunda cok da iyi şeyler duymadım. Benim tercihim aslında Dell yada Toshiba'ydı. Ancak fiyat konusunda cok da asagıda degil bu iki firma. Sonradan bu secim arasına Asus'u da kattım. Bu yüzden kafam iyice karıştı. Teknik servisi iyi mobilitesi güzel ve yukarıdaki sistemi en iyi şekilde çalıştıracak marka hangisidir? Burada sizin görüşlerinizi soruyorum :) yani vereceginiz cevap illa dogru olacak diye bir şey yok.
İkinci alacagım notebook ise mobilite, görünüş, kullanım ve fiyat acısından iyi bir marka olursa tercih edecegim. Yani anlasıldıgı üzere bu notebookta performans cok da sorun değil.
Eger yukarıda saydıgım özelliklere sahip bir notebook kullanıyorsanız markası nedir? Tavsiye eder misiniz? Sizin bu konudaki kişisel görüşleriniz nelerdir?
Şimdiden herkese teşekkürler
sanırım kimsenin bir bilgisi yok ispanyadan laptop getirmek konusunda :(
ispanya hakkında bilgisi olcağini zannetmiorum cogu kişinin ama ben sana pcnin özelikleri hakkında 1-2 tüyo wermek isterim işlemcini T9300 PENYRN olanini tercih etmenini öneririm 2.5 ghz dr kendisi oyun icin alicaksan 8600gs yerine 8600gt veya 9500gs olabilir